Feedback Magnat comercial al Clarului de lună

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 31 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 6 Feb 2018.
  1. Îmi place

65,5%
  2. Mi-e indiferent

4,6%
  3. Nu-mi place

29,8%
  1. 09kis

09kis Veteran Forum

Am umplut amandoua barele si acum astept iedera. Am votat pozitiv ptr ca nu eventul este deranjant ci aceasta graba de a ne "mana de la spate". Multe misiuni la cooperativa , eventuri unul dupa altul. As avea nevoie sa mai deblochez parcel. Ma resemnez cu cei voi putea face. Mult spor!

-katnik-, cp58, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  2. fermierul

fermierul Scriitor în devenire

si cine nu are arbore de glob fosforescent si alti pomi sinistrii , nu prea are cum sa faca eventul...nu mai zic de padurea nedeblocata, asa ca eu o sa fac doar plante pt. a lua pomi si adapost de licurici, de adapostul de monstrii nici nu mai zic. Ma bucur sa avem mai multe zile pt.plante. Spor la plantat ,tuturor.

-katnik-, cp58, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  3. mara62

mara62 Supervizor forum

Incep cu 90 obsidian, bara din stanga finalizata si complectez cantitatea de plante lipsa pentru cea din dreapta. Bafta tuturor!

4. maria300

maria300 Începător forum

buna seara fermieri foarte frumos din partea echipei ca a modificat eventul dar cred ca era mai simplu daca pe parcursul eventului ni se oferea inca un slot de diamant asa puteam face plantele pentru ambele eventuri desigur ar fi binevenit un slot si acum chiar si pe terenurile de luna asa putem hrani si lilieci,succes fermierilor si sper ca nu am deranjat pe cineva cu postarea.

cp58, donnadmn, naivreasastii și alți 8 apreciază asta.
  5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Bara din stanga este finalizata, acum plantez plantele necesare barei din dreapta. Obsidian, pana in momentul acesta, am 82 bucati. Nu pot sa-mi dau seama acum daca am sa-l termin sau nu, eu sper ca am sa reusesc. Bafta tuturor!

-katnik-, miracol31, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  6. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna ,,, stanga dreapta terminat! acum facem plante ptr centru ,,,am dat vot negativ deoarece fara super compost si suzie si sh la cate avem de facut pe linga plante de event pe un singur teren (sunt multi jucatori care au deblocat padurea de ciuperci doar partial sau deloc ) e o munca titanica si este contra cronometru ! doar pentru ca este event nu am sa imi demolez pomi si adaposturile de pe terenurile nocturne , am avea nevoie de mai mult spatiu pentru a putea fi la zi cu toate , pe norocul de la rotatiile party nu pot pune baza , azi am cheltuit 45 de rotatii party si vreo 35 normale nici macar un bonus de +1 de 3 ore nu am prins ! sa avem spor cu toti !

-katnik-, miracol31, cp58 și alți 14 apreciază asta.
  7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Stanga terminata, dreapta nu ma intereseaza, eu sper sa iau lucruri interesante din hranirea liliecilor. Si continuu pentru deblocarea parcelelor. Apoi mai vedem cum evolueaza. Piatra pretioasa - 97. SPOR

-katnik-, miracol31, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  8. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Am inceput si eu plina de elan eventul de groaza. Am donat in partea stanga dar in dreapta m-am impotmolit chiar de la inceput. De unde sa scot 1500 de ciuperci ale piciorului? De la dermatologie mai degraba decat din sura mea xD
    Asa ca ma las pagubasa......pentru mine terenul clar de luna e ceva cu totul inutil, am doar frustrari de la eventurile de acolo, fiindca nu reusesc sa fac nimic...:oops:

.aliosa., -katnik-, miracol31 și alți 19 apreciază asta.
  9. amy46

amy46 Maniac forum

La fel sunt si eu,dar nu-i obligatoriu sa facem si bara din dreapta,poti dona direct la bara de sus planta de event si drop...

marcela_f69, .aliosa., -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  10. ImbolcMahro

ImbolcMahro Începător forum

Eu am calculat pentru mine cam 4 zile si jumatate (cu SC si SCS doar la start - am avut sub 200 unitati din fiecare) doar pe Clar de Luna, fara statui si ingrasamant, deci doar apa. Bine, recoltat de 5 ori pe zi:D. Sigur as putea face astfel doar setul central de misiuni, fara stanga (mi-ar trebui inca o jumatate de zi doar pentru ciuperca piciorului) si cu siguranta fara aripa dreapta. :D Dar, am votat pozitiv :)
    Si sigur, sa am noroc cu dropul...

cp58, donnadmn, roliana57 și alți 8 apreciază asta.
  11. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Am gatat si eu cu stanga si dreapta, am inceput si cu primele 2 niveluri din misiunea centrala. Merge binisor - sper si dropul sa fie putin mai bun.

-katnik-, cp58, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  12. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Nu dezarma. Poți cultiva planta de event, apoi treci pe plantele nocturne folosind buchetul oribil. Vei reduce mult din timpul lor de maturare, dropul iese din orice și vei vedea că nu este atât de greu.

.aliosa., -katnik-, -Abramburica- și alți 14 apreciază asta.
  13. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

,,,din cauza lipsei de timp / spatiu , eu am optat la acest event sa ma folosesc de ajutorul unui cos gigantic (900 plante si 350 drop ) si restul de plante si drop facute cu sc si suzie si chutney pe parcele mici ,adaposturi cu sh ,pomi cu suzie si turbo , am terminat eventul complect ! acum ma pot axa doar pe refacerea stocului de plante, fructe, animale nocturne ,la cate misiuni /noutati si cerinte avem nu e timp pentru zabava ,:D ,,,din cei 13 puieti pe care i-am cules cu mm ,am avut noroc doar de arbori fosforescent si salcii tentaculare :cry: ceilalti 6 i voi aseza diseara daca nu uit !

miracol31, cp58, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  14. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Am terminat bara din stanga,o sarcina la cea din dreapta si 7 sarcini la cea din mijloc.
    Maine seara trebuie sa fie gata dupa socoteala mea(bara din dreapta cred ca o las asa).Apoi ma ocup de lilieci si de deblocat ultima parcela din padurea de ciuperci.

-katnik-, miracol31, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  15. doro090767

doro090767 Avansat

Am terminat bara din stanga si cea din dreapte ,iar la cea din centru sunt la misiunea 7! ;)

.aliosa., -katnik-, miracol31 și alți 11 apreciază asta.
  16. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

am pus la moara primele 20 de hrana kebab ca dimineata sa hranesc liliecii,saracutii de ei....daca nu ma platesc pe masura,nu le mai dau de mincare...plante de event am facut doar 1000 pina acum,in noaptea asta invoc spiritele ptr ca nu imi ajung ptr bara din dreapta iar miine incep plantatul celor 2 plante-planta ptr hrana si planta ptr event....mai am de deblocat inca 2 cimpuri din padurea de ciuperci dar mi-am luat gindul ptr ca nu le pot debloca decit peste citeva luni ptr ca am 3 adaposturi zina pisica si am nevoie de 300,am 12 pomi fosforescenti(nici nu am nevoie de mai multi ptr ca nu am unde sa ii pun) si am nevoie de 1200 de fructe...asadar nu mai ma gindesc la plante ptr deblocat cele 2 cimpuri...succes tuturor la cadouri cit mai grase si valoroase de la lilieci...

-katnik-, miracol31, -Abramburica- și alți 11 apreciază asta.
  17. Criselt

Criselt Legendă vie

Azi noapte, din greseala, am pus planta-vrajitoarei in loc de iedera. :cry:Sa vedem ce mai putem recupera azi...

-katnik-, miracol31, cp58 și alți 11 apreciază asta.
  18. jagarella

jagarella Supervizor forum

Cam zgarciti liliecii, numai la mine??

-katnik-, rubarbu, kiri2270 și alți 8 apreciază asta.
  19. dadan

dadan Oracol omniscient

Si eu sunt tot la jumatatea barei din mijloc su stanga si dreapta terminate.Cine face jeleuri pentru lilieci rog sa posteze ce au obtinut in schimb.Multumesc frumos!

-katnik-, miracol31, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  20. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Amplificatorul ofera 100% PE timp de 8 ore.

mimi***, ~violetflame~, mariuta48 și alți 12 apreciază asta.