Feedback Marele bum

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 29 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Ian 2017.
  1. Îmi place

79,6%
  2. Mi-e indiferent

6,7%
  3. Nu-mi place

13,7%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul „Marele bum”. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

rusu.luci, matusam, lucapadu1 și alți 10 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

O corectie in tutorial, primul upgrade ofera probabil 700, nu 17 PE/PET, 5 zile un pic cam putin, la ferma 1700 de plante la o recoltare, inseamna ca vom avea nevoie de 8 recoltari, deci spre 3 zile pentru plante. Sa aveti SPOR

Da, a fost corectat tutorialul. Pe mine ma atrag doar misiunile 4 si 5. O sa le fac de dragul SH si bananelor. Voi avea nevoie de cate 4350 de plante de fiecare categorie si de 640 unitati de drop.

Modificat ultima dată: 29 Dec 2016
    lucapadu1, mara62, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

"Probabil" ca a fost corectat chiar inainte sa postezi tu. :p

matusam, lucapadu1, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  4. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Event OK din punctul meu de vedere! Plante cu timp lung(8 ore) si drop acceptabil, chiar dacă doar de pe terenurile principale! O nelămurire legata de rotatia gratuita de la ultimul upgrade, este de petrecere?

lucapadu1, mara62, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu.

matusam, mara62, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  6. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Mersi de răspuns!;)

lucapadu1, mara62, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Imi place eventul si ma bucur ca cele 2 plante de event au acelasi timp de productie..
    Imi place si itemul inclusiv recompensa lui,,,dar topaitul oitei imi da o stare de fericire...
    Este ultimul event din acest an si cu bune si cu rele a mai trecut un an,,cu tensiunea la maxim din cauza dropului dar am reusit,,abia astept sa inceapa eventul ...
    Felicitari BP pentru tot....

rusu.luci, gabone02, matusam și alți 15 apreciază asta.
  8. yocoama

yocoama General forum

Frumos eventul,cred ca-l voi face usor.Acum la sfarsit de an,multumesc BP si echipei de moderatori,pentru clipele de emotie si bucurie pe care au reusit sa mi le ofere prin minunatele eventuri,cat si prin alte surprize oferire in acest an.Astept ca in noul an,in FARMERAMA surprizele placute si suspansul sa nu lipseasca .Felicitari BP!

gabone02, matusam, lucapadu1 și alți 16 apreciază asta.
  9. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Pacat ca nu e de petrecere :D
    Oricum, frumos event.

lucapadu1, mara62, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Fain, dar de data asta cu toata dorinta mea de a nu pierde nimic...nu cred ca-l duc la capat.:(

lucapadu1, mara62, ingeras_intunecat și alți 7 apreciază asta.
  11. yocoama

yocoama General forum

Curaj Ambra!

gabone02, lucapadu1, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  12. Flaxys

Flaxys Scriitor în devenire

Un event cu "premii" atat de mici nu imi aduc aminte cand a mai fost, daca a mai fost ....

sica12ro, lucapadu1, StinckyRedneck și alți 12 apreciază asta.
  13. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

buna seara dropul vom primi si de pe insula ?

mara62, -katnik-, tcmxxl1975 și alți 3 apreciază asta.
  14. Agro80

Agro80 Conte forum

Dupa cum scrie si in tutorial, vom obtine drop doar de pe terenurile fermei.

matusam, lucapadu1, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  15. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Slabut...
    Nu-mi place.Nu cred ca o sa-l fac,premiile oferite nu merita munca ceruta.

sica12ro, StinckyRedneck, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  16. marydelnova

marydelnova Avansat

buna seara
    hai nu va mai plangeti de premiile mici,de timpul scurt al venimentului etc...etc... il facem noi si pe asta .
    urez de pe acum tuturor fermierilor spor la munca

donnadmn, lucapadu1, megastar_58 și alți 13 apreciază asta.
  17. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cine va avea timp...se va bucura si de cadourile evenimentului ...Cei care vor fi in vacanta...se vor bucura poate mai mult.
    Important este ca, oriunde am fi, sa avem parte de cat mai multe bucurii si sperante pentru un an mai bun, care sa compenseze trecerea timpului.
    Dragilor... va doresc un An Nou plin cu sanatate, pace, noroc si bucurii depline!

gabone02, matusam, florinik22 și alți 22 apreciază asta.
  18. dadan

dadan Oracol omniscient

Event relaxant,usor de facut printre gratare,vin fiert si musafiri.Plante nu prea multe,drop satisfacator.Imi place!Sa ne bucuram de el,zic!

rusu.luci, gabone02, matusam și alți 19 apreciază asta.
  19. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Buna noaptea!
    Evenimentul nu este spectaculos, dar este potrivit perioadei de sarbatori, cand ocupatiile prioritare sunt altele ;)
    Am avut un calendar spectaculos, un eveniment de Craciun destul de generos si cu siguranta urmeaza cel putin un alt eveniment formidabil. Asa ca putem sa ne bucuram cu totii de o perioada mai linistita, iar cine nu poate, sau nu vrea sa faca eventul, nu ramane cu regrete.

Urez tuturor fermierilor si intregii echipe Faramerama un An Nou bun, imbelsugat, plin de bucurii si de impliniri!

dulcica1970, gabone02, misu_mama și alți 22 apreciază asta.
  20. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Am primit un event asa cum ne trebuia, fara mare bataie de cap sa ne putem petrece sarbatorile frumos. Acele banane chiar imi trebuiau deci eu sunt multumita.
    Va urez un an nou mai bun, cu liniste in suflete si bucurii cat cuprinde ! La multi ani !

gabone02, matusam, donnadmn și alți 15 apreciază asta.