Movila de ingrasamant,

Discussion in 'Runda de discuții' started by raisa2005, Dec 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sunteti de acord sa se adauge suplimentar la movila ingrasamantul obtinut din premii?

1. Da

68 vote(s)
    98.6%
  2. Nu

1 vote(s)
    1.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Astăzi în jurul orei 14:20, ora 15:20 în România, va avea loc extinderea runei Movilă de îngrășământ de la Arborele înțelepciunii cu 5 niveluri noi.

Buna ziua,
    Nu pot sa nu observ si sa constat interesul BP pentru movila de ingrasamant. Chiar se impunea o masura de acest gen si eu una o consider mai mult decat salutara, bravo.
    Subscriu la aceasta implementare cu toate ca numarul de stelute il consider oarecum mare (am fost secatuita odata cu implementarea magaziilor), dar implementarea in sine devine benefica si in acest caz laudabila. Vreau insa sa atrag atentia asupra ,,premiului de ingrasamant"oferit de linia de vrej. Oare acesta mai este premiu, de aici si ghilimelele de rigoare, atata timp cat atingi numarul maxim acceptat de movila? Atata timp cat nu se mai reflecta in realitate, ma intreb cat de interesat este BP privitor la cest aspect? O alta intrebare fireasca este, cel costa pe dezvoltator faptul ca peste numarul admis contabilizeaza la un interval limitat de timp, (limitat de acelasi dezvoltator), inca 10 (zece) unitati de ingrasamant suplimentare. Pe noi ne-ar ajuta si la ferma cat de cat, (vorbind de numai 10 unit), dar si mai mult moral, stiind ca primim premiul cuvenit. Acesta este motivul pentru care va rog sa ma sustineti, sa va sustineti, dragi fermieri, pentru obtinerea a ceea ce mi se cuvine, vi se cuvine, harnici fermieri.
    Premiul este castigat si meritat dar nu si remunerat ca atare, dupa limita admisa. Rog BP, dezvoltatorul, sa-si reconsidere punctul de vedera si sa ofere cezarului ce-i al cezarului, in situatia actuala, premiul cuvenit, premiu pe care s-a angajat sa-l ofere conform liniei la care fac referinta.
    Cu respect!

Last edited: Dec 3, 2016
  2. popik70

popik70 General forum

Sustinere si de la mine , vecino. Ingrasamantul dat ca si recompensa de la vrej e un premiu. S-a muncit pt acea linie de vrej. Eventual poate fi depozitat intr-o camaruta separat. Zic si eu. Cu o mana se da si cu alta ni se ia.
    O seara cu multa iubire in suflet.

Last edited by moderator: Dec 3, 2016
  3. 09kis

09kis Veteran Forum

raisa 2005 iti sustin ideea privind premiul de la vrej, eu as vota si pentru un depozit separat atunci cand am animale pe toate parcele. Vand ingrasamant pe un pret mic, iar atunci cand am nevoie, la event, cumpar scump. Am reusit sa maresc depozitul la 500 buc. Imi e de mare ajutor

4. t_ina_e

t_ina_e General forum

Mare dreptate ai raisa2005 si te sustin la aceasta propunere a ta.
    Eu mi-am marit gramada de ingrasamant la 450 si am ramas fara stelute. Acum cred ca nu s-a meritat, m-a costat foarte mult! Vad ca este dificitar ingrasamantul cand ai mare nevoie de el, cand ai prea mult nu ti-l poti stoca si-l vinzi pe foarte putini gg.

5. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am spicuit foarte bine opinia ta si ma alatur si eu sustinatorilor.
    Dezvoltatorul este interesat de tot si jocul este intr-o continua schimbare,au fost facute multe schimbari si toate sunt utile .
    Poate ca se vor face modificari la un interval de timp si se va clarifica si acest aspect al surplusului de ingrasamant.
    Iti doresc succes Raisa si sunt sigura ca dezvoltatorul va trage cu coada ochiului la acest sondaj .

6. dadan

dadan Oracol omniscient

Buna propunere Raisa.
    Sugestia mea este ca ingrasamantul oferit de linia de vrej sa fie stocat la consumabile langa ,,Lada de animale fericite,, ,,10 unelte,, ,,2xcutie mestesugareasca,, astfel incat sa-l folosim cand credem de cuviinta.
    Vine Craciunul ,asa ca asteptam miracolul;).

7. cp58

cp58 General forum

Eu mi-am marit gramada de ingrasamant la 550. Pentru mine este ok mai am destule stelute 2075.....cand am nevoie de el la piata este la un pret exorbitant iar cand vreau sa-l vand pretul este foarte mic.

8. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Foarte buna si corecta propunerea Raisei, excelenta solutia oferita de tine! Eu ma chinui de ieri sa gasesc o solutie practica pentru realizarea acestei compensatii, astfel incat dezvoltatorul sa o accepte. Altfel, am sfarsi toti cu o gramada de ingrasamant nelimitata xD
    Evident, sustin demersul.

9. ellyzagato

ellyzagato Scriitor în devenire

Buna Raisa. Ai dreptate,tot ce primim de la vrej ar trebui sa fie stocat in sura la consumabile. Sustin propunera ta. ​

10. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Buna seara!
    Ingrasamantul oferit de linia de vrej nu este garantat din cauza limitarii de stoc. O restrictie genereaza alta restrictie. Mai bine sa se inlocuiasca ingrasamantul oferit la linia de vrej cu altceva.

11. cami_tony

cami_tony Novice forum

ma bucur, sper sa faceti la fel si cu apa.

12. Chronos

Chronos Guest

De ce? Primim cumva si apa ca premiu si nu se contorizeaza?:sleepy:o_O

13. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Este un item care s-a cumparat: Fantana charity, ofera 10xapa la 12 ore :D

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Sincer nu am verificat daca atunci cand am movila de balegar la capacitate maxima si primesc recompensa data de vrej, nu se cumuleaza cantitatile, asa cum se intampla la apa. Daca ai rezervorul plin, si "culegi " fantana simpla, cele 5 unitati de apa se aduna la cele 300 din rezervor.

In ceea ce priveste ingrasamantul.

Sincer mie mi-e oarecum indiferent daca pierd 10 unitati de balegar. De ce?
    Eu folosesc acel balegar, si foarte rar am gramada plina astfel incat sa nu am spatiu de stocare. In plus, daca sunt atenta si stiu cand linia de vrej trebuie culeasa, pot folosi din gramada 10 unitati si fac loc altor 10. In alta ordine de idei, la pretul mic al balegarului, il procur de la piata.

Sunt bucuroasa ca s-a implementat marirea movilei de balegar, si asta pentru ca o cantitate mai mare imi permite sa folosesc ingrasamantul odata la aproape toate campurile, fara sa trebuiasca sa trec asa des la piata sa cumpar.

In general, pastrez cam un camp destinat cresterii animalelor, care imi acorda balegarul necesar. In functie de strategia de joc a fiecaruia, putem gestiona, zic eu, situatia. De exemplu, daca am trei terenuri cu pomi, unul cu animale si unul il cultiv, necesarul de balegar mi-l ofera animalele. La plantele cu timp scurt de maturare nu am nevoie de balegar.

Daca am animale pe toate terenurile, sa zicem, dupa cateva zile , am movila la nivel maxim, si in scurt timp si cele 10 oferte la piata ful iar daca merg in continuare cu animale surplusul de balegar oricum il pierd. Asa ca....10 unitati in plus sau in minus....

Problema este la evenimente, unde stocul necesar inmagazinat nu este suficient pentru toata perioada de desfasurare al eventului.
    Parerea mea, zece unitati in plus sunt nesemnificative avand in vedere necesarul de balegar pentru finalizarea unui eveniment . De cumparat tot vei cumpara.
    Daca toti jucatorii ar stoca nelimitat, se vor forma stocuri foarte mari, precum la sarma de flori, de exemplu, si in aceste conditii, ce rost ar mai avea vanzarea balegarului la piata ? Nu ar mai avea pret.

E parerea mea, nu trebuie sa fiti de acord cu ea, dar, eu cred ca dezvoltatorii nu vor schimba acest aspect.

Balegarul are pret mic, il putem achizitiona de la piata.
    La evenimente, pretul creste foarte mult, un avantaj pentru cei mici, pentru cei mari, nu e o problema pierderea ,sa zicem a 500.000 GG sau mai mult daca vor sa finalizeze mai repede evenimentul.
    Stocarea fara numar si excluderea balegarului de la piata, zic eu ca nu se vor implementa.

Dar, salut ideea rezovarii problemei in cauza, daca va doriti asta, poate ca se vor lua masuri.

15. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Cred ca sondajul de fata se refera la altceva: nu la stocuri mari sau mici, nu la vanzari sau cumparari la piata, se refera la principiul bunului obtinut in urma unei "conventii", indiferent cat de mult sau putin obtinem de acolo. Faptul ca noi ne descurcam intr-un fel sau altul cu ingrasamantul este altceva. Trebuie sa obtinem acel premiu oferit in integralitatea sa. In cazul de fata eu nu vad ingrasamentul ca premiu efectiv, mai degraba linia de vrej care ofera pe langa altele si ingrasamantul este premiul si trebuie primit ca atare. Daca eu castig 10 mere, trebuie sa le primesc, indifirent ca acasa am lada plina sau nu. Demersul acesta mi se pare bun si logic, dar piata la ingrasamant nu este libera deloc. Acolo ar trebui gandit de ce nu pot sa produc cat vreau si de ce nu pot sa vand cat vreau si cand vreau, asa cum se intampla cu celelalte marfuri din piata.

16. Chronos

Chronos Guest

Nu. Acea fantana ca si rezervoarele ce pot fi puse pe teren, au acelasi rol ca si adaposturile si atelierele, adica te ajuta sa iti refaci stocul in limita maxima. La fel cum ingrasamantul de la adaposturi si ateliere nu se adauga peste maxim, asa si apa. Deci pica aceasta varianta.

17. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Da, acea fantana a fost cuparata din motive caritabile, s-a declarat ce ofera si eu am crezut ca pot obtine ce ofera, nu s-a spus ca reface rezervorul pana la limita. Adica acelasi lucru se intampla pana la urma si cu linia de vrej care ofera ingrasamantul, lucrul declarat ca premiu nu este garantat.

18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Raisa,am inteles perfect ce vrei. De acord, este chestie de principiu, promiti ca oferi ceva, onoreaza-ti promisiunea.

Cam asta e esenta cererii tale.
    Da, in privinta asta ai dreptate, dar citeam opinii in care se cerea stocarea ingrasamantului precum lazile fericite, sa le zic asa, sau in depozite separate.

Poate ca ne grabim, poate e o scapare a dezvoltatorilor, nu stiu.
    Da, e dreptul tau sa ceri onorarea ofertei promise, dar eu mi-am exprimat opinia si am precizat, nu trebuie sa fiti de acord cu mine.
    Sincer din cauza asta nici nu am votat, mi-am expus punctul de vedere si atat.
    Sunt sigura ca ma descurc si fara acel ingrasamant, cum ma descurc fara o gramada de alte chestii.

Sunt singura care nu am sprijinit cererea ta, dar nici nu m-am opus acesteia. Am ramas neutra, si cum ti-am spus si-n privat, daca nu imi trimiteai mesaj sa postez in acest topic, as fi ramas pasiva si nu as fi participat la sondaj.

Oricum, bafta!

19. Chronos

Chronos Guest

Si eu care credeam ca jucatorii posteaza din proprie initiativa aici.:D Oare asa o fi fost si atunci cu scoala si notele?o_O De fapt, stiu cum a fost.

20. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Nu inteleg ce vrei sa spui in comentariul tau si daca acesta putea fi de vreun folos sondajului. Daca am incalcat regulamentul cu privire la sondaj te asigur ca nu a fost cu intentie, ajutorul si expertiza ta ar fi de folos tinand cont de faptul ca esti familiarizat cu jocul si cu acest forum.
    Cu respect!

Thread Status:
Not open for further replies.