Mai mult spatiu pentru ferma

Discussion in 'Runda de discuții' started by roxy04, Oct 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vreti mai mult spatiu de joc???

1. DA

100.0%
  2. NU

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. roxy04

roxy04 Începător forum

Buna, eu propun noi campuri de joc, mai mult spatiu pentru joc, lipsa spatiului de joc lasa mult de dorit, mereu sunt lucruri noi, pomi noi , animale, ateliere dar la ce folos? unde sa le punem? si daca as pune numai cate unu din fiecare nu as avea spatiu, ne chinuim sa le procuram, sa le cumparam poate si cu bani reali si la ce folos? sa le tinem in inventare care si asa sunt full de nici nu mai stiu ce mai am pe acolo....sau daca tot au bagat magaziile sa le faca cu spatii nelimitate in functie de cate iti permiti sa deblochezi...
    Parerea mea personala este ca ar trebui sa urgenteze treaba cu spatiu in ferma, eu nici chef sa cumpar ce apare nou nu mai am pentru ca si asa nu am unde sa le pun, acum cand a fost eventul cu pomii misteriosi am bagat bani reali sa cumpar si acum stau puietii in inventar ca nu am spatiu unde sa ii pun....urat am 3.400 de MM si o sa vina event cu ateliere misterioase dar nu cred ca le voi mai cumpara, la ce folos sa le tin in inventar???

2. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Lipsa spatiului a fost si este o tema intens dezbatuta in toate forumurile. De aceea, dezvoltatorii au decis implementarea Magaziilor. Nimeni nu-ti interzice sa-ti "incerci norocul" printr-o noua propunere, dar sa o faci in conformitate cu cerintele Regulamentului.
    Aici gasesti detalii. Multumesc pentru intelegere.
    Pana atunci, inchidem.

Thread Status:
Not open for further replies.