Feedback Marea evadare II

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Aug 26, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Sep 2, 2020.
  1. Îmi place

45.6%
  2. Îmi este indiferent

6.7%
  3. Nu-mi place

47.7%
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Vezi ca ai de descoperit niste comori pe traseu, nu poti parasi labirintul pana nu le colectezi. Apar evidentiate, usor luminescente. Bafta!

2. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Multumesc Criselt.Am incercat cum mi-ai spus tu si la prima incercare mi-a luat 15 min iar la a doua 17 min.Tot timpul asta cit m-am invirtit pe aici mi-a adus numai 3+3 monede....Nu e genul meu sa ma invirt prin labirint...nu-mi place...Multumesc totusi ca mi-ai spus ce sa urmaresc,poate mai citesc si altii care se invirt prin labirintul asta si ii ajuta explicatia ta.Succes.

3. Criselt

Criselt Legendă vie

Nu dispera, dupa cateva "invartiri" iti creezi o deprindere si va fi mult mai usor. Mintea ta va gasi imediat, intuitiv traseul. ;)

4. t_ina_e

t_ina_e General forum

Incep cu 393 drop.
    Sper sa ma descurc!
    Mult spor si succes tuturor!

5. cp58

cp58 General forum

Incep foarte tarziu cu
    Nu pot termina acest event din lipsa de timp ... voi incerca. Succes tuturor!

6. luciabara

luciabara Expert forum

Nu ma descurc delooooc,nu stiu ce trebuie sa fac!

7. .alina72.

.alina72. Novice forum

Buna seara! Daca aplic bonusul de 200% pentru plante e valabil si pentru plantele de evant?

8. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Da

9. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Salutare fermieri!
    Incep eventul cu 202 drop, sper sa iau linia de vrej.
    Din ce am inteles eu este ca in fiecare labirint se afla o comoara, dupa ce o gasesti parasesti labirintul si incepi altul. Nu este chiar asa dificil.

Spor la lucru

Last edited: Aug 27, 2020
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

E mai simplu decat crezi...Nu contest ca Hortensia da cel mai bun drop deocamdata si pentru mine (lvl 222), dar din motivul ca este planta cu cel mai lung timp de coacere (22.45 h) dintre ultimile deblocate...La tine ar fi valeriana (22.15 h/lvl 175) sau crizantema (22.30 h/lvl181)
    Sau daca am inteles gresit si esti nivel mai mic, principiul general se aplica la fel, ultima planta deblocata cu cel mai lung timp de coacere...
    Dropul mai depinde si de nivelul runei legenda vie I, daca ai Howie in copac in runa legenda vie II, daca culegi cu Howie (si cati), daca ai linii de vrej sau itemi cu efect similar cu Howie...Unele au necesitat cheltuieli sau schimburi, in cel mai fericit caz eforturi in alte eventuri sa le procur...
    Asta ar trebui sa te ambitioneze sa avansezi, urmarind tinta asta sa-ti imbunatatesti dropul, nu sa te enerveze...
    Iar despre joc si strategie, mie mi se pare simplu, incerc mereu sa creez cat mai multe conexiuni intre placi, incerc sa le scot si sa le rotesc pe cele asezate gresit. Nu urmaresc din prima sa finalizez, doar le ordonez un pic si devine mai simplu...
    Spor la treaba, numai tu poti sa-ti perfectionezi ferma daca doresti, in timp cu rabdare sau mai repede cu cheltuieli...

11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Și vin și eu cu o completare. Toți am inceput cu drop din trandafiri, garoafe pe care le-am altoi, apoi am urmărit plantele cu cel mai mare timp de coacere și puncte de experiență la care am avut acces, am făcut rost de howie la d&c. Cât despre labirintul in sine, e un labirint cu intrare și ieșire. Dalele se mișcă, trebuie urmărită calea până la obiectul strălucitor ce-l avem de ridicat sa fie continua fara întrerupere, la fel la ieșirea din labirint, locul de unde e personajul principal până la ieșire să fie continuă și într-adevăr după câteva jocuri îți creezi o deprindere. E printre cele mai plăcute joculețe de pe fermă. Spor la plante și distracție plăcută!

12. jagarella

jagarella Supervizor forum

Mie mi-au disparut stelutele ce le-am obtinut pana acum. Azi am mai jucat de cateva minute 3 jocuri si dupa al 2-lea joc am vazut ca am 3 stelute, ori pana acum nu am cumparat nimic de la shop. Se cunoaste vreo problema sau sa fac cerere la suport?

13. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Am pățit același lucru. S-au convertit monedele stea obținute.

14. Claudia

Claudia Duce forum

Si mie mi-au fost convertite cele 9 monede stea ramase dupa ce am cumparat cate ceva de la Shop. Sper sa se rezolve repede cu problema asta, fiindca altfel se convertesc si cele pe care le castigam in continuare.

15. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Am jucat cateva runde si pot spune ca nu este ceea ce pare... dupa cateva joculete,deja o sa devina mai usor labirintul.
    Deci nu va lasati pagubasi datorita unui labirint :)
    Orice lacat are o cheie !
    Vot pozitiv. Succes tuturor :p

16. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Si mie mi-au disparut 12 monede stea.

17. life3

life3 Novice forum

Ziua bună...de ce și unde dispar monezile-stea? Le mai recuperam?...A mai întrebat lumea...un răspuns? Mulțumiri și spor la joc

18. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pai, se pare ca este o problema generale, deci asteptam reactia moderatorilor si contrareactia BP :). SPOR. Pana una alta, nu mai jucam joculete, facem provizii

19. eni18

eni18 Novice forum

si la mine au disparut 9 monede stea, sper sa le recuperam

20. lazakozmaeniko

lazakozmaeniko Scriitor în devenire

Mi-au disparut 15 monede stea.Va rog ajutor pt recuperare !