Feedback Marea evadare

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, May 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 5, 2019.
  1. Îmi place

38.1%
  2. Mi-e indiferent

3.1%
  3. Nu-mi place

58.8%
  1. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

In sfarsit am terminat si eu. 78 de runde jucate si m-am oprit aici. Cu plantele am terminat de astazi dupa amiaza, dar abia acum mi-am facut curaj sa ma joc prin labirint. :oops:

2. Criselt

Criselt Legendă vie

Ma opresc dupa 81 runde, am jucat pana mi-am consumat toate plantele. Spor celor care mai cauta iesirea din labirint.

3. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

72 de runde jucate, in 15 de minute recoltez ultimele plante necesare pentru 3 runde..sunt presat de timp. Nu imi place mini-joculetul. Imi ia ceva timp sa evadez..Mi-am consumat 2 dimineti sa imi bat capul cu el. Sper sa fac 3 runde in 8-9 minute ramase dupa ce produc la moara cele 3 prajituri buclucase. Cu parere de rau, vot negativ.

Felicitari tuturor!

Last edited: Jun 4, 2019
  4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Timp am pierdut si eu, nu pot spune ca imi place labirintul. Dar gandindu-ma la premii nu-mi schimb votul, ramane pozitiv. Cred ca am sarit de suta de evadari, nu mai stiu ca nu e afisat si nu am tinut cont. Am tras de joc pana in ultimul minut, tot sa mai ciugulesc cate ceva. Si la 6 luni odata, pot suporta un alt labirint, asa ca felicitari BP, felicitari tuturor celor care au obtinut ce si-au propus.

5. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am avut si eu 118 "evadari" si nu sunt prea fericita!
    Premiile nu au fost pe masura efortului si a timpului petrecut pentru event.
    Trecem peste, asteptand alte tipuri de eventuri.
    Noapte buna!