Feedback Misiuni din belșug

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 4 Sep 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 10 Sep 2024.
  1. Îmi place

89,6%
  2. Îmi este indiferent

3,9%
  3. Nu-mi place

6,5%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Misiuni din belșug. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

MicuNicu, malagambafane, in.the.rain și alți 4 apreciază asta.
  2. Laurentiu909

Laurentiu909 Scriitor în devenire

Vot mega pozitiv! Ar trebui in fiecare luna un astfel de event :D

3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mda...
    În 10 min. rezolvăm misiunile, să nu cumva să facă rădăcini!
    Acum, eu am stocuri din orice, dar o să fie jale în piață, dacă cineva are lipsuri... Nici nu poți să-ți faci vreun plan, se cer de toate!

4. Amaterasu10

Amaterasu10 Scriitor în devenire

Asa este, si eu am de toate pentru cele 3 misiuni pe care le pot face inafara de greble, deja au bubuit preturile, 10Milioane pentru 25 de bucati >:(

5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu am verificat daca am in stoc tot ce se cere, dar oricum nu-l fac pentru ca mi se pare pierdere de timp si resurse din inventar. Poate imi scapa mie ceva, dar nu vad nimic interesant. Doar PE, GG, cateva stelute, tichete de petrecere, arbori/adaposturi misterioase si itemuri pentru care nu mai exista de mult timp loc unde sa fie puse. Vot indiferent.

andreas30904, MicuNicu, victorashi și alți 10 apreciază asta.
  6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Interesant direct în misiuni nu prea e, întradevăr!
    Dar, din cele cutii ar putea să iasă niște itemi trăsnet, inclusiv "volei cu lână"...

7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Astea intra la cele mult prea ipotetice; vezi decapotabila din fata casei, piscina din curte si la cat sunt eu de norocos, porcul care zboara... :)
    Pai asta-i ditamai alifantu', 2x2 cat sifonieru'; unde sa-l mai strecor si pe asta? :)

8. Amaterasu10

Amaterasu10 Scriitor în devenire

Eu le fac doar pentru exp. Dupa calculele mele din cele 3 misiuni fac 70.200.000 exp care pentru mine inseamna aproape 3 nivele. Plus am mare nevoie de stelute :oops:

9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am eu o idee...
    Aici, în loc la reclama la cafea... asta dacă "zboară porcul"!

PS:
    Ura!!!
    A "zburat porcul"!
    În afară de Volei cu lână, am mai primit încă 2 bune, Înghețată cât cuprinde și Gura leului arțăgoasă.
    Adică și piscina și decapotabila!

Modificat ultima dată: 5 Sep 2024
    ani.vajai, victorashi, -ciocollate- și alți 12 apreciază asta.
  10. xeniaG53

xeniaG53 Pretendent

dar nu trebuia sa inceapa la ora 11 ?

ani.vajai, victorashi, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  11. crinul_alb

crinul_alb Scriitor în devenire

Nici la mine nu a inceput

ani.vajai, victorashi, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  12. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Nope. :)La 15 incepe abia...

Eu din pacate nu o sa il pot face tot...Sunt cateva misiuni la care se cer animale (cal shire, gaini paduana, capre turingiene si oi horned heath) si fructe (paducea) la care inca nu am acces...:oops:Cu atatea puncte de experienta oferite la misiuni e posibil sa castig acces la cateva din ele, dar nu la toate...si chiar daca castig acces la ele nu stiu daca o sa si am timp sa le produc. Pe langa asta nu am pe stoc multe din lucrurile cerute in special la misiunile cu animale si produse. Posibil sa pun in luminis adaposturi si ateliere cu animalele si produsele care imi trebuie pe langa cele care le am deja in menajeriile si manufacturile care sunt in permanenta pe teren si unde am pus pana acum doar ce mi-a trebuit neaparat pt misiunile de la cooperativa neterminate. Am si cateva fructe care imi lipsesc, dar alea le pot aduna fara probleme folosind doar arboretum. O sa revin inainte de sfarsitul eventului cu ce am reusit sa fac. Sper sa fac cat mai mult din ele.:)

Am pierdut mai multi itemi si recompense de la eventurile din ultimii 7 ani de absenta:oops: decat la cele cateva misiuni pe care nu le pot completa pt ca nu am acces inca...asa ca nu ma supar :)

victorashi, paulici_01, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
  13. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

La ORA 15 incep amandoua!

14. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

In anuntul oficial este mentionata ora de incepere 11 si, care amandoua incep la ora 15?

victorashi, paulici_01, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  15. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Mai citeste odata anunturile oficiale...Azi la ora 15 incepe Eventul Misiuni din belsug si la ora 23 incepe Eventul Jocul branzeturilor II. Singurele eventuri care incep la ora 11, dar abia maine in 06 septembrie sunt eventurile de Mega PE Day si Eventul cu Pachete speciale, printre care si linia de vrej Vacanta Krakenului

victorashi, paulici_01, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  16. -vladutz98-

-vladutz98- Junior Expert

Evenimentul se va desfășura sub formă de 4 misiuni la Cooperativă disponibile în perioada 05 septembrie 2024, ora României 11:00 - 10 septembrie 2024, aceeași oră. Acest event este dedicat jucătorilor de nivel crescut (începând cu 100).
    In FAQ este trecuta eronat ora.

victorashi, paulici_01, MicuNicu și alți 9 apreciază asta.
  17. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Era, acum este corectat.

victorashi, paulici_01, -vladutz98- și alți 8 apreciază asta.
  18. cp58

cp58 Ambasador forum

Modificat ultima dată: 5 Sep 2024
  19. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat.
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

20. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

Si eu gata,sa avem spor!