Feedback Marele ospăț

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, May 25, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 2, 2022.
  1. Îmi place

59.9%
  2. Îmi este indiferent

4.6%
  3. Nu-mi place

35.5%
  1. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Si eu l-am terminat!

2. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

si eu am terminat! uf, am alergat un pic! noapte buna! si nu uitati sa colectati creitarii si sh-ul

3. rjean777

rjean777 Expert forum

Event terminat.
    Spor celor ce mai au.

4. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Event terminat si la mine

5. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Final si la mine

Amintiri:

Last edited: May 31, 2022
  6. jagarella

jagarella Supervizor forum

Nu stiu daca am numarat bine, primul abtibild pare a fi "suflet de artist" din 2013 si pana acum s-au adunat 571 de figurine.

7. valemnd158

valemnd158 Junior Expert

Gata si eu cu eventul, dar nu prea indraznesc sa ma laud... e mai mult meritul lui @-Abramburica- :))) multumesc din suflet:inlove:

8. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Suflet de artist nu il am, din 2011 sunt primele, nu le-am numarat cate sunt, sunt eventuri pe care nu le-am facut

9. popik70

popik70 General forum

Final si la mine , mai babeste. xD Cand lenea e mare , se culege de 2 ori pe zi. :D
    M-ati facut si pe mine sa numar abtibild-urile : 543 buc. Chiar daca joc din 2010, au fost muuulte eventuri pe care nu le-am facut. Deh, incepator. Am abtibild-uri unde nu e trecut anul ( benzi desenate, cosatul in concediu, etc ).

10. adonis-vernalis

adonis-vernalis Novice forum

Ok,terminat ! Event frumos si fara stres. Spor celor care inca muncesc. Bafta !

11. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Salut.

Ar fi o idee foarte buna sa se poata folosi aceste figurine, pt cei care intradevar le doresc.In cadrul unui D&C,sau sa fie introduse la cadouri zilnice pt a putea fi daruite.Eu unul as renunta cu mare placere la ele si le-as da si cu mai mare placere cuiva care le doreste.Si chiar am din cele vechi de prin 2011.Cand s-o putea care le doreste le dau imediat cui are nevoie.

Mersi

Last edited: Jun 1, 2022
  12. hellena21

hellena21 Rutinat

Deja incepusem sa ma oftic ca o sa-l ratez la mustata, dar.... am reusit si eu sa termin pe ultima suta de metri.