Feedback Micile ajutoare 2017

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, May 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 12, 2017.
  1. Îmi place

56.3%
  2. Îmi este indiferent

4.8%
  3. Nu-mi place

39.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

”Pentru moment”, nu, dar nu este strict necesară utilizarea clătitei.

2. deea4u

deea4u Analist forum

Lada se poate achizitiona o sigura data sau de mai multe ori?

3. Shepherd

Shepherd Guest

Lada se câştigă nelimitat pe perioada eventului:

4. victorashi

victorashi Junior Expert

un event superb cu linie de vrej, imi place,bafta tuturor,sa inceapa eventul.

5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Imi place eventul. Ce nu am inteles eu: cat porumb curcubeic fript este nevoie pentru o lada cu lucruri lucioase?

6. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

unul singur, pt fiecare porumb curcubeic fript donat primim o lada
    eu asa am inteles
    bineinteles, asta dupa ce ii donam pe ceilalti 10 necesari eventului

7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Multumesc Iulia. Vazusem acolo in poza ceva de genul 99+/1. Ce era (+) nu stiu. Mersi inca o data.

8. k0

Acel 99+ este afișat dacă un jucător deține mai mult de 99 Porumb curcubeic fript. Este o imagine de pe un cont de test.

9. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

In tutorial se spune ca cosul urias are 20 de trandafiri iar cel mare 100. Deci mai putini in cosul mai mare?:sleepy:
    Multumesc

10. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

11. pinok86

pinok86 Împărat forum

Multumesc si tie k0 pentru raspuns si lamuriri. Bafta maine la toata lumea.

12. marydelnova

marydelnova Avansat

buna seara,de data asta am votat"imi este indifferent"ma tem ca nu pot face atatea plante,voi incerca bine inteles sa fac cat mai mult daca reusesc imi schimb votul.
    spor tuturor si la evenimentul in curs si la cel ce incepe maine...sa auzim numai de bine.

13. adina69

adina69 Scriitor activ

Deci ramane valabil doar bonusul de recolta +1 obtinut la conu' vasile pe 7 iunie sau poate la roata, daca avem noroc?
    Sau terenul este complet izolat si nu beneficieaza nici de bonusul acesta?

14. k0

Nici bonusul de la Vasile nu va afecta - acesta fiind o variantă a bonusului de la Roata Norocului, adaugăm în tutorial. Cu această ocazie am adăugat și informația:

Last edited: Jun 1, 2017
  15. adina69

adina69 Scriitor activ

Si am plantat! Dar cu apa... o sa dureze ceva pana deblochez toata pasunea, dar vorba batranilor: "Astept sa ploua".In orice caz, daca va ploua prea mult si mi va inunda ferma, cu rabdarea voi trece si marea. Per total, chiar e un clasic interesant si mai presus de toate, egal.

EDIT: Uitasem ca maine trebuie sa imi aleg un pom la umbra caruia sa imi asez patura pentru picnic. Desi pe de o parte viitoarele misiuni ne ofera plante iar pe de alta parte ne cer plante, acesta este un avantaj important prin simplul fapt ca vom putea debloca mai repede terenul, deci, avem posibilitatea de a cultiva mai mult si de a primi totodata si mai mult drop. Ca sa nu mai spun de reproducere. Practic, jucam la 3 capete [3 evenimente ] care cer atat de putin efort, [fie vorba intre noi, totul se bazeaza pe rutina cules-plantat, neavand teama unui top sau a unei rasturnari de situatii ] iar cosurile...sau mai nou si lazile...pot face din aceste 2 evenimente un vis pentru toti strangatorii, mai ales in sensul propriu.:D

Last edited: Jun 1, 2017
  16. alexandra270

alexandra270 Novice forum

buna ziua la ce folosesc tepusele ca nu prea am inteles multumesc anticipat

victorashi and malagambafane like this.
  17. tweety`

tweety` Baron forum

Cu ajutorul tepuselor si a porumbului curcubeic, produci la moara porumb curcubeic fript, care este un produs de event si ai nevoie de el in cadrul eventului la diverse sarcini.

18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua !

M-am apucat si eu de eveniment. Dar altceva voiam sa intreb.

Imi place cum e amenajat acel teren, si cum vad ca e si functional, intrebarea mea este : Nu poate ramane permanent pe ferma ?

Ar fi bun la toate, pomi, animale rare, si restul de sacrificiu.

Stiu ca nu puteti da un raspuns fara echivoc, dar poate sugerati dezvoltatorului ca acest teren sa ramana activ in permanenta.

Multumesc!

19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Subscriu ideii. Ar putea sa nu faca parte din terenurile plantabile la eventuri, sa aiba event dedicat si sa putem pune animale si pomi atat din ferma cat si din insula.

Nu stiu ce ati facut voi, eu n-am reusit decat 8 tepuse, 78 trandafiri si 26 porumb (din care 15 e pe teren).

20. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu am 2 tepuse. Initial m-am gandit ca va fi usor, acum ma gandesc ca daca termin macar 1 din cele 2 eventuri e bine. Voi vedea dupa ce voi debloca toate terenurile. Bafta tuturor.

Thread Status:
Not open for further replies.