Eveniment Marele mister al brânzei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 16 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 22 Ian 2018.
  1. Îmi place

60,6%
  2. Îmi este indiferent

5,2%
  3. Nu-mi place

34,2%
  1. ge0rgya

ge0rgya Începător forum

se pot obtine lupe si la reproducerea animalelor

donnadmn, -katnik-, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  2. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Incearca sa reproduci animale, primesti 1 lupa la fiecare reproducere.

roliana57, -katnik-, popescudana42 și alți 6 apreciază asta.
  3. Criselt

Criselt Legendă vie

Da? Suuuuper, multumesc!!!

roliana57, -katnik-, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  4. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Multumim pentru Baby boom cu ..... lupe., cred ca voi termina ca o sa accelerez roata de branza cu plante de event si obtin si SH gratis!

roliana57, -katnik-, t_ina_e și alți 3 apreciază asta.
  5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Lupa la reproducere in poienita??? Poate la reproducere in ateliere. SPOR

-katnik-, t_ina_e, robert-adila și alți 2 apreciază asta.
  6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

roliana57, -katnik-, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  7. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

greu dragii mei ,greu de tot am zis eu in sinea mea ; mai maine este sambata stai mai mult timp la joc si vezi tu cum faci sa strangi lupe ,dar ce sa vezi aceeiasi lipsa de lupe,no coment ,doar ca va pupacesc de nu va vedeti.Spor mie si tuturor.

roliana57, donnadmn, Soricica4 și alți 5 apreciază asta.
  8. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

La reproducere am primit 132 lupe (reproducerea si lupa)

roliana57, donnadmn, Soricica4 și alți 6 apreciază asta.
  9. giulyan

giulyan Începător forum

singura problema a acestui event este ca lupele sunt foarte putine in comparatie cu zgura asa ca nu cred ca va fi posibila finalizarea lui de catre jucatori. dezvoltatorul jocului nu a avut in vedere si jucatorii care nu investesc bani reali in joc.

roliana57, Soricica4, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  10. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Trebuie sa te contrazic - nu am investit nimic la acest event si cu siguranta il voi termina cu ajutorul BB si iti spun cum poti face: plantezi pe parcele mici plante de event si cu ajutorul chutney de morcovi si mere + cupon de combina poti face multe plante cu care apoi poti gusta branza si obtii SH necesar pentru BB - la BB obtii la fiecare reproducere o lupa; eu tocmai ce am obtinut circa 200 si dupa ce se vor face instrumentele la moara, voi mai avea nevoie doar de 20 pentru un ultim item si timp va fi suficient si pentru el.
    Incearca si cu siguranta vei reusi.
    Spor tuturor la event - avem de munca serios si premiile nu sunt de neglijat, foarte bun eventul.

roliana57, petra2172, Soricica4 și alți 7 apreciază asta.
  11. amy46

amy46 Maniac forum

Ba este posibila finalizarea eventului si fara investitie de bani reali in joc,daca ai produs suficiente plante,poti gusta cascavalul care iti ofera SH si apoi poti reproduce animale in poenita unde vei primii cate o lupa pt fiecare reproducere.....eu persnal nu am investit nimic in acest event,dar cu ajutorul plantelor am reusit pana in prezent sa obtin 3235 Sh,am activat si linia de vrej dimineata si continui pana la final sa plantez si sa ma bucur de cadourile primite de la gustarea cascavalului...cu putin efort se poate realiza mult.....spor sa aveti..si o zi minunata..:inlove:

Modificat ultima dată: 20 Ian 2018
    roliana57, petra2172, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  12. BigJohn

BigJohn Junior Expert

3235 Sh obtinute din planta de event doar udata si data cu ingrasamant ?

-katnik-, usordetinutminte, t_ina_e și alți 3 apreciază asta.
  13. cotizo

cotizo Scriitor activ

Sfatul meu: se fac 132 de reproduceri si se obtin 132 de lupe. Multumiti vor fi si cei care fac eventul si cei care aduna SH! Asta da event!

roliana57, malagambafane, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  14. amy46

amy46 Maniac forum

apa+ingrasamant+CS +SC+cuthney,cozonac,aranjament puritate si bonusuri castigata la roata de 200%...100% sau +1 plante..cu toate aceste bonusuri recolta se face la 1:15 minute...bafta si tie la cat mai multe plante..

roliana57, malagambafane, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  15. BigJohn

BigJohn Junior Expert

pai vezi , chiar daca acum nu ai facut vreo investitie , in trecut tot ai facut , ai cumparat SC , :)

malagambafane, -katnik-, t_ina_e și alți 3 apreciază asta.
  16. amy46

amy46 Maniac forum

in trecut da...recunosc asta,plus ce s-a adaugat in timp de la eventuri si misiuni,cumparate cu craitari sau obtinute de la diverse itemuri sau linii de vrej....am ajuns la peste 14.000 SC care mi-a fost foarte util acum...si cu CS la fel....

roliana57, malagambafane, Soricica4 și alți 3 apreciază asta.
  17. BigJohn

BigJohn Junior Expert

as fi vrut sa am si eu acum 14000 de SC :) vai da ce mai imi savuram ceaiul de la ora 5 cu mana pe mouse :D , din pacate nu mai am decat 800 SC :( , asa ca i iau batraneste doar cu apa si ingrasamanat , mai bine mai putin decat deloc :D

roliana57, malagambafane, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  18. t_ina_e

t_ina_e General forum

Presupun ca ai obtinut atata SH, avand bonus 200% mai multa recolta. ( 3235 : 5= 647 degustari x 200 plante = 129.400 plante de event). :inlove: Cum ai facut atatea plante?
    Pentru cine nu are bonusuri si SH nu au sanse sa faca drop la poienita de procreare. Ce iei de la branza trebuie sa dai dublu sau chiar triplu SH la procreare .
    Nu mai inteleg nimic! Si ce daca!?
    Ce se poate face voi face ca m-am apucat de event. Nu am sa iau linia de vrej? Ghinion! :p

roliana57, malagambafane, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  19. amy46

amy46 Maniac forum

Am avut noroc sa iau de cateva ori consecutiv bonusul de 200% si +1.....+chutney si CS si SC....asa am recoltat de multe ori deoarece plantele se faceau la un interval de 1h,la poenita nu am reprodus nimic pt ca nu este cazul,asa ca am ramas cu intreaga Sh castigata si plus ce se mai adauga din plante pana la sfarsitul eventului...mai sunt inca atatea ore pana la final....plante ce le voi folosi tot pt achizitie de SH

24 plante pe o parcela ajutata de bonusuri x 964 parcele=23136 plante

23136 - 964 replantate= 22172 plante ramase dupa o singura recolta

Modificat ultima dată: 20 Ian 2018
    roliana57, malagambafane, gabone02 și alți 5 apreciază asta.
  20. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Nu inteleg cum faceti voi SH ? Poate ma ajuta cineva !

mara62, t_ina_e, malagambafane și alți 5 apreciază asta.