Feedback Misterele Bârlogului dragonilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 21 Mai 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 28 Mai 2025.
  1. Îmi place

78,6%
  2. Mi-e indiferent

4,8%
  3. Nu-mi place

16,7%
  1. luciabara

luciabara Cunoscător forum

Rezolvat!!!E posibil sa nu imi ajunga ciuperca opuntia? Mai am 874 si normal ar mai trebui inca 2000 si ceva!

Modificat ultima dată: 24 Mai 2025
    ioanagirl94, paulici_01, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  2. blanosul

blanosul Novice forum

-.-Azi dimineata am finalizat .Vot pozitiv ! Spor fermieri !

victorashi, ioanagirl94, Razvy78 și alți 12 apreciază asta.
  3. pisitani

pisitani Ambasador forum

ce e de facut cand ai luat toate semintele si nu iti ajung la donare? mi- au ajuns pana la linia de vrej - nu am donat pt linie ca nu au ajuns

ioanagirl94, ani.vajai, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  4. NM1969

NM1969 Ambasador forum

Azi dimineata am finalizat si eu acest event. Spor celor care mai au de lucru.

ioanagirl94, ani.vajai, Razvy78 și alți 12 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dacă irosim semințele pe parcele mici și mijlocii, este foarte posibil.

ioanagirl94, ani.vajai, Razvy78 și alți 15 apreciază asta.
  6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat , bafta !

ioanagirl94, ani.vajai, Razvy78 și alți 13 apreciază asta.
  7. luciabara

luciabara Cunoscător forum

Event terminat!! Bafta tuturor!

ioanagirl94, ani.vajai, Razvy78 și alți 14 apreciază asta.
  8. mimi***

mimi*** Maniac forum

Event finalizat...spor celor care mai au de lucru...vot pozitiv....

9. -vladutz98-

-vladutz98- Avansat

Final si la mine! Spor!

10. jagarella

jagarella Supervizor forum

Initial mi s-a parut un event cam alambicat, timpii mari pentru plante si 3 etape de realizare m-au facut sa dau "negativ" Apoi am dat drumul la strategie si .... probabil deseara il termin. A fost interesant, diferit de celelalte eventuri cu aceste plante. Il astept pe urmatorul de acest gen pentru a perfectiona(optimiza) strategia. SPOR

11. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Nici eu nu pot sa termin eventul din lipsa de seminte. :cry: Felicitari celor care au terminat!

victorashi, paulici_01, ioanagirl94 și alți 11 apreciază asta.
  12. dulcica1970

dulcica1970 Ambasador forum

Buna seara, dragii mei! Editiile trecute ale acestui event erau pentru mine pline de adrenalina. Imi amintesc ca la prima editie am stat cu sufletul la gura pana in ultimul minut pentru ca nu am avut nicio strategie si nu eram sigura ca il voi termina! Apoi au venit editiile in care am facut miliarde de gg la piata....ce vremuri!!!xD
    Acum a devenit un event usor, cu o mecanica noua pe care l-am terminat in 2 zile. Pentru cei care inca mai lucreaza la event, un mic sfat din partea mea: ca sa va ajunga semintele ca sa terminati eventul, activati bonusuri pentru plante si in cateva ore le faceti, asa cum s-a mai mentionat pe forum!!!!! Mult spor va doresc! Am votat pozitiv !;)

13. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Aceeasi situatie si la mine.M am inselat la acest event....am luat vrejul si nu mai am seminte, am lucrat pe parcele mici si rau am facut! Sper sa invat din asta! Felicitari fermierilor care au terminat toate cerintele!

14. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Îmi pare nespus de rău pentru voi!:cry:
    Puțin mai sus k0 a spus ,,Dacă irosim semințele pe parcele mici și mijlocii, este foarte posibil.,,
    Nici măcar nu trebuia să citim printre rânduri.
    De exemplu eu am terminat eventul cu toate că am deblocat doar până la numărul 20, iar semințe de plante mi-au rămas peste 300 din fiecare.
    Succes la farmerit vă doresc!

15. cami_tony

cami_tony Novice forum

Event terminat! Asa event mai vreau ! Bafta tuturor!

victorashi, paulici_01, ioanagirl94 și alți 9 apreciază asta.
  16. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Eu am mers pe linia celorlalte evenimente. Am facut in prima zi dropul si a doua zi am plantat pe parcele mari cu bonusuri și suzi, fara prea multe calcule. :D Imi pare rau ca nu s-au vandut plantele la piata. Sper totusi sa va ganditi la acest aspect pe viitor. Era frumos si pe la tarabe. Am facut toate cele 25 de niveluri.[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Event terminat si astea sunt plantele si semintele ramase.:D

Modificat ultima dată: 26 Mai 2025
  17. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Puțin mai sus k0 a spus ,,Dacă irosim semințele pe parcele mici și mijlocii, este foarte posibil.,,
    Cand K0 a spus asta, eu deja ramasesem fara seminte. Toata viata invatam cate ceva, asa ca...merg inainte!

victorashi, paulici_01, ioanagirl94 și alți 7 apreciază asta.
  18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Văd că sunteți destui în situația asta...
    Eu pot trage doar o concluzie!
    Nu merită să ne mai batem capul cei care ne-am străduit, am numărat semințele, am numărat cerințele, ba chiar am calculat un randament necesar per sămânță (sau parcelă mică) pentru tot eventul, aproape toată prima pagină e plină cu de astea!
    Poate am și greșit, se poate întâmpla, dar măcar am făcut un efort și am vrut să ajutăm și pe alții...
    Acum pare un efort inutil.

adriane45, -elenaion49-, derby54 și alți 23 apreciază asta.
  19. -vladutz98-

-vladutz98- Avansat

Nu este inutil! Eu iti citesc tot timpul postarile! Pe mine ma ajuta foarte mult postarile celor care se straduiesc sa ne ajute! Spor in continuare!

adriane45, -elenaion49-, victorashi și alți 17 apreciază asta.
  20. Razvy78

Razvy78 Cunoscător forum

Event finalizat,spor celor ce mai au de lucru