Feedback Marea urmărire

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 22 Mar 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 29 Mar 2023.
  1. Îmi place

83,8%
  2. Îmi este indiferent

7,2%
  3. Nu-mi place

9,0%
  1. geta57

geta57 Rutinat

Anul trecut a fost de 2 ori iar în 2021 de 3 ori!

2. paulici_01

paulici_01 Conte forum

Finalizat si eu partea stanga, si din partea dreapat am ajuns la 95. Oricum sunt f multumita. Nu am ajuns niciodata asa departe. Luam vrejul si atat. Am avut in magazie 2 *200 /24 ore si am luat de la roara 2*100/24 ore. Cu parcelele confort am facut plantele si apoi am asteptat dupa drop. Data viitoare , schimb tactica cu dropul. Parcelele acestea dau drop putin ele fiind putine pe teren. Oricum sunt mutumita de realizare. Multumesc BP! Multumesc moderatorilor si colegilor de joc!

malagambafane, z.zoita, in.the.rain și alți 13 apreciază asta.
  3. jagarella

jagarella Supervizor forum

Gata si d.p.m.d.v. Partea stanga integral, medie de 101 pct la diferente. Mai am lupa mai mult de 100, zgura mai mult de 1000. Nu stau rau :). SPOR

4. ILF£NOM£NO

ILF£NOM£NO Novice forum

Salutare!
    Doar atat am putut fara roata, howie ... cred ca este decent..

malagambafane, z.zoita, in.the.rain și alți 9 apreciază asta.
  5. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

Sincer, am urat eventul asta. Premii inutile, si niste cutii piccolo imprastiate pe acolo, asa de frumusete mai mult.

In fine, m-am ambitionat sa il termin, si 6000 de SC mai tarziu, am ajuns la nivelul 160 :)) Well, aproape. Mai imi lipseste 1 singur instrument, mai am 74 de plante, si 37 de minute de joc =)))

Ah, ce ma bucur ca s-a incheiat. Nu il voi mai face ever. :)

malagambafane, ani.vajai, z.zoita și alți 11 apreciază asta.
  6. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

Giurgiu ...una rece si una calda....nu prea ma incanta niciuna....NU am reusit sa iau copacul jumbo ...asta a fost rece si una calda ...din cele 4 cutii una s a deschis pe copac MD...in total 7 ...dar pentru vremurile noastre sunt putini....singurul lucru care l as fi facut daca puteam sa ma intorc in timp ar fi fost sa folosesc si in week supercompost....dar totul este istorie....2 genii si un joblen din celelalte cutii....una peste alta a fost ok eventul si sunt multumit....nu stiu daca in timp voi tine minte ca unul din copaci este luat de aici....habar nu am....oricum nu stiu de unde i am pe ceilalti 3 ...pentru ca primii 3 tin minte de unde i am....numai bine

7. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat partial , stanga definitiv -dreapta slabut .
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

derby54, giuly1969, malagambafane și alți 17 apreciază asta.
  8. x3qthr

x3qthr Novice forum

Felicitari celor care au terminat si celor care au incercat!
    Cu 2 bonusuri de recolta , 3xCadoul lui Jack si o roata zgarcita am obtinut aprox 180 de instrumente.
    Rezultat : 90/90 stanga , 151/160 dreapta.
    Vot pozitiv!

derby54, giuly1969, malagambafane și alți 14 apreciază asta.