Feedback Misterul labirintic

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Aug 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 29, 2017.
  1. Îmi place

88.4%
  2. Îmi este indiferent

2.0%
  3. Nu-mi place

9.6%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Misterul labirintic. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

2. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

numai di 3 terenuri 11000 mii de lupe? oare putem reusi?

3. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

1100 lupe !

4. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

cred ca nu am inteles bine

5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Doar crezi? Terenurile ”arabile” nu înseamnă strict ”continentale”.

6. jagarella

jagarella Supervizor forum

Misterios, interesant, darnic, solicitant, etc. Nu neaparat in aceasta ordine. Ne suflecam manecile si vedem ce iese.SPOR

7. craniulalb

craniulalb Scriitor în devenire

120 min ( 2 h) pentru o lanterna de produs la moara? 25150 plante de event-mi se pare o cifra f mare cu timp de 5h30 min, deasemeni si 1100 drop e f mult, doar daca il vom obtine mai usor . In concluzie nimic nu ma multumeste, inclusiv doar 2 combine a cate 1 h ca recompensa, avand in vedere ca pt realizarea numarului de plante va trebui sa folosim doar combina.Dar, din instinct voi incerca sa realizez si acest event, am dat vot pozitiv oricum.Multa bafta tuturor!
    O nelamurire, se poate lucra la suprafata si subteran concomitent?

8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Este primul event despre care spun la prima vedere ca nu-mi place. Foarte multe plante, drop si produse. Vorbesc din punctul meu de vedere, cand sa fac animalele, cand produsele, avem si eventuri care ne ocupa parcelele. La piata deja nu se mai gasesc, am vrut sa cumpar. Nu am cum sa stau toata ziua la calculator sa urmaresc produsele cand apar. Deci un event care nu-mi place. Poate am sa-mi schimb parerea zilele viitoare.
    Bafta tuturor!

9. Shepherd

Shepherd Guest

Se poate, dar doar după deblocarea unei intrări în subteran ce este semnalizată printr-o culoare galbenă , albastră sau roșie.

10. begehajnalka

begehajnalka Novice forum

Nu gasesc cum se poate obtine HIT SINGLE! Dca ma puteti ajuta!? Multumesc!

11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Hit Single-ul este produs de Scena de elani.

12. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

In 2 zile plantele sunt gata apoi plante cu timp mare de coacere si se scoate si dropul. Te pregatesti de acum pe terenuri si nu recoltezi decat maine dupa inceperea eventului si din start vei avea cel putin 300 drop

13. popik70

popik70 General forum

Eu zic pas acestui event. Spor celor care-l va face.
    Sa aveti o zi frumoasa.

14. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Imi place ,un vot pozitiv.
    Recompensele foarte bune,cate putin din fiecare.
    Imediat dupa ce strang 600 Lucibobi dau drumul la moara sa fac cele 15 Lanterne frontale sa scap de grija lor.
    La necesarul de produse am sura plina cu de toate.
    Dupa aceea ma voi ocupa de plante ,sper sa am noroc si de drop.
    Ferma e pregatita abia astept inceperea eventului.
    Mult succes tuturor.

Last edited: Aug 23, 2017
  15. Criselt

Criselt Legendă vie

Desi Recicl-o-mat-ul mi-a lasat sura pustie de-mi bate vantul si scartaie usile-n balamale, nu pot spune pas. E antrenant si recompensele stimulante. Voi face cat mai mult pot si cine stie? Poate reusesc sa-l finalizez. Bafta tuturor fermierilor!

16. t_ina_e

t_ina_e General forum

Un event foarte interesant.
    Mi-am procurat din piata ceea ce nu aveam( cu stupoare imi lipseau cam multe) si acum sunt pregatita de event.
    Premiile sunt diversificate, cate putin din fiecare. Pacat ca nu sunt mai multe cupoane de combina de 12h, 24h, 48h.
    Oricum nu trebuie sa ne lipseasca linia de vrej!
    Mult succes! :)

17. longocampo

longocampo Novice forum

cuferele ofera tot ce trebuie stelute,banane,sc,sh, eventul este mai valoros,ca premii recompense decat toate de pana acum

18. mikido30

mikido30 Novice forum

Un event super interesant!!! Mai ales ca am cam toate produsele cerute...asa ca raman doar plantele de event, drop si produsul la moara! Sper sa reusesc sa-l termin!

19. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Frumos eventul :Dimi place ,mult succes tuturor;)

20. lilianapostelnicu

lilianapostelnicu Scriitor în devenire

Interesant eventul, mai am cateva produse lipsa... pe ici pe colo...dar le voi face pana maine ! Spor tuturor !!!