Feedback Magnat comercial

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Oct 2017.
  1. Îmi place

181 vot(uri)
    63,1%
  2. Mi-e indiferent

15 vot(uri)
    5,2%
  3. Nu-mi place

91 vot(uri)
    31,7%
  1. aida59

aida59 Mare-maestru forum

daca am terminat planta event si am adunat 750 drop acum din garoafe pe parcele mari cam 110 drop pe 3 parcele ce se mai poate face cand mai avem putin timp ? ma refer ca mai putem aduna 6-7 recolte de garoafe. Zic ca rata dropului daca era mai are de la inceput puteam aduna si termina unii dintre noi eventul Imi pare tare rau O dumunica placuta si poate cineva de acolo de sus ne micsoreaza UN PIC nr. de drop

-katnik-, roliana57, gabone02 și alți 11 apreciază asta.
  2. teona7070

teona7070 Scriitor în devenire

cinci zile de fapt...

-katnik-, roliana57, amaliaghitescu și alți 11 apreciază asta.
  3. ana_balas6248

ana_balas6248 Novice forum

frumos event,:) dar ma tot intreb daca pentru terminarea lui este necesar 2/3 surse din Baharama, PET-urile le dobandim tot pt. Insula iar dropul de ce il strangem doar din ferma ?:( o mare intrebare:sleepy: pt. ca dropul este slabut fata de cerinte, ma straduiesc dar nu cred va voi ajunge sa iau vrejul,;) le doresc mult spor tuturor fermierilor si sa termine cu succes eventul

-katnik-, roliana57, Claudia și alți 8 apreciază asta.
  4. jagarella

jagarella Supervizor forum

Detinatorii de howie ar trebui sa o lase mai moale cu cat aduna drop la parcele, pentru ca nu este semnificativ si demoralizeaza pe cei care nu au. Sper ca nu este doar la mine, dar de ieri de dupa masa s-a imbunatatit rata dropului. Pana atunci luam 15-25 de unitati din planta de event iar acum am ajuns chiar si la peste 50. Ciudat este ca si cu maceasa si cu dughie am luat tot asa,, se pare ca fara howie nu ai cum lua mai mult de o unitate de drop pe parcela mare, indiferent de ce cultivi. Este unul dintre putinele eventuri la care am emotii cu dropul. Numarul asa de mare necesar, poate conduce la concluzia ca este mai bine sa cultivi pe parcele mici, adica la utilizare de combina, ceea ce ma duce cu gandul la intentia de accentuare a laturii comerciale. SPOR.

PS 2200 in 5 zile inseamna 440 pe zi, adica o medie de 3 recoltari cu aproape 50 de unitati de drop pe teren. Ceea ce este un pic cam mult, doar cu howie si mult SC s-ar cam face

-katnik-, bmia_maria, roliana57 și alți 13 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Sau ii ambitioneaza. :)
    Drop de event sau drop in general? :oops: Poti obtine si 2 sau mai multe unitati de drop(diferit) de pe o parcela, dar 2 unitati de drop de event la o parcela - nu.
    Sau poate fi vorba de implicare :p

-katnik-, Claudia, -Abramburica- și alți 9 apreciază asta.
  6. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Event finalizat ..precizez ca eventul l am inceput ieri dimineata la ora 5 ..drop obtinut din 3 terenuri cu nap si o tura de trandafiri ..restul dropului fiind numai din planta de event ...spor tuturor ;)

markreddo, blackspace77, -katnik- și alți 18 apreciază asta.
  7. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Eu am avut azi marea surpriza la culesul de garoafe pe parcele mici fara howie pe cele 3 terenuri din ferma si anume am primit 390 roci marmorate. Deci se poate si fara howie sa se finalizeze eventurie la care necesita drop maricel. acum am mai pus planta de event si pe seara pun din nou garoafe pe parcele mici si in acest mod maine seara o sa finalizez eventul. Spor tuturor si poate ajuta ideea mea.

-katnik-, roliana57, pinok86 și alți 13 apreciază asta.
  8. tchupy

tchupy Analist forum

daca de pe o parcela mare nu poti obtine mai mult de o unitate de event, atunci daca eu am obtinut 120 de drop de event de pe 184 de parcele mici din luminis inseamna ca la acest event conteaza tipul de parcele. fara howie

-katnik-, roliana57, -Abramburica- și alți 8 apreciază asta.
  9. jagarella

jagarella Supervizor forum

La asta m-am referit si eu cand am spus ca este un event la care ni "s-a sugerat" prin numarul mare de unitati de drop necesare si rata de aparitie mai mare la 4 parcele mici in comparatie cu 1 parcela mare, cumpararea combinei, adica investitia cu bani reali. Este optiunea dezvoltatorului, eu il voi trata in continuare ca pe un hobby, nu ca pe o investitie. SPOR

PS Si da"usordetinutminte" cred ca o sa pun si eu deseara garoafe pe parcele mici, sa vad cum iese :)

-katnik-, roliana57, Soricica4 și alți 9 apreciază asta.
  10. mara031991

mara031991 Maestru forum

donnadmm ai folosit parcele mici pt garoafe ?Multumesc mult ca ne vei spune ce fel de parcele sa folosim

-katnik-, pinok86, -Abramburica- și alți 6 apreciază asta.
  11. mara62

mara62 Supervizor forum

De pe 3 terenuri cu nap am primit doar 135 drop, mai am nevoie de 1125. Plantele sunt gata, parerea mea este ca fara SC nu se poate finaliza. Am si 4 howie, nu stiu cat sunt de ajutor.

-katnik-, roliana57, Claudia și alți 14 apreciază asta.
  12. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Se poate finaliza eventul mara62, si fara compost si fara howie.Doar ca trebuie combina activata, pentru ca iese mai mult drop de pe parcele mici.Daca nu ai combina, te sfatuiesc sa pui macar parcele medii pe toate terenurile daca nu poti sa pui din cele mici.
    Mult spor, mai sunt 3 zile si sunt sigura ca vei reusi fara prea mari batai de cap.:)

-katnik-, dulcica1970, roliana57 și alți 14 apreciază asta.
  13. mara62

mara62 Supervizor forum

Multumesc de sfat, oricum nu imi fac probleme ca nu-l finalizez, o sa incerc cu parcele mici sa vad diferenta.

-katnik-, dulcica1970, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  14. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Event finalizat...spor tuturor...

-katnik-, dulcica1970, roliana57 și alți 16 apreciază asta.
  15. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Nu vreau sa duc pe nimeni in eroare, m am referit la dropul de event, si mi sustin afirmatia ,din propria experienta, de aproape 7 ani de cand joc , am constatat ca parcelele mari ofera drop mai bun decat cele mici si ,am dus la final majoritatea eventurilor folosind aceasta solutie.Si, am mentionat ca daca doreste sa faca numar de plante, poate folosi parcele mici.

-katnik-, roliana57, gabone02 și alți 8 apreciază asta.
  16. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Nu am inteles parcela mica.Adica alea care pui 4 intr-o parcela mare?

17. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Exact la asta se refera

-katnik-, mara62, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  18. yocoama

yocoama General forum

Eu de pe toate terenurile cu macese am strans 327 drop.

robert-adila, -katnik-, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  19. regina091963

regina091963 Junior Expert

Mai sunt 3 zile si eu am doar 828 drop. 2 terenuri cu animale, unu cu planta de event ziua - imi mai trebui 2000 plante. Noaptea pun garoafe. In acest ritm sigur nu scot 2200 drop. Pacat, sa ai plantele si sa nu ai drop....

-katnik-, mara62, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  20. ghyla

ghyla Novice forum

si eu tot in aceeasi sutatie sunt:(( nu o sa termin ca nu am drop

-katnik-, mara62, roliana57 și alți 6 apreciază asta.