Micile ajutoare - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 1 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Nu ma descurajez ,am inceput cu...129 pamatufuri si 125 pulverizatoare.
    Spor la recoltat si un drop bun mult succes.

maximm, SOSYGMA, cerbul și alți 25 apreciază asta.
  2. pisitani

pisitani Ambasador forum

Buna seara,
    ma minunez de cat drop ati strans unii, prea mult, sau altii prea putin...dar eu am devenit campioana....AM STRANS POMII AZI DIMINEATA SI LINIILE DE VREJ, am uitat pur si simplu de event :cry:
    deci incep acest event fara drop xDxDxD. Multumesc vecinilor care au transformat cei doi zero in ceva cifre pana in zece :p
    Bafta tuturor .

Papy, maximm, SOSYGMA și alți 30 apreciază asta.
  3. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna seara.
    Incep si eu acest event cu 207 pulverizator si 202 pamatufuri.
    Bafta si spor tuturor.
    Este prima data, de cand joc farmerama, cand nu prea ma intereseaza cum voi termina acest event:oops:
    Dar sper ca pana la final sa fac si eu ceva din el:oops:.
    O seara frumoasa.

4. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Buna dimineata, incep ziua cu sarcina de argint complectata la primele 5 nivele. La primele 10 seminte am folosit compost si supercompost ( plus apa si ingrasamant) cu Chutnei activat, obtinand 9*10=90 de seminte si a doua oara le-am inmultit identic pe 90 de parcele mari( insa fara compostul a la Suzi), obtinand 7*90=630 de seminte, iar a treia oara simplu cu apa, pe 630 de parcele mici, iar ulterior am plantat de 2 ori seminte pentru toate cele 5 terenuri. De acum voi complecta treptat nivelele care imi ofera linia de vrej si itemurile ( nivelele 4, 5 si 6), iar pe urma ce voi mai reusi. Inainte de a complecta o sarcina de la un anumit nivel seman mai intai terenurile dorite cu semintele obtinute. Nu uitati sa treceti zilnic si pe la Calendarul de vara, cel regasit dupa ce cautam scoicile culese din mare, la Ferma, cu premii utile si frumoase, azi este deja a doua zi.

Modificat ultima dată: 2 Iun 2016
    maximm, SOSYGMA, -jenitrandafir- și alți 24 apreciază asta.
  5. dadan

dadan Oracol omniscient

Buna!Incep si eu cu 188 pamatufuri si 178 pulverizatoare.Mediu spre slab pot zice:(Timp este destul,dropul merge destul de bine vad.Singura mea durere este ca s-a scumpit chutney-ul mai tare ca aurul:)In rest,toate bune si...la vara cald:)Foarte frumos ca avem 2 evenimente in paralel,ne alunga monotonia!Bafta fermieri!

maximm, SOSYGMA, cerbul și alți 29 apreciază asta.
  6. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pana acum am realizat: prima sarcina de la misiunile 1, 2, 3 si toate sarcinile de la misiunea 4. Sper sa realizez in totalitate si misiunile 5 si 6. In rest, voi vedea....daca voi mai putea sa realizez ceva.:oops:
    Mult spor in toate tuturor:)

7. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Pina acum eu am terminat toate sarcinile de la misiunile 1,2 si 3 si aspept sa culeg peste o ora. Bafta tuturor !

maximm, SOSYGMA, cerbul și alți 24 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Hop, hop, hop
    Nu mai am drop.......:music:

Am finalizat toate misiunile de argint, aur de la misiunea a patra, trebuie sa culeg in vreo doua ore, apoi peste noapte vreau sa merg pe garoafe si pe insula, vad eu ce.....xD

maximm, SOSYGMA, cerbul și alți 27 apreciază asta.
  9. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Pana acum am 15063 plante , 536 pamatuf ,549 pulverizator.
    Am pus plante de event doar pe bahamarama iar pe ferma broaste ....acu sa vedem cand se strange dropul ... si termin eventul din cateva clikuri .

maximm, SOSYGMA, mara62 și alți 25 apreciază asta.
  10. Claudia

Claudia Duce forum

L-am dat gata :).

Am mai ramas cu 42 de pulverizatoare, 48 de pamatufuri de praf si 25 de lamai organice.

Spor la treaba si o seara placuta!

maximm, popescudana42, SOSYGMA și alți 22 apreciază asta.
  11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Nu este un eveniment usor, am complectat partial cele necesare la sarcina a doua pentru nivelele 2-6 si am observat ca plantele de eveniment sunt suficiente pentru a finaliza nivelele dorite, doar dropul imi este destul de mic la planta de eveniment si deacum voi cultiva doar garoafe( sau trandafir) la ferma, iar pe insula ghimbir( sau pepeni galbeni). Observ ca in conditile utilizarii doar a apei (,eventual si a ingrasamantului) timpul ramas nu ar fi fot suficient pentru obtinerea de animale necesare la fiecare nivel. Asadar acest eveniment este favorabil celor care fie aveau animalele necesare sau le-au achizitionat de la piata. Timp mai este, asadar sper sa putem face macar 2-4 nivele din cele care ne-au interesat.

Modificat ultima dată: 3 Iun 2016
    maximm, popescudana42, SOSYGMA și alți 20 apreciază asta.
  12. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Event terminat ,spor celor care mai au si un sfarsit de saptamana minunat tuturor

maximm, SOSYGMA, Ambra. și alți 23 apreciază asta.
  13. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Event finalizat si la mine !

maximm, popescudana42, SOSYGMA și alți 23 apreciază asta.
  14. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Am finalizat linia de eveniment si trebuie sa dau la randul meu un mic ajutor la cules Micilor ajutoare, iar pe urma sa trec la complectarea nivelelor 2 si 3. Rabdare tuturor in realizarea dropului, cu plante cu timp indelungat de coacere, ca trandafirul( cu apa) sau garoafele sau ghimbirul pe Insula.

Modificat ultima dată: 4 Iun 2016
  15. _-nataly-_

_-nataly-_ Scriitor în devenire

Event finalizat!

-mafia444-, adrianapatran, ovidiu1a și alți 16 apreciază asta.
  16. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event terminat.
    Succes tuturor!

17. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare !

Event finalizat și la mine, spor și succes celor care mai au ! ;)

-mafia444-, adrianapatran, ovidiu1a și alți 15 apreciază asta.
  18. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat!
    Spor la recoltat tuturor fermierilor .

Ferma - lvl.98 Bahamarama - lvl.300
    Brutar - Confiturier -
    Spa Bahami - Florar -
    Alchimist - lvl.5

19. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat! Succes tuturor!

-ciocollate-, -mafia444-, -katnik- și alți 15 apreciază asta.
  20. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat si la mine ;)

-mafia444-, -katnik-, pisitani și alți 22 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.