Feedback Misiuni din belșug

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 4 Sep 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 10 Sep 2024.
  1. Îmi place

89,6%
  2. Îmi este indiferent

3,9%
  3. Nu-mi place

6,5%
  1. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Din pacate din 3 misiuni posibile la care aveam acces am facut doar o misiune complet, arta agriculturii. La misiunea paradis in skatepark am facut doar pana la sarcina care cerea paducea la care inca nu am acces. La misiunea artist dependent de munca din pacate nu am facut mare lucru pt ca nu aveam pe stoc nici animale destule ca sa activez atelierele necesare, nici produse destule...asa ca am facut doar sarcinile de argint de la toate nivelele, iar la nivelul 2 am facut toate sarcinile. La unele sarcini aveam 2 din cele 3 produse necesare asa ca am considerat ca merita sa iau al treilea produs de la piata pt completare. insa ca sa fac restul de sarcini cumparand de la piata cele necesare cheltuiam mult prea mult, chit ca imi trebuie o gramada de stelute ca sa pot debloca Valea florilor de colt sau ca primeam o gramada de recompense.

Cu toate astea am reusit sa fac 3 nivele :)lucru care nu mai este asa usor odata ce esti level ceva mai mare.

Un event usor pt cei care au avut stocuri si diferit de alte eventuri care le-am prins si cu recompense foarte bune.

paulici_01, -vladutz98-, in.the.rain și alți 6 apreciază asta.