Feedback Marea urmărire

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 7 Sep 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 14 Sep 2022.
  1. Îmi place

45,5%
  2. Îmi este indiferent

5,8%
  3. Nu-mi place

48,7%
  1. sakura-hana

sakura-hana Începător forum

Si cel de-al treilea...

paulici_01, vyyo5252, ani.vajai și alți 13 apreciază asta.
  2. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

3. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

Sunt curios de cate plante ai avut nevoie sa termini.... :oops:

Eu am reusit sa ajung la 85 de jocuri jucate, si mai am cateva de jucat. Am/voi avea un consum total de 41,676 de plante pana acum. Cu cele ramase (9000 plante in sura) ma gandesc ca ajung la 108 jocuri - ma duce undeva la 11.260 pe partea dreapta. Deci nici macar aproape de final :cry:

Realizez ca, ca sa termini eventul cu o medie de 95 de puncte pe runda, ai nevoie de 289 de runde jucate = 112,421 de plante. Apai, plante ca plante; dar dropul de unde mai poti sa il faci (fara sa cumperi) daca doua terenuri produc intr-una plante de event??

Imi pare bine ca m-am apucat de el, insa recompensele si nr de plante/drop este halucinant (pt mine). :sleepy:

Eveline65, -Abramburica-, Cronwell și alți 10 apreciază asta.
  4. paulici_01

paulici_01 Conte forum

Buna dimineata! Eu am auns la vrej si m-am oprit . Atat am vrut din acest event. Spor la treaba ! O zi frumoasa !

ani.vajai, -Abramburica-, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu am calculat cate plante am facut, dar media a fost de putin peste 100 de puncte pe runda. Nu am cumparat absolut nimic, si nici pomi pentru lupe nu am pus pe teren; am considerat ca vor fi suficiente cele primite. Si chiar mi-au mai si ramas cateva nefolosite. La fel pe toate cele trei conturi. Dropul (zgura) iese de pe toate cele trei terenuri, dar l-am facut preponderent in "Luminis", cu hortensie si SC. Nu foarte mult SC, din moment ce inca mai am vreo 21.500. Probabil vreo 4.000-5.000. Oricum nu conteaza, pentru ca pana la urmatorul event major se reface stocul din ce iese din lazi...
    Bafta!

paulici_01, ani.vajai, amy46 și alți 9 apreciază asta.
  6. cp58

cp58 Ambasador forum

Atat am reusit.
    Felicitari celor ce l-au terminat!

paulici_01, ani.vajai, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  7. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am facut putin peste 13.000 in partea dreapta .

paulici_01, ani.vajai, amy46 și alți 5 apreciază asta.