Eveniment Marele mister al brânzei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 16 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 22 Ian 2018.
  1. Îmi place

60,6%
  2. Îmi este indiferent

5,2%
  3. Nu-mi place

34,2%
  1. craniulalb

craniulalb Scriitor în devenire

Multumesc.

2. ~violetflame~

~violetflame~ Profesionist forum

Din cate am observat, careurile care contin linia de vrej si itemurile pentru ea nu blocheaza drumul detectivului catre celelalte premii. Acestea sunt accesibile fara instrumente, deci fara drop! :)
    Imi place, vot +

3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu incep eventul cu
    zgura-590
    lupa-129
    Tuturor mult spor.

4. t_ina_e

t_ina_e General forum

153 lupa si 743 zgura, fara howie. Daca merge dropul fac eventul in totalitate.
    Spor la drop! :)

5. aida59

aida59 Mare-maestru forum

va rog frumos cada aveti timp si pt mine sa ma dezmeticiti,habar nu am de unde se incepe acest event si care este prima patratica de facut va multumesc daca veti raspunde unui om ametit de acest event

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

katonamenyhart, pisi27, Cruella și alți 11 apreciază asta.
  7. aida59

aida59 Mare-maestru forum

multumesc mult Da sunt ametita rau

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Afirmasem ca nu-l fac, nu mi-am pregatit ferma, deci n-am drop, dar am pus plantele si voi realiza atat cat pot. Deja am dezvelit cateva parcelute! xD

9. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna ,,, eu incep cu 747 zgura si 421 lupa sa aveti spor cu toti ! un event costisitor cu premii slabe din punctul meu de vedere ! de facut am sa-l fac ptr linia de vrej , nu pentru ca ar fi avantajoasa linia ,ci pentru palmaresul meu personal , nu am ratat nici-o linie de vrej pana acum ! fiecare cu fix-ul lui :D

10. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

bua, imi spune si mie cineva unde gasesc si eu reteta cu vapori aromatic( am castigat-o)

11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Acum am deblocat toate careurile, mai putin cele care aveau cerinta drop si plante de event.

12. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

salutare dragilor am inceput eventul prin a primi 782 zgura si152 lupe sa vedem ce-o sa iasa ,succes tuturor.Va pupacesc de nu va vedeti.

13. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Ai reusit? Gasesti patratul 3 de la stanga spre dreapta randul 3, unde trebuie sa donezi floarea soarelui si obtii abtibild-ul eventuuli.Succes!

14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Am inceput eventul, iar cu inima impartita de atatea idei pro si contra…si nu mi a placut inceputul, aveam inca adaposturi valoroase pe care nu le puteam desfiinta, trebuia sa le culeg… oscilam daca sa achizitionez cosuri sau nu…si am zis nu.
    ...probabil ca un ingeras bun a tinut cu mine si mi a daruit +1 la recolta, asa ca iau 7 plante pudra de pe o casuta mica…hambarele mele pline mi au permis sa deschid rapid tot ce se putea, si iata ca deja gust si branza, ca un fermier pofticios!
    ...e clar acum, imi place eventul, chiar daca dropul e mai dificil si voi dormi cu ceasul si laptopul, caci deh, am dependenta!
    Sa aveti spor, ca imbold va dau eu!

15. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

kiri2270 a spus "asa ca iau 7 plante pudra de pe o casuta mica..".....cum reusesti ,ce bonusuri folosesti?

malagambafane, t_ina_e, marcela_f69 și alți 5 apreciază asta.
  16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Pentru alte informatii, te rog sa folosesti tema de AICI.

17. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...nimic complicat: chutney, compost special a la Suzy si bonusul de care spuneam...
    ...si pentru scurtarea timpului: cozonac si aranjament puritate...

Modificat ultima dată: 17 Ian 2018
  18. jagarella

jagarella Supervizor forum

Am prins Jackpot-ul la a 3-a incercare - 200% recolta. Cu chutney pe parcele mici, aprox 6500 plante la 5 ore. O combina de 48 de ore, 8 recoltari 50.000 de plante. Asta insemna ca pot "gusta" din cascaval tot cate 200 de plante si sa iau SH pana ajung la 1000 de unitati :). Reteta este pana la urma, tot norocul. SPOR

katonamenyhart, pisi27, misu_mama și alți 9 apreciază asta.
  19. teona7070

teona7070 Scriitor în devenire

eu sunt dezamagita complet..., eu abia am obtinut 287 zgura si 129 lupa in conditiile in care am avut adaposturi pe luminis, dughie pe p.salbatica si principala, iar pepeni si adaposturi pe terenurile tropicale ( cu bonusuri activate). nici intr.o luna nu obtin dropul necesar.

20. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

eu incep cu 34 lupe si 104 zgura xDxDxD la mine a murit demult...xDxDxD

cerbul, pisi27, gabone02 și alți 14 apreciază asta.