Feedback Magnat comercial

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Sep 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Oct 4, 2017.
  1. Îmi place

181 vote(s)
    63.1%
  2. Mi-e indiferent

15 vote(s)
    5.2%
  3. Nu-mi place

91 vote(s)
    31.7%
  1. deea_sarpe

deea_sarpe Junior Expert

nota mea pentru acest event este 1 ...drop prea mult 2000 de unitati doar de pe ferma principala....

2. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

L-am terminat azi dimineata.Cu toate ca am fost si plecata de acasa si la serviciu.Premiile au fost .... pe la mijloc, faptul ca s-a crescut rata dropului m-a ajutat mult...
    Deci am dat un vot "imi place".Cu toate ca e loc si de mai bine la recompense.

3. Criselt

Criselt Legendă vie

Am finalizat si eu eventul azi dimineata. A fost necesar cam mult drop, e drept, altfel l-as fi terminat cu vreo doua zile mai devreme, insa nu l-am considerat (totusi) un motiv de stress. Felicitari tuturor fermierilor, indiferent ca au luat vrejul sau nu!

4. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Nu mi a placut deloc acest event , premii mici , multa munca ; tot eventul ai avut nevoie de parcele mici iar cupon combina nu am m ai primit demult , iar cele primite nesemnificative la un event de circa 150 ore .