Feedback Marea urmărire

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 29, 2018.
  1. Îmi place

79.4%
  2. Mi-e indiferent

1.5%
  3. Nu-mi place

19.1%
  1. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Eu am facut mai mult drop pe insula...ziua am pus koala upgrade galben,cu produse mestesugaresti Ghiveci Valentine si Chiftelute de brinza,timp maturare 6 h si 8 min,deci le recoltam de doua ori pe zi iar ptr noapte puneam hipopotami sau foci,cu aceleasi produse mestesugaresti,timp maturare 12h si 15 min.

2. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

lLa 92 am ajuns si eu maine iau sigur poneiul si lazile de MM apoi o sa pun peste tot animale pentru drop ceva plante mai am sa il termin

3. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am luat linia de vrej.
    Acum lucrez la plante pudra, sa mai avansez, incet,incet dar sigur spre final.
    Cu vointa, apa si ingrasamant, asta din lipsa altor ingrediente, (ca doar ce le-am terminat), poate reusesc sa fac rundele necesare sa termin eventul.
    Sa avem spor la farmerit!

Last edited: Nov 24, 2018
  4. yocoama

yocoama General forum

91/5685 cu pasi repezi spre final:D
    Noapte buna!;)

5. malagambafane

malagambafane Legendă vie

90/5378 mai sunt 100 de ore ,cred ca apuc si eu poneiul. Bafta tuturor !

6. Criselt

Criselt Legendă vie

82/4955. Si eu imi doresc poneiul si sper sa reusesc sa-l iau. Bafta celor care mai sunt in cursa!

7. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

99 si poneiul deja paste pe campie ultimele plante de aici numai adaposturi din toate cate putin

8. popik70

popik70 General forum

Linie de vrej activata si ma opresc aici. Deja m am plictisit de atatea plante .
    Spor celor care vor sa ajunga la final.

9. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Gata. Premii frumoase, dar si munca muulta. Parca nu mai vedeam capatul barelor laterale. Noroc de joculete ca au mai animat eventul. Simpatic Inspectorul Mouseau, chiar si asa, sasait. :D Felicitari si spor la ferme!

10. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

84 stg si 5565 dr inca lucrez la plante si la drop,,vreau si eu poneiul..eram in criza de timp dar sper sa finalizez ..sunt increzatoare..spor tuturor la finalizarea eventului:inlove::pxD

11. Criselt

Criselt Legendă vie

91 - 5548. Inca un prag psihologic trecut. Totusi, poneiul e inca departe…

12. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Sfarsit si la mine, lazile de MM mi-au dat 102 MM :)
    EDIT: lazile de animale acvatice mi-au dat 2x salamandra si 1x crab :D

Last edited: Nov 24, 2018
  13. yocoama

yocoama General forum

92/5785 ma apropii de ponei;)
    Succes:D

14. sclau8

sclau8 Mogul forum

91/6205,hai ca se poate termina si la astia mai lenti, asa ca mine :D

15. TiramohKoz

TiramohKoz Începător forum

As avea o intrebare: cam care ar fi diferenta de drop intre artar si soc, ambi pomi dau 110 PE si au acelasi timp de maturare. Am inteles, dar poate am inteles gresit, ca pentru drop conteaza timpul nu PE. Dar atunci care e diferenta intre sa zicem, artar si catalpa, aceasta dand jumatate din PE ale artarului?

Dropul e acceptabil folosind soc, cel putin pt mine.

16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Daca tu esti lent, sa vezi ce echipa fac eu cu Mauseau. El peltic, eu sontic. 80/4912

18. TiramohKoz

TiramohKoz Începător forum

Multumesc.
    Inseamna ca socul e mai profitabil decat ceilalti pomi obisnuiti pana la nivelul 77, cand devine la fel de profitabil ca si artarul, din punctul de vedere al dropului.

19. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Am ajuns si eu la 66 din 68, dar am adunat 4543 de puncte si am luat PORCUSORUL! Pana la ponei mai e mult si nu cred sa reusesc sa mai fac 1600 de puncte, dar nu ma dau batuta. O sa trag la roata, poate am noroc de un bonus de recolta. Spor si success tuturor!

20. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

Gata am luat poneiul