Feedback Marea urmărire

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 10 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest event?

Sondaj închis pe 17 Noi 2020.
  1. Îmi place

78,7%
  2. Mi-e indiferent

5,1%
  3. Nu-mi place

16,2%
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pune pe cele 2 terenuri continentale cei mai buni pomi, acestia dau si zgura si lupe si... incet.... incet. Macina si aduna jocuri fara sa le joci. Cand joci, le joci pe toate odata, se formeaza memoria vizuala, si iei puncte mai multe. Daca joci azi 4 jocuri, maine alte 4 si tot asa, nu iti mai amintesti ce si unde este. SPOR

PS si trebuie sa pregatesti ferma mai bine, era in tutorial ca din copaci ies si lupe si zgura, din parcele doar zgura. Ei, ar fi trebuit pusi numai pomi peste tot in ferma continentala ;)

Modificat ultima dată: 11 Noi 2020
    paulici_01, mara62, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  2. tchupy

tchupy Analist forum

Plus ca dupa ce se formeaza memoria vei juca si acealeasi trei nivele.

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  3. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Din cate stiu, am doar un copac jumbo compost, ocupa un spatiu de 4 patratele. Deci in loc sa ai drop de la 4 copaci, ai doar de la unu.
    Nu cred ca e foarte rentabil sa tii astfel de copaci cand ai nevoie de drop. ;)

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  4. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

Multumesc de sfaturi.E f important pt noi cei care am participat la event-uri putine,sa ciupim cate un pic din experienta celor avansati.

stiucarul, paulici_01, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  5. matusam

matusam Legendă vie

Buna!

La linie ma voi limita si eu. Am Premium si am cules pomii de pe cele 3 terenuri de 2 ori in interval de 40 minute. Cu dropul ma apropii de final. Lipsesc plantele, dar n-am reusit sa prind nimic la roata. Incerc si maine.

O seara frumoasa!

stiucarul, paulici_01, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  6. geckofeet666

Cu Premium poti grabi asa de mult productia la copaci?o_O
    Scuze, intreb fiindca n-am avut niciodata Premium dar ar fi ceva foarte interesant daca e asa.

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 14 apreciază asta.
  7. matusam

matusam Legendă vie

Nu. Am pus turbo si am activata la Copac runa Prosperitate...
    Avantajul la Premium consta in faptul ca timpul curge in favoarea pomilor dupa ce ei sunt gata de recoltare. Incepe o noua perioada de coacere. Conditia este sa nu folosesti recoltatorul.
    Eu am pus pomii ieri in jur de 13.30 ( nu inainte) cu turbo. In jur de 21.30 erau gata. Atunci a inceput al doilea cilcu de coacere. Azi am intrat la 15.00 si am cules o tura automat, adica fara recoltator si a doua tura la 15.40.

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 20 apreciază asta.
  8. geckofeet666

Am inteles, multumesc mult pentru precizari

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  9. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Este cea mai interesanta postare pe care am citit-o in ultimul timp! Cred ca acum vor fi mult mai multi care vor achizitiona "Premium".

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  10. amy46

amy46 Maniac forum

ghitane, paulici_01, mara62 și alți 25 apreciază asta.
  11. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

Prima,ca de obicei! Ma uit,cu jind,de pe margine !

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 15 apreciază asta.
  12. amy46

amy46 Maniac forum

Cu ajutor de la roata...:D

Spor la event si tie,ma vei ajunge din urma...:inlove::inlove::inlove:

............................................................................................................

Modificat ultima dată: 12 Noi 2020
    paulici_01, mara62, -katnik- și alți 19 apreciază asta.
  13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Si mie mi-a suras norocul. Felicitari si spor!

paulici_01, mara62, -katnik- și alți 25 apreciază asta.
  14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Eu cred ca v-a ras din toata inima! :)
    Bravo voua!

raisa2005, paulici_01, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  15. hereea

hereea Comisar forum

eu nu am runa "prosperitate" la copac :(

raisa2005, paulici_01, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  16. geckofeet666

O gasesti la arborele intelepciunii din luminis.
    Cam in treimea superioara, dreapta.
    Cel mai bine du-te pe forum, la sectiunea Joc-FAQ, si vezi primul folder- index/descrieri
    Acolo intri pe farmerama de la A la Z, si cauti arborele intelepciunii.
    Si runa 44 e cea cu prosperitatea arborilor.
    Este acolo si o poza cu copacul si fiecare runa unde este.
    Succes :)

raisa2005, paulici_01, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  17. amy46

amy46 Maniac forum

raisa2005, paulici_01, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  18. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Noroc ca stateam jos ca altfel cred ca aveam o cadere de ceva :D Oare imi poti spune care e secretul celor 81 plante/parcela? Ca eu mai mult de parcele mici cu chutney nu am avansat:oops:

raisa2005, paulici_01, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  19. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Felicitari pentru reusita, dar eu nu inteleg cum de la fiecare event ai ajutor de la roata. Acum, spre exemplu, la acest event am consumat vreo 70 tichete de petrecere si am luat doar un bonus de +1, 6 ore. Ai vreun secret de castigi 100% recolta sau 200%? Sau consumi ffff multe tichete?

paulici_01, mara62, -iulia1992- și alți 12 apreciază asta.
  20. amy46

amy46 Maniac forum

Am avut 74 tichete din care au iesit: 2 bonusuri de 100 % ,unul de 200 %...si de 2 ori am avut + 1.....nu este nici un secret,tine pur si simplu de noroc, iar tichetele nu le cumpar niciodata, se aduna de la un event la celalalt,din lazi,misiuni la coop...etc...

zeepinkstar a spus:
    Noroc ca stateam jos ca altfel cred ca aveam o cadere de ceva :D Oare imi poti spune care e secretul celor 81 plante/parcela? Ca eu mai mult de parcele mici cu chutney nu am avansat:oops:
    Nu este nici un secret,sunt parcele confort...la care se adauga bonusurile castigate plus compost suzy.....daca ai prins ceva bonusuri si tu poti folosi parcela confort...la o parcela folosesti 3 plante in loc de 1 ca la parcela normala,iar compostul suzy ofera 6 plante in loc de 3....fara bonusuri nu este prea rentabil sa folosesti parcele confort....ca sa intelegi cum de am 81 de plante iti voi explica....
    parcela confiort iti da 15 plante + 30 de la 2 bonusuri de 100 %..+ 30 de la un bonus de 200 % + 6 de la compost suzy = 81 plante....si as fi avut 83 plante,dar am uitat sa folosesc chutney...imi ramasese prajitura de ananas cand am recoltat pomii din insula......spor!!​

Modificat ultima dată: 12 Noi 2020
    raisa2005, paulici_01, pinok86 și alți 15 apreciază asta.