Feedback Marea urmărire

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ce părere aveți despre acest event?

Poll closed Mar 30, 2021.
  1. Îmi place

67.9%
  2. Mi-e indiferent

3.6%
  3. Nu-mi place

28.6%
  1. mara031991

mara031991 Maestru forum

item-ul se poate pune la Locul de joaca ? multumesc mult

2. Claudia

Claudia Duce forum

Nu, nu e pet.

EDIT M-a tras o vecina de maneca (Mada) si am verificat si eu - desi nu e pet, merge totusi sa fie amplasat si pe Locul de joaca, scuze pentru primul raspuns.
    EDIT 2 : Acum am observat ca de fapt e chiar pet :), nu scrie in tutorial, dar in afara de lada de provizii mai da si + 60% PE.

A reusit cineva sa activeze Xilofonul din plansa Cina festiva in varianta 60 obiecte in 90 de secunde? Eu mi-am pierdut cel putin 10 secunde de fiecare data incercand sa gasesc un locsor din ditamai obiectul care sa-l faca sa dispara si nu am reusit.

A fost unul dintre eventurile mele favorite, in varianta actuala nu mai este. S-au produs atatea schimbari in plansele mai vechi, dar tot nu s-a gasit timp sa se dea denumiri diferite la cele doua obiecte cu descrierea de Grimoar antic in plansa Tezaurul lui Smotocel. Noua plansa cu coliba lui Pisi Cadabra e un cosmar, intunecata, cu obiecte asemanatoare si cu nume obscure. Fara ajutorul aleatoriului de la roata sau un consum serios de SC pe cele 3 terenuri nu prea sunt sanse de finalizare completa sau macar de a ajunge la etapa 140 din dreapta.

Am ajuns la 84 de incercari, etapa 86 in dreapta, merg la 90 si ma opresc acolo. Succes tuturor!

Last edited: Mar 28, 2021
  3. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Da, undeva prin partea de jos a xilofonului. Uff!

4. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

60 runde jucate.

5. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Da, subscriu...ceva mai complexa editia aceasta, am avut mare nevoie de Roata, bonus general de recolta L, Jack, consum de SC si SSuzi si mult drag de joc!
    Desigur, se putea si mai bine...dar ma bucur de acest finish!
    Sa aveti spor!​

6. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Si eu ma opresc la 120 de instrumente. Am avut 4 bonusuri de la roata(3*100% si 1*200%), din rezerva mea am folosit 1*100% plante si 2*jack +1500 sc. Eu nu cumpar sc si suzy. Din cele 3 cutii am obtinut 3* jobenul magic. Felicitari si spor tuturor!

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Serverul de test a refuzat să afișeze informația completă. Am adăugat-o în tutorial acum.

8. mara031991

mara031991 Maestru forum

se aseaza pe locul de joaca dupa ce punem upgrade? sper ca se poate ca am ramas cu multe item cu upgrade pe cre nu le mai pot pune le-am sters de pe terenuri si acum.....

9. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Da.

Da. ;)

iarna.png

Last edited: Mar 29, 2021
  10. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

11. malagambafane

malagambafane Legendă vie

97 de runde , mai am ceva peste 3800 de plante ,in dreapta am doar 8110 puncte. Nu am mai plantat si nu mai plantez plante de event pentru ca nu mai am sanse sa mai iau si ultima cutie picolo . Bafta tuturor !

12. jagarella

jagarella Supervizor forum

prea mare delay-ul, joc diferentele. fac clic pe icon si nu ia click-ul, trec mai departe, termin toate de click-ait si nu fac 10 din 10. Asta este, voi juca eventurile care nu au aceasta problema si poate trec pe solitaire :))). BAFTA

13. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Pogo, prietenul urs si umbreluta. Cutia din dreapta altadata....

14. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna dimineata din cele 3 cutii au iesit Jobenul Magic, Umbreluta cu puncte si Dansul Frunzelor,95 runde jucate 8939 puncte atat am reusit...

15. sclau8

sclau8 Mogul forum

La fel si la mine,la inceput am crezut ca e de la mouse,l-am schimbat, numai ca sa imi dau seama ca... e degeaba...:sleepy:

16. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Event finalizat!

17. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Din cutii au iesit: Distractie la inot, Cosas, Ape termale feerice :eek:

18. stef85600

stef85600 Junior Expert

La mine din cutii ...un copac fermecat,geniul multitasking ,comoara strigoilor

19. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Din pacate pentru mine , aventura mea cu acest eveniment se termina altfel decat mi-as fi dorit. :(
    18.675 de puncte... sunt super tristo-dezamagita... (mda, stiu, nu exista acest cuvant, tocmai l-am "inventat").
    Felicitari tuturor participantilor la acest event!

20. mara62

mara62 Supervizor forum

Doar 12405 puncte, dezamagita - din cele 3 cutii : pogo show, cosas si comoara strgoilor ( am deja colectie ):(