Feedback Marea urmărire

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ce părere aveți despre acest event?

Poll closed Mar 30, 2021.
  1. Îmi place

67.9%
  2. Mi-e indiferent

3.6%
  3. Nu-mi place

28.6%
  1. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Am terminat si eu partea din stanga, de cea din dreapta nici nu mai zic :oops: dupa vreo 250 tickete jucate am reusit sa prind la moara un bonus de 200% si 3 de 100%, dar degeaba daca nu ma impac nicicum cu dropul :p de-acuma, aia e...
    Felicitari celor ce ati reusit sa terminati eventul integral!

iar din cutiile Piccolo... vedem dimineata ce-o vrea sa iasa

2. derby54

derby54 Conte forum

Si eu am terminat numai partea stinga mai am plante de vreo 15 buc dar din lipsa de drop ma las pagubasa.Sincere felicitari celor ce au reusit sa termine tot nu a fost un event prea usor

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Am zis ca fac doar pana la 140, pana la urma am facut putin mai mult, daca tot ramasesera drop si plante...

4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

13275 puncte...Din vreo 130 runde, aproximativ, ca nu mai tin minte exact...La roata, din vreo 200 tichete am prins doar 3 de +1...M-am sprijinit in fiecare zi pe cadoul lui Jack, dar nu acoperea decat 2 recolte, era ineficient...Bonusuri din sura nu am folosit, poate daca la final era vreun copac cu MM ca alta data, ma mai sfortam...Umblam la mormanul de SC (10K+!)Am copt doar o cutie pana acum, cantece florale. Ok, mai vedem si celelalte. Consumul de resurse a fost minim, doar pentru inmultire... daca roata nu m-a obligat, n-am consumat nici SC, nici Suzie. Doar sarjele la jack, dupa care sper sa nu-mi para rau...
    Edit: Am votat totusi imi place, in amintirea urmaririlor trecute...

Last edited: Mar 30, 2021
  5. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Final partea stg cu putin peste 90 de runde am obtinut 9885 puncte dreapta. din identifica 10 diferente.....dar foarte , foarte slab dropul...slabe sanse de finalizare fara mari investitii de SC sau bonusuri de la roata , bine ca nu au fost prea grozave recompensele ...

6. CLAUDIU_T

CLAUDIU_T Junior Expert

Final pe ultima suta a celor 90 de runde,obtinute foarte greu cu un drop foarte slab Din cele trei cutii au iesit Umbreluta cu puncte,Dansul frunzelor si Cosas+ Mult spor la joc