Feedback Marele bum

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 29 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Ian 2017.
  1. Îmi place

79,6%
  2. Mi-e indiferent

6,7%
  3. Nu-mi place

13,7%
  1. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

incep ziua cu primele 2 misiuni gata terenurile pline si gata in 3 ore si mai am 78 de surcele pana diseara e gata si misiunea 3 cel putin zik eu

2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Incep ultima zi din acest an cu 324 de surcele...
    Cu plantele nu stau prea bine,abia acum incep..
    Tuturor un drop bun sa aveti mult spor la toate.
    Bucuria vine din lucruri marunte.
    Linistea vine din suflet..
    Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre..
    La Multi Ani si Un An Nou Fericit !!

matusam, Degetica13, adrianapatran și alți 29 apreciază asta.
  3. dacul1963

dacul1963 Avansat

330 de surcele pina in prezent,multumitor cred!Cu aceasta ocazie tin sa va urez un an nou plin de impliiri si satisfacti alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI!

4. ttteee

ttteee Cunoscător forum

La multi ani tuturor ! La event e de bine.

5. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

La multi ani! si din partea mea Eventul se face incetisor.

6. cp58

cp58 General forum

373 de surcele pana acum. Zic eu ca este bine. Si o mica urare pentru toti fermierii Anul care vine, Sa va aduca numai bine. Fericire, sanatate, Mult noroc si spor la toate.La multi ani!

matusam, adrianapatran, lucapadu1 și alți 17 apreciază asta.
  7. malagambafane

malagambafane Legendă vie

361 unitati de drop am reusit sa fac pina acum. Anul care vine sa va aduca noroc si sanatate. La multi ani !

8. gabone02

gabone02 Avansat

340 pana acum dar mai e imp destul. ''Pentru 2017, prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani! dragi fermieri"

9. Claudia

Claudia Duce forum

930 de surcele si plante pentru primele 3 misiuni complete, cam asta am facut, printre fripturi, salate si saratele.

Un an nou plin de bucurii si de realizari sa avem si sanatosi sa fim! De fermele noastre sa ne ocupam cu placere, iar Farmerama sa ne faca surprize placute si in 2017!

La Multi Ani!

10. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

La multi ani tuturor!!!600 surcele la inceput de an!Bafta tuturor!

11. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Sorcova, vesela,
    sa traiti sa-mbatraniti:
    ca un mar, ca un par,
    ca un fir de trandafir.
    Tare ca piatra, iute ca sageata.
    Tare ca fierul, iute ca otelul.
    La anul si la multi ani! Surcele: 300

Modificat ultima dată: 1 Ian 2017
    robert-adila, matusam, dadan și alți 24 apreciază asta.
  12. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

Eu cu plantele stau bine. O sa le fac! Dar surcelele imi vor da mare bataie de cap! Am doar 300 din 900. Oare ce sansa am sa le strang? Eu am sa cultiv doar plante de event, dar vad ca nu prea ajuta la nivelul meu! Ce pot face sa am un drop mai bun? Ceva sfaturi realizabile de mine nu mi-ar strica.
    Sa avem spor la drop!
    La multi ani cu sanatate, multe realizari si bucurii!

matusam, dadan, adrianapatran și alți 9 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Daca stai bine cu plantele atunci planteaza peste noapte trandafiri, garoafe sau alte plante cu timp mare de coacere. Banuiesc ca testoase Howie donut nu ai deci ies din discutie.

robert-adila, matusam, dadan și alți 7 apreciază asta.
  14. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

De unde iau trandafirii sa-i plantez? Vad ca trandafirii sunt de la nivel 66 eu am doar nivelul 51. Este vorba de alti trandafiri?

robert-adila, dadan, lucapadu1 și alți 5 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

In cazul tau nu poti emite mari pretentii la finalizarea unui eveniment. Planta cu timpul cel mai mare la nivelul tau este sparanghelul care are acelasi timp de coacere cu planta de event dar ofera mai putine puncte. Deci da-i inainte cu planta de event si vezi ce poti realiza pana la final. Deocamdata, pana mai cresti in nivel, asa stau lucrurile.

robert-adila, matusam, dadan și alți 11 apreciază asta.
  16. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

Multumesc tare mult Chronos. Incerc sa invat si eu jocul. Pacat ca nu pot termina eventul. :(

dadan, lucapadu1, Beaumarchais73 și alți 11 apreciază asta.
  17. -porcusorulroz-

-porcusorulroz- Novice forum

LA MULTI ANI ! fermieri si toate cele bune pentru 2017! Cam slabut la mine . Am dat mai mare atentie piftiei si fripturoaselor(si cu un sprit) dar e binisor 390 de surcele si de plante nu-mi fac grija ca mai e destul timp! Va pup pe toti!~

robert-adila, matusam, dadan și alți 12 apreciază asta.
  18. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat ! La multi ani tuturor !

robert-adila, matusam, dadan și alți 23 apreciază asta.
  19. 09kis

09kis Veteran Forum

Plantele de event vor fi gata maine, mai am nevoie de 295 betisoare (le fac). La multi ani va doresc!

robert-adila, matusam, dadan și alți 9 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am 554 surcele, 4499 floare de artificii si 810 piroflori. Stau destul de prost, avand in vedere timpul de coacere al florilor...

robert-adila, matusam, dadan și alți 9 apreciază asta.