Feedback Marea urmărire

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 29, 2018.
  1. Îmi place

79.4%
  2. Mi-e indiferent

1.5%
  3. Nu-mi place

19.1%
  1. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

Buna..dragi fermieri cei care ati pus DROP si pe ferma ce ati folosit? ce fel de parcele? trandafiri? garoafe? multumesc!capat incredere ca pot tyermina eventul dar lucrez la drop cu spor...UN bonus cv pt animalele de bahamaramaca si drop? pt maimute sau lenesi inafara de vrej si howie?

2. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am luat linia de vrej. Nu stiu daca am sa ajung sa fac toate jocurile, din cauza dropului.

Eu pentru drop am pus animale de 8 - 9 ore, pui ceva bonusuri de reducere timp de coacere si le aduni de 3 ori pe zi. Asa am putut sa iau linia de vrej, sfat primit de amy, careia ii multumesc inca o data.
    Nu am decat un howie, primit acum de curand, care e cocotat in copac.

3. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Event terminat...il terminam de ieri dar nu prea am avut timp sa intru pe ferma si mai aveam nevoie de ceva drop..Multumesc Cruellei ca mi-a dat un imbold la inceput "aruncindu-ma" in viltoarea eventului cind eram pesimista si voiam sa abandonez.....si uite asa....mi-am luat si poneiul...;)

4. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

am luat linia de vrej! greu cu dropul...dar mergem inainte!

5. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

77 de runde jucate, 5269 de puncte primite. Cred ca-l dau gata pana sambata seara, mai am nevoie de 1.100 drop. :D

6. yocoama

yocoama General forum

74/4525 incet dar sigur spre final.:D
    Spor;)

Daca terminam de jucat rundele dar nu avem necesarul de puncte mai putem juca?
    Multumesc.

7. sclau8

sclau8 Mogul forum

Si eu am 74/4998. Yocoama, da se pot dona pana termini si partea dreapta, probabil si eu trec cu cateva peste 100 ca sa ajung la 6750.

8. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

La acest event pana acum prestatia mea e urmatoarea.
    Am jucat 70 de runde si am reusit sa strang 4.303 puncte ,categoric nu sunt un detectiv bun.
    Felicitari celor care au terminat si multa ambitie celor care inca sunt in acesta misiune.
    O seara cat mai frumoasa tuturor.;)

Last edited: Nov 22, 2018
  9. yocoama

yocoama General forum

Multumesc pentru raspuns si spor sa avem:D

10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna seara tuturor. Am luat vrejul, sa vedem cit mai reusesc mai departe. Imi doresc o pereche la porcusor, poate si poneiul. Spor sa aveti si drop, mie imi cam lipseste.

11. yocoama

yocoama General forum

Buna,eu m-am descurcat cu dropul punand maimute si elefanti ziua iar noaptea delfini si foci,dropul la primele a fost 30-32 iar la cele de noapte cam40-44.Deci poti face si tu la fel.
    Succes:D

12. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Eu mai am nevoie de 15 instrumente pana la linia de vrej, drop am suficient, dar m-am saturat de atatea plante. Nici vorba sa ajung pana la 100. De jucat n-am jucat nici o runda asteptand sa am cat mai multe instrumente, ca sa invat obiectele si sa sper la bonus de puncte. In weekend sper ca se va intampla si asta. Felicitari celor harnici!

13. t_ina_e

t_ina_e General forum

Mai am 4 cautari pana la linia de vrej.
    Deja am obosit!
    Deci am jucat 64 runde si am cumulat 4047 puncte.
    Cu rabdare sa avem spor!

14. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum 60 de runde jucate si 4087 puncte. Am o problema cu dropul... Pun saguaro in insula dar la o recolta pe zi, dropul luat este insuficient fata de cantitatea de plante care se fac in aceeasi perioada de timp... Voi face cat pot din event.

15. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

77 de runde jucate,5785 de puncte.
    Eu am pus pe baharama elefanti pentru drop.Cu toate ca sunt adaposturi cu timp scurt,dau drop bun.

16. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pune papagali si o sa fie mult mai bine.
    Daca nu, maimute, elefanti, lenesi.
    Sa avem spor!

17. tchupy

tchupy Analist forum

la mine dropul a fost destul de ok cu doua ture de pepeni galbeni pe zi

18. -*rosana*-

-*rosana*- Avansat

din ce animale ai facut asa mult drop?

19. amy46

amy46 Maniac forum

Am toate cele 5 terenuri pline cu animale, nu am tinut cont ce pun,(bizoni,soim,fazani....girafe,caracatite,elefanti,delfini)

20. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

92 de runde jucate => 6.401 puncte primite. Probabil as fi avansat mult mai rapid daca puneam adaposturi si in insula, dar am ales sa imi amplasem inapoi tamarillo.
    In ferma am adaposturi intre 5 si 8 ore :)