Feedback Marea urmărire

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 22 Mar 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 29 Mar 2023.
  1. Îmi place

83,8%
  2. Îmi este indiferent

7,2%
  3. Nu-mi place

9,0%
  1. z.zoita

z.zoita Junior Expert

copacii XXL nu dau drop mult ,copaci simpli cu durata mare la recoltare cum ar fi mesteacan sau salcie Salix integra

-katnik-, raisa2005, mariuta48 și alți 8 apreciază asta.
  2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Din 5 runde am luat 395 puncte... Nu pot sa ma obisnuiesc cu traducerea obiectelor si pace... Deci oul de cuc clar de luna sau cam asa ceva, e un biet ochi... Iar pocalul fumuriu e ceva care seamana cu un pahar spart, rasturnat, cu o lumina albastruie in el... O sa incerc la diferente, poate ma misc mai repede acolo...

-katnik-, raisa2005, mariuta48 și alți 12 apreciază asta.
  3. luciabara

luciabara Profesionist forum

Voi ce jucati? Timp,lupe sau diferente? Ce e mai simplu? Multumesc!

-katnik-, raisa2005, mariuta48 și alți 12 apreciază asta.
  4. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Eu unul joc la diferente...

A dat domul de am prins un 200% din 250 tichete prapadite...
    Momentan atatea plante..

-katnik-, raisa2005, mariuta48 și alți 14 apreciază asta.
  5. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Am luat linia de vrej, mai am inca 17 instrumente. Mai fac inca 23-25 instrumente ca sa termin partea stinga si ma opresc. Plansele sunt prea intunecate, ma dor deja ochii, dau "n" clickuri pe o piesa si nu mi-o recunoaste iar cind folosesc lupa ma directioneaza spre aceiasi piesa, astfel pierd timp si nu reusesc decit o medie de 80 puncte. In cazul asta n-are rost sa ma zbat pt. ca mi-ar trebui peste 300 instrumente.. De fapt, stiam de datile trecute, asa am patit intotdeauna doar ca acum nu mai sunt dispusa sa fac atitea plante. Eventul imi place pt. premii dar el, ca event in sine este ultimul pe lista mea... In fine, spor la farmerit tuturor.

Edit....Gata partea stinga, mai am 15 instrumente si inca 1000 zgura.Fac plante pina termin zgura si gata.In partea dreapta abia am ajuns la 7500 puncte....nicio sansa de terminat in intregime eventul dar nu-i bai, ma multumesc ddoar cu 3 cutii picollo.

Modificat ultima dată: 24 Mar 2023
    derby54, alma161, -mamaleone și alți 19 apreciază asta.
  6. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Am 25 instrumente si plante pentru inca atatea. Am o intrebare, la parcela confort, cadoul lui Jack adauga +2 sau +6? Cum sunt mai rentabile cadourile lui Jack, pe parcele mici sau confort?

marcela_f69, -katnik-, raisa2005 și alți 13 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

La orice parcela, Cadoul lui Jack adauga 2 plante. Deci, e mai rentabil pe parcele mici!
    Doar Suzie e mai eficient pe parcele "confort", acolo da +6 in loc de +3!

marcela_f69, derby54, geta_numai_eu și alți 14 apreciază asta.
  8. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Asa am stat anii trecuti:
    Ultimele 3 eventuri:
    Iunie 2021 = 207 runde cu o medie de 133.5
    Sept. 2021 = 205 runde cu o medie de 134.9
    Mart. 2022 = 205 runde cu o medie de 134.4
    Sa vad acum!

-katnik-, Tudy, raisa2005 și alți 11 apreciază asta.
  9. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

Giurgiu , soare , cald , am stors toate lazile posibile si imposibile, incep si eu eventul , unul a la long, nu stiu nici macar daca voi ajunge la jumbo de baza (upgrade am pe stoc !!!!) incep recoltarea pe parcela mica cu 15...doar 12h...ce va fi dupa...de Doamne Fereste...nici nu incape indoiala sa recoltez cu +9 deci eu chiar mai sper la un bonus macar de +100% , in fine +9 pot eu recolta pe parcela mica 124h pana la final....2+2+2+3....este putin pentru zilele noastre....in 2021 vedeam bonus o data pe an !!!! ce s au schimbat vremurile.....!!!!!

asa si am avut initial 19111 super compost si am facut instant de fix 1 mld PE pentru drop....cam putin peste 3000 super compost ...sper ca data viitoare sa ma sincronizez si cu item ele de + PE la plante...am cam 1 teren....sa vedem ce randament o sa fie atunci....succes

marcela_f69, -katnik-, Tudy și alți 14 apreciază asta.
  10. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Am activat linia de vrej (50 runde in stanga), si 4990 puncte in dreapta. In scurt timp o sa devin chinez, la cum mijesc ochii sa vad obiectele (prea intunecate plansele)! Joc doar plansa cu "diferente". Vot pozitiv! Mergem inainte. Spor la farmerit tuturor!

marcela_f69, victorashi, -katnik- și alți 15 apreciază asta.
  11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

O treime de event am facut (94 runde). Plante mai am pentru inca o treime, iar de drop am nevoie pentru 2 treimi. Sper sa- l termin, cu vreo 3 de daca:D. Daca am noroc, daca am timp liber si daca ma tin ochii:p. Joc la diferente cu 95 majoritatea si cateva de 105. Felicitari si spor pe mai departe!

marcela_f69, victorashi, derby54 și alți 15 apreciază asta.
  12. DW..

DW.. Avansat

Plansa cu Pisi Cadabra e foarte nereusita!Obiecte care au o vaga legatura cu denumirea,abia vizibile..."Cartea de vraji"din mijlocul plansei acentueaza si mai mult contrastul...De obicei terminam eventul cu maxim 210 planse dar de data asta am jucat vreo 225...
    Din cutiile Piccolo mi-au iesit distractie la inot,Pogo Show,vanatoarea eterna de comori si elevul lui Ingrid..Sincer,dezamagitor pentru cate resurse am consumat..

victorashi, alma161, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  13. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Buna ziua! Va rog cineva sa-mi traduca ce inseamna "necronomicon" ca sa stiu data viitoare ce sa caut. Multumesc!

marcela_f69, victorashi, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  14. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Necronomiconul este o carte fictivă de magie care apare în povestirile de groază.

marcela_f69, victorashi, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  15. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Multumesc, dar daca e fictiva, trebuie sa stie toti cei care ne jucam acest joc? Sau sint puse numai ptr a ne incurca cu orice chip.

marcela_f69, victorashi, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  16. -alexutza14-

-alexutza14- Scriitor activ

Cadou pentru cei ce vor puncte mai multe. Succes <3

_sirena, marcela_f69, cipcirica6 și alți 20 apreciază asta.
  17. MContender_

MContender_ Novice forum

O să presupun că cei care l-au terminat au cumpărat cufere, sau au folosit bonusuri de la moara de tickete, dar despre ceilalți care sunt așa m-ai lenți ca mine ?
    Folosind primele 2 terenuri cu parcele x1 și copaci fac 1056/90 pe tură cu bonus x2. Asta înseamnă gen 20 de plantări. Așa că întrebarea mea este, cum faceți asemenea evenimente? Eu efectiv nu le pot face fără plantări de miezul nopții.
    Cei care au experiență în asemenea evenimente, vă rog să detaliați și pentru cei mici și slăbuți/

18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna!
    S-a tot raspuns pe aici, mai la toate eventurile la runda de discutii gasesti raspunsuri. Daca ai 2 randuri de vrej care cresc efectivitatea super compostului si cele 2 produse de mestesugarie cozonac si aranjamentul puritate- cu apa, ingrasamant si super compost o recolta de plante de event o faci in aprox. 50 min. Sau poti folosi parcele confort cu alte calcule si alte prioritati. Plus bonusurile din rezerve, plus norocul de la roata, plus jack itemul ce da +2 plante. Iar pentru drop itemul howie donut, cat mai multi.
    In timp, cu pasiune si placere de joc gasesti raspunsurile la toate nedumeririle. Succes!

19. pisitani

pisitani Ambasador forum

sau nu, cei cu vechime stiu, si nu toti investesc, eu de exemplu nu cumpar nimic pentru eventuri si reusesc sa le fac fara probleme, ce e drept le termin , dar acest tip de event ( si cel cu zaruri) cu doua randuri de premii stanga / dreapta nu reusesc sa iau tot ce este suplimentar ( dar consum destul cat sa fac cat mai mult pentru premii suplimentare ) si din lipsa de timp. Eu am un teren plin cu pomi suzi si compost si de acolo resurse stranse, la unele eventuri folosesc doar la inceput resurse sa am un start bun, cu linile de vrej pentru sc , cu garoafe instant pentru drop ....si uite asa gata eventul pentru ca timp de terminat este , desi uneori il termin la limita . Cu toate eventurile facute de acest fel plansele nu mi se par grele , si cu cat dai mai multe instrumente detectiv este imposibil sa nu scoti o medie de 95 puncte, pentru ca obectele sunt mereu la fel asezate ( joc diferente).

20. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Multumesc!

Am activat linia de vrej si mai am plante pentru inca cel putin 100 instrumente. Mai fac plante apoi pun plante pentru drop. Nu ma grabesc pentru ca timp e destul si nu are rost sa consum mult super compost. Daca voi fi in criza de timp atunci apelez la plante instant.
    Nu am terminat niciodata acest event. De data aceasta imi propun sa ajung pana la cea de a patra cutie picollo si dupa e bonus tot ce fac.
    Parerea mea e ca eventul e greu, consuma foarte multe resurse si jocurile sunt greute, adica greu de obtinut puncte multe, cel putin pentru mine. Joc doar la diferente si media e de 95 puncte. Cauza e ca se intampla sa gasesc greu ultimele 2-3 diferente, dar si ca apas de cateva ori pe mouse ca sa imi apara obiectul.