Feedback Marea urmărire

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 29, 2018.
  1. Îmi place

79.4%
  2. Mi-e indiferent

1.5%
  3. Nu-mi place

19.1%
  1. t_ina_e

t_ina_e General forum

Nu stiu ce ganditi voi, dar eu sunt coplesita de numarul de plante, cerute de acest event.
    Pentru mine este o reala problema!
    Sper ca o sa ne descurcam!
    Se poate, dar este maximul de vointa!

2. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Buna ! Pentru a face un mini joc este nevoie de 3 unitati de produs de event , adica : de 2100 de plante , 150 zgura si 15 minute de moara ?

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Edit: Și la acest tutorial avem 2 modificări: Zgura apare și de pe două terenuri tropicale, iar itemurile oferă PE/PET în funcție de nivel.

Last edited: Nov 15, 2018
  4. pinok86

pinok86 Împărat forum

Lupa apare si din adaposturile de pe terenurile tropicale?

5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu.

6. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

250 zgura si 56 lupe, bafta tuturor!

7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Multumesc pentru raspuns

8. tchupy

tchupy Analist forum

Atentie la denumirile unor obiecte, de ex.: "Album" este un disc de pick-up (se refera la un set de melodii, nu la un set de poze)

9. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Eu incep cu 322 de zgura din gentiana si 16 lupe (am doar o menajerie si o manufactura), nu am pus deloc adaposturi in ferma principala :).

10. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Incep cu 289 zgura si 64 lupa.

Last edited by moderator: Nov 15, 2018
  11. amy46

amy46 Maniac forum

Last edited by moderator: Nov 15, 2018
  12. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

359 zgura, 154 lupe ... e doar un start,;) mai vad pe traseu cat de bine va fi!

13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu incep cu 350 zgura,148 lupe.
    Mult spor tuturor.

14. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna , 638 zgura , 64 lupa ,,, spor la treaba tuturor !

15. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

Foarte frumos ... am jucat primele 3 șanse și cu noroc ... +5 la prima harta + 11 la a doua (am folosit o lupă) iar din păcate nimic la 3 le-am descoperit mai greu

pentru a-mi fi mai ușor pe viitor am făcut printscreen la hăți ... sper să vă fie și vouă de folos sfatul.

Spor la treabă.

16. pinok86

pinok86 Împărat forum

Cred ca eu stau cel mai slab dintre toti 218 zgura si 4 lupe. Ma intreb: oare am vreo sansa macar la linia de vrej?

17. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Lupele nu sunt strict necesare..importanta este zgura

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Nu m-am gandit la varianta cu print-ul :)
    Eu am obtinut 186 de puncte din cele 3 runde .... +5 la prima si +8 la celelalte doua (la prima runda n-am folosit nici o lupa, la celelalte am folosit cate 3 lupe la fiecare).

19. pinok86

pinok86 Împărat forum

Ai dreptate, lupele sunt folositoare atunci cand nu gasesti un obiect, dar si pentru a acumula puncte, sa nu pierzi vremea cautand un obiect pe care nu-l observi repede. Am jucat si eu cele 3 runde, la prima am primit 5 in plus, la celelalte doua nimic, oricum e foarte greu sa faci +25 la un joc, parerea mea.
    Dar timpul pentru acumularea punctelor in plus se scurge foarte repede, deci nu ma mai agit si fac ce pot.
    Bafta tuturor!

20. jagarella

jagarella Supervizor forum

Daca nu ne agitam facem 55 de puncte. x 100 de jocuri sunt 5500. Pentru asta trebuie 70 de mii de plante. Doar cu ceva bonusuri putem ajunge la adapostul de ponei. La porcusorul guinez mai sunt ceva sanse. Ideea cu print screenul este buna, dar odata cu trecerea rundelor vom afla, care pe unde este, la primele 3 mi-a fost greu sa le vad pe toate, totusi cred ca dupa 50 de jocuri poate iau ceva puncte in plus. SPOR si BAFTA