Feedback Misterul ierburilor

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Aug 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Aug 14, 2018.
  1. Imi place

35.6%
  2. Mi-e indiferent

2.5%
  3. Nu-mi place

61.9%
  1. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...:Dmultumesc si eu de sfat, Fabinica, si o zi buna tuturor celor ce citesc ;)...

2. oana40

oana40 Începător forum

Am nivel mic, asa ca nu sper prea mult de la event.
    Asta nu ma impiedica sa dau vot negativ pentru factorul aleatoriu, dus la extrem.
    Multumesc D-lui Fabinica pentru sfaturi, sunt pe etape si utile pentru a "exploata" semintele primite.

Felicitari marcela, dar poate ne spui si noua cum si mai ales cand ai avut timpul necesar pentru insamantare/ recoltare plante event, chiar daca ai cumparat cosuri uriase, care ofera doar drop si sere. Stiu ca se foloseste SC si comp Suzi, dar totusi pe parcele mari dureaza ceva. Sau ai utilizat parcele mici?

O zi buna

3. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Mult respect si tie pentru sfaturi si strategie!!Deja privesc eventul cu optimism!O zi frumoasa tuturor!

4. yocoama

yocoama General forum

Pana in acest moment am 25 sere.;)La mine cel mai bine merg adaposturile de cameleoni au dat 48-50 sticla sparta si 46-48 ghiveci cu lipici de pe fiecare teren.:Din acest ritm mai fac aprox. 20 sere pana diseara iar maine dau gata serele.:D
    Mentionez ca nu am cumparat nimic,am folosit sh.din rezerve proprii.
    Schimb votul din negativ in pozitiv.:D
    Succes tuturor;):)

5. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

am avut atat de multe bonusuri de + recolta incat la o parcela mica am obtinut cate 21 de plante , cu apa ingrasamant sc ,suzie se fac foarte repede ,cea mai lunga planta a durat 1 h si vreo 20 min ,am luat un cos urias de unde am primit 15 sere si 35 lazi ,toate serele obtinute din primul drop+ cos le -am donat ,in mare parte am obtinut cate 6 -8 lazi ,ff rar 4 sau 2 ,am deschis lazile si am semanat semintele obtinute ,dupa terminarea eventului am ramas cu 2175 ciuperca ,2225 pieris ,1742 syzygium , si mai am de donat 5 sere ,restul de plante vad ce e mai avantajos sa le vand sau sa le tin .,,,,bafta la gasirea comori din cat mai putine incercari !

6. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Felicitari Marcela,
    Cam asa a decurs si la mine doar ca eu am ajuns la un +18 la plante. Ca si tine si eu am surplus dar inca nu sunt hotarata sa vand pe aproximativ 30,68 firfirei cat este acum piata, ... cu toate ca pana la urma e mai mult decat ce ofera jocul, voi vedea.

Succes tuturor si cititi cu atentie planul de abordare al Fabinica-i, pare a fi unul castigator!

Last edited: Aug 9, 2018
  7. teona7070

teona7070 Scriitor în devenire

Buna seara!
    O intrebare am - pe ce fel de parcela obtii 3 (normal)?

8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Mijlocie :)
    Fiind vorba de parcele mari, mi-am permis să editez calculele din postarea lui Fabinica.

9. Eponge

Eponge Rutinat

Un pont: recoltati doar adaposturi/ateliere..., acestea sunt mai profitabile pentru ca pica drop din amele tipuri, iar din plante si pomi pica doar drop de un anumit fel.
    La mine, din biberi (13:00 ore) este rata de drop mult mai buna decat la garoafe sau pomi, atat la lipici cat si la sticla.
    Din 95 adaposturi de biberi si in jur de 30 adaposturi/ateliere diverse, imi vin la o recoltare cam 115-120 drop de ambele tipuri, deci cam 230 drop pe zi.
    Bafta tuturor atat la drop, cat si la aleatoriu!

10. oana40

oana40 Începător forum

Multumesc marcela pentru amabilitate si precizarile facute.
    Desi intentionam si eu sa fac ceva incercari la roata poate pica un bonus, inainte de a trece la semanat seminte, nu am luat in calcul si aceste eventuale bonusuri.
    O seara placuta si cat mai multe impliniri in tot ce faci.

11. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna seara,
    Multumesc K0 petru corectare.
    In rest ... alte idei?
    Dupa 3 recolte de adaposturi am 29 de sere si + 180 la sticla sparta dar recuperez diferenta din 1-2 ture de plante la final.
    Sper sa reusesc sa fac 100 de sere (atat sper eu sa-mi ajunga pentru a termina eventul).
    Singura mea teama e sa nu primesc din lazi o medie de sub 2 seminte caci atunci nu stiu daca mai e valabil calculul meu.

12. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut.
    Sper sa ai dreptate si sa "rasara " semintele cu duiumul.
    Dar, personal nu-mi fac prea mari sperante, deoarece din cele 57 lazi deschise, am o medie de 1,42 seminte.
    Macar structura este buna, semintele fiind aproape egale ca numar.
    Tuturor, bafta si spor la event.

13. tchupy

tchupy Analist forum

cred ca este si o strategie mai simpla:
    - la cautat de sere am plecat aproximativ din centru si am mers din doi in doi
    - daca se pune totul pe parcele mici, in plante obtinute : 2 normal+9 bonus+2 chutney = 13 plante adica 208 seminte opuntia, 192 japonica, 214 cordatum cu apa si ingrasamant
    - in 6 ore este gata totul
    (nu am avut nevoie de mai multe sere ca am un bonus de 100% plante)

ps: la cele cu timp lung se foloseste si SC ca sa nu pierzi un +3

Last edited: Aug 10, 2018
  14. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Event terminat...Mi s-a parut cel mai tare si usor event din ultimul timp...mi-a placut ptr ca am putut obtine dropul aproape din orice astfel ca mi-am refacut si proviziile din sura de care duceam lipsa.De asemenea, imi plac si liniile de vrej.Succes celor care inca lucreaza la el..

15. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna ziua,ne spui si noua celaorlanti care suntem in urma cum ai procedat,te rugam frumos.Multumesc .

16. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Buna...Eu am mers cel mai mult pe adaposturi si ateliere cu timp de maturare mare(le-am pus noaptea) si am completat dropul cu 2 ture de dughie la care am folosit SC..prima data am deschis serele atit cit am putut sa iau bonusurile +1 si +2,am deschis lazile si am pus toate semintele la copt cu SC...pe urma am deschis celelalte sere incit sa prind bonusurile de +3 si +3 si am pus din nou la copt semintele tot cu SC...mentionez ca nu am folosit deloc parcele mici,am facut totul pe parcele mari,sa imi ajunga SC pe care il aveam si am avut bonusul 100% la recolta...asta este tot...am jonglat cu animalele si plantele ptr drop doar din cele la care aveam lipsa in inventar ca sa impusc doi iepuri dintr-o data...La o sera am cistigat intre 6 si 8 lazi,foarte rar am luat 4 lazi.

17. Criselt

Criselt Legendă vie

Mi-e si rusine sa mai spun... 32 runde jucate, 38/75 sarcini indeplinite la misiuni… astept vremea recoltatului pentru o tara de drop! :oops:

18. amy46

amy46 Maniac forum

Event incheiat....multa bafta tuturor!!

[​IMG]si eu am vandut plantele sa pot ajuta si pe alti fermieri...si voi produce sere in continuare,apoi plantez semintele sa vand plantele pana la finalul eventului..

Last edited: Aug 11, 2018
  19. cp58

cp58 General forum

Event finalizat. Felicitari celor ce au terminat si spor celor ce mai lucreaza la el! Weekend minunat!

20. pinok86

pinok86 Împărat forum

Amplificatorul de recolta pentru plantele de event de la shop-o-rama este valabil la acest event ?