Feedback Misterul ierburilor

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Aug 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Aug 14, 2018.
  1. Imi place

35.6%
  2. Mi-e indiferent

2.5%
  3. Nu-mi place

61.9%
  1. gicu2020

gicu2020 Novice forum

Eu am facut 100 de sere.Am deschis(jucat) - 50 din ele, apoi pe parcele mari, am pus semintele.Am folosit compost,ingrasamant,apa si suzi.Am plantat o tura de seminte de 8h, apoi cele de 6h si ultimele, cele de 4h.Te incadrezi in cele 4 ore pana sa expire bonusul de +3.Dupa ce am pus prima tura de plante, am jucat ce a ramas.In total am avut peste 170 de seminte din fiecare.Prinzi cate o recoltare cu +18/parcela, din fiecare fel de samanta, apoi +15.Suficient fara sa dai la roata sau alte minuni.O zi buna!

2. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

3. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

Vot negativ!!!!!!!!!! Din 240 de lazi, 133 seminte ciuperci, 122 seminte pieris si doar 99 seminte syzygium. Cu asa aleatoriu cum sa faci eventul? (am folosit toate bonusurile odata, adica 18 plante). Nu am de gand sa cumpar cosuri la nici un event.

4. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Da clic pe salata, si apoi de la sagetile din stnga si din dreapta salatei du-te inainte si inapoi pana prinzi ceva.

5. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

6. erminia76

erminia76 Junior Expert

Eu din pacate fiind plecata in concediu, astazi m-am apucat de event.Doresc sa cumpar plante,dar dispar mai repede ca aurul pus in drum.O sa ma bucur de orice premiu castigat.Bafta tuturor si poate mai vindeti si voi ceva plante de event!;)

7. eugenia_zina

eugenia_zina Novice forum

buna ziua eu nu am vazut niciodata o planta la piata si este frustrant pentru ca semintele Pieris japonica sunt foarte putine asa ca nu pot face absolut nimic nu cred ca a fost o idee prea buna sa nu putem influenta cumva numarul de seminte

8. emxk

emxk Junior Expert

pana acum am reusit sa fac 45 de sere ,noroc ca am citit aici si nu am deschis decat 7 ,asa am inca toate bonusurile inca nefolosite,incerc sa fac macar 60 de sere ,si apoi o sa incerc sa finalizez eventul,sant pregatit cu sc si sz dar nu sant sigur ca o sa imi ajunga cele 60 de sere iar mai multe nu cred ca reusesc sa fac avand in vedere timpul ramas, la piata am intrat de 50 de ori dar e seceta mare

9. .mika.

.mika. Începător forum

:(......event interesant.....dar dc nu ai noroc.......:oops:

10. carmen061975

carmen061975 Scriitor în devenire

Nu stiu cum reusiti voi sa cumparati plante de event de la piata ! ? Eu deschid, vad plantele la vanzare si pana sa le cumpar, s-au vandut.

11. andreea_lupiigalbeni

andreea_lupiigalbeni Novice forum

La fel pățesc și eu, de câteva ori am reușit să cumpăr, am obosit de atâta click :D

12. emxk

emxk Junior Expert

eu am vazut cateva sute de plante in ultima ora dar nu am reusit sa cumpar nici macar 1,dar sper ca o sa imi vina si mie randul…

13. teodor23

teodor23 Începător forum

bonusul de +1,+2 si +3 la recoltă cum se activează ?

14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Se activeaza automat in momentul in care atingi pragurile la care se ofera. Studiaza cu atentie tabelul.

15. teodor23

teodor23 Începător forum

mulţumesc. am pierdut ocaziile

16. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua intr-un final am reusit sa finalizez cumva eventul, cam greu dar am reusit, spor la care se lupta sa incheie pe ultima suta de metri

17. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna seara,event finalizat ,spor celor care mai au...

18. crisg

crisg Novice forum

ajutor nu reusesc sa cumpar nici o planta de event este cumparata instant ma puteti ajuta ce se intampla multumesc

19. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Asa cum s-a mai spus, trebuie sa te misti mai repede decat ceilalti cumparatori.

20. mumus-77

mumus-77 Începător forum

Salutare tuturor!
    Am reusit si eu sa finalizez eventul si recunosc ca ultimele 1500/planta event nu as fi reusit fara ajutorul pietei. Cu aceasta ocazie multumesc celor care au postat productia ramasa. A fost un event greu, dar merita tot efortul pentru cele trei linii de vrej. Spor la treaba!