Feedback Misterele Bârlogului dragonilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 21 Mai 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 28 Mai 2025.
  1. Îmi place

78,6%
  2. Mi-e indiferent

4,8%
  3. Nu-mi place

16,7%
  1. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Greseala a fost a mea, nu trebuie sa ti para rau ca ai incercat sa i ajuti pe altii. La fiecare event urmaresc discutiile de pe forum, care de fiecare data m au ajutat sau inspirat, doar ca de data aceasta o ,,bula,, a fost in mintea mea, am neglijat notiunea de ,,seminte,, si planta de event.Multumesc pentru tot ce faci pentru fermieri!

-elenaion49-, MicuNicu, victorashi și alți 16 apreciază asta.
  2. fermierul

fermierul Scriitor în devenire

mda....sa va spun ceva - eu nu am atat de multe resurse cum ar fi super compost si compost suzi dar am facut prima data aproximativ 17 etape din drop si am acumulat saculeti cu seminte ,apoi am citit pe prima sau a doua pagina de aici ca ne trebuiesc cel putun 6 plante la recolta. astfel am plantat parcele mici pe toate cele 3 campuri posibile, am activat din noroc la roata 100% si cu chatney +2 am avut 6la recolta, la prima recolta am schimbat de la shop-o-rama pe craitari compostul suzi
    astfel am obtinut destul de mult incat in 4 zile, in continuare cu joculetul de drop si cate putin la recolta am terminat eventul
    IDEEA PRINCIPALA este ca intotdeauna astept postarile de la inceput. nici eu nu terminam daca nu posta ALEX . KEEGAN
    MULTUMESC FRUMOS

-elenaion49-, derby54, victorashi și alți 16 apreciază asta.
  3. tutica62

tutica62 Cunoscător forum

Cred ca multi fermieri citesc postarile facute de tine si de vinfiert care sunt ffff utile si necesare, asa ca nu fi dezamagit de cei cativa fermieri care nu au timp sa citeasca sau ignora ceeace se discuta pe aici. Sunteti doua persoane importante ale acestui forum, care nu ati dezamagit niciodata fermierii cu postarile corecte pe care le-ati facut. Multa bafta si succes in tot ceeace faceti !

adriane45, ioanagirl94, cp58 și alți 14 apreciază asta.
  4. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Multumesc si eu pentru ajutorul tau si cel al lui vinfiert! Sunt foarte clare si utile explicatiile voastre, eu ma las pe mana voastra si nu mai fac calcule decat dupa ce demarez eventul. Asa ca nu va opriti, avem nevoie de voi!

Acum despre event. Pentru mine a fost cel mai rapid event de pana acum. Nu a trebuit sa iau toate semintele si am si ramas cu stoc mare. Cred ca de aceea nu s-au putut vinde plantele, pentru ca nu ar fi fost corect pentru cei cu resurse limitate.

Salut si mecanica jocului, a fost mult mai usor de facut. Daca nu vedeam rezolvarea din start, schimbam imediat. Schimbarea s-a facut in fractiune de secunda, inainte trebuia sa iesim din joc pentru resetare. La teminarea pieselor s-a trimis automat, fara clicuri inutile.

Scaderea timpului la plante, iarasi a fost o idee minunata. Bravo!

Pana si donarea plantelor a fost mult mai rapida, puteam sa dau 5 clicuri rapide (cred ca toata lumea stie de ce erau interesante primele 5 donari;)), pentru 5 misiuni consecutive, apoi intrau cele cinci ferestre de confirmare, la fel de usor de inchis.

1000 De bile albe pentru cat de usor a putut fi castigat itemul Cea mai goala panza, si pentru valoarea lui. Eu l-am luat in doar 2 logari in joc. Doar pomul festiv a intrecut acest item, dar pentru el au fost necesare mai multe resurse.
    Consider ca acest item este un cadou pentru cei ce "alearga" dupa puncte, si ca s-a facilitat castigarea lui in mod special pentru reanimarea jocului, reanimare care a inceput anul trecut, odata cu primul item care a dat 1500 PE/nivel.:inlove::inlove:

Multumesc celor care au avut aceasta viziune, si au reusit sa ma aduca inapoi la ferma, intr-un moment in care eram foarte aproape de renuntare.;)

Acum sa vina D&C, iar itemul sa poata fi daruit. Asa, ma voi bucura si eu, si vecinii mei.:D:D

victorashi, paulici_01, adriane45 și alți 11 apreciază asta.