Miraculosul ceai - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Normal, daca erau de pe terenurile tropicale.

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 11 apreciază asta.
  2. Miguel

Miguel Scriitor activ

O zi buna sa aveti!
    Eu am inceput cu 0 (zero) drop- orice event incepe asa pentru cei neincrezatori in ce scriu. Am primit in prima zi 4 pliculete de ceai, iar eu aveam numai adaposturi si copaci fara rod pe toate terenurile si astazi am terminat 3 misiuni complet, deci cred ca mai am cca 800 pliculete de strans ca la plante am facut plinul, Sper sa-mi ajunga timpul pentru produs ceaiul odata cu dropul, caci dureaza aproape 11 ore toata productia (652.5minute mai exact) cu toate cupele introduse in arbore.

Modificat ultima dată: 30 Iun 2016
    -katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 13 apreciază asta.
  3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am strans 544 de pliculete de ceai dar am timp suficient pentru finalizare.Mult succes la drop tuturor.

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 14 apreciază asta.
  4. kitty.cat10

kitty.cat10 Începător forum

20 de pomi xxl sunt pe terenurile fermei, ceilalti pe BAHA. Deci la 20 nimic drop.

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 8 apreciază asta.
  5. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Tot cu 544 pliculete de ceai imi inchei si eu aceasta seara. Nu am de ce sa vreau sa termin eventul intr-o singura zi.Spor tuturor!

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 16 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Este normal mai ales daca acei pomi XXL din ferma sunt ciresi, gutui, pruni, meri etc. Pomii XXL nu sunt asa darnici cu dropul. Gata, ma opresc aici. O eventuala continuare a discutiei o vom face in tema de discutii. Multumesc.

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 11 apreciază asta.
  7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pana la aceasta ora am realizat necesarul de plante si am reusit sa agonisesc 720 pliculete de ceai. Acum sunt in lupta cu Domnul drop si sper sa-i fac fata! Daca nu...asta este!
    Sper sa gustati cu totii miraculosul ceai!:p:)

-katnik-, cerbul, EVE.violetta și alți 15 apreciază asta.
  8. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Am reusit sa aadun numarul necesar de plante dar dropul ma omoara, am strans cam jumatate

-katnik-, cerbul, EVE.violetta și alți 10 apreciază asta.
  9. kitty.cat10

kitty.cat10 Începător forum

Dimineata, aceiasi pomi au dat (este drept) 3 pliculete, dar au dat. Deci factorul aleatoriu este din ce in ce mai prezent

-katnik-, cerbul, dacul1963 și alți 7 apreciază asta.
  10. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Am terminat cu plantele,dar nu cred ca voi termina din cauza dropului. :c

-katnik-, cerbul, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  11. 09kis

09kis Veteran Forum

M-am consolat cand am vazut ca si altii se plang de dropul putin. Am plantele degeaba daca nu voi putea aduna inca 420 de pliculete.De doua zile pun numai plante cu timp lung de coacere dar tot greu primesc cateva pliculete. Inca nu am dat nota. Astept sa vad ce realizez pana la sfarsit.Este foarte posibil sa raman doar cu itemele.

-katnik-, cerbul, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
  12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Mai am la misiunea a patra cea de aur si termin dar ca toti ceilalti ma omoara dropul.

-katnik-, cerbul, EVE.violetta și alți 11 apreciază asta.
  13. tweety`

tweety` Baron forum

plantele sunt gata de ieri,iar la drop nu stau nici bn nici rau. tocmai am pus garoafe, am cam 30 de adaposturi de broaste(aveam mai multe dar am strans din ele sa pun copaci)si sper sa scot macar 120-130 drop cat am primit si aseara.desi mai am atata drop nici nu ma gandesc sa nu termin pe maine seara.

-katnik-, EVE.violetta, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  14. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna dimineata !
    Greu dar nu imposibil ,desi avem o perioada cu multe plecari de acasa concedii etc am reusit finalizarea eventului !
    Spor tuturor celor care inca lucreaza felicitari tuturor participantilor ;)

lucapadu1, -katnik-, miaandrei59 și alți 19 apreciază asta.
  15. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event finalizat!!

lucapadu1, -katnik-, miaandrei59 și alți 17 apreciază asta.
  16. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Finalizat de ceva timp..... Spor !

mihaelaiuhas, -katnik-, cerbul și alți 18 apreciază asta.
  17. matusam

matusam Legendă vie

Eveniment finalizat.
    Felicitari tuturor!

AMMA72, dydyana97, Agro80 și alți 17 apreciază asta.
  18. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat si la mine :p
    Foarte slab dropul

Agro80, lucapadu1, mihaelaiuhas și alți 15 apreciază asta.
  19. dacul1963

dacul1963 Avansat

Felicitari celor ce au finalizat acest event!Pentru a termina eu,va trebui sa consum cam mult supercompost pentru ultimele doua misiuni de la pragul 5!Sunt necesare 300 de drop!!!!

lucapadu1, -katnik-, cerbul și alți 9 apreciază asta.
  20. cristel.d

cristel.d Scriitor în devenire

Event finalizat . Noroc cu garoafele... sursa de viata+apa+balegar+altoiuri , fara supercompost , am recoltat dimineata si seara , cate 150 drop la o tura. Multumesc frumos celor care au scris despre cum se obtine drop mai consistent.

tudor1966, pisitani, lorilori71 și alți 21 apreciază asta.