Feedback Născut pentru skateboarding

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 16 Mar 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 27 Mar 2022.
  1. Îmi place

9,2%
  2. Mi-e indiferent

4,6%
  3. Nu îmi place

86,2%
  1. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

skaterboard avem nevoie de 45..cine nu are din ce ii face?...fara 45 nu poti face linia de vrej

kameliana59, mara62, tcmxxl1975 și alți 11 apreciază asta.
  2. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Il cumperi de la piata!

klauss-12, grasu_soxoo, mihai.1998 și alți 16 apreciază asta.
  3. sclau8

sclau8 Mogul forum

Le poti face cand va incepe misiunea,atunci poti construi " Fabrica de skateboarduri" la cladirea " Ateliere" din oras, sau cum s-a zis mai sus,le cumperi de la piata.

kameliana59, dydyana97, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Este prost pusa virgula, trebuia pusa inainte de "plus", adica asa:
    La reproducerea țestoaselor va apărea 1 Pizza vegetariană, plus ori 1 Pizza vegetariană, ori 1 Băutură energizantă.
    Eventual, se putea adauga si un ":" dupa cuvantul "plus".

kameliana59, dydyana97, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  5. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Bună,
    Crește colesterolul! :D
    Poate e o greșeală de scriere, ... o virgulă, ... ceva, ... :D
    Una peste alta nu cred că o sa-l termin, o să lucrez la șeptel și atât.
    Seară frumoasă!

kameliana59, dydyana97, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  6. popik70

popik70 General forum

Conform tutorialului :
    ,,[​IMG]
    Băutură energizantă

Acest tip de drop va apărea la reproducerea reptilelor.

La reproducerea țestoaselor va apărea 1 Pizza vegetariană plus, ori 1 Pizza vegetariană, ori 1 Băutură energizantă
    La reproducerea reptilelor va apărea ori 1 Pizza vegetariană, ori 1 Băutură energizantă.''

Ca sa faci doar prima cladire pt ad roz , nu poti calcula de cata SH este nevoie. Daca reproduci testoase, este aleatoriu drop-ul, prin urmare nu prea poti sti cantitatea de SH. Cine vrea sa ia ad roz, si sa reproduca doar testoase, sa nu se bazeze doar pe 428 SH. Este alambicat si tutorialul.
    Asta am dedus eu.

kameliana59, dydyana97, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  7. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Ca sa evitam orice neintelegeri gramaticale, am schimbat exprimarea. Acum sper ca este mai simplu de inteles.

mara62, tcmxxl1975, -Abramburica- și alți 13 apreciază asta.
  8. fabian201070

fabian201070 Expert forum

doar reproduceri ceva si atat,,am resurse destule si skateboarg am peste 400,daca pretul la piata e bun dau drumul la vanzari,,event neinteresant ,

kameliana59, mara62, tcmxxl1975 și alți 12 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mie imi creste stressul !
    Hai ca pe mijloc nu e o tragedie, sunt doar 49 reproduceri de pasari si mamifere de dat, pe langa cele 45 skateboard! Pe care presupun ca le-as putea vinde pe la 500K gologani/buc (cam 22 mil gg!);)
    Tragedia apare la cladirea din dreapta, unde cand am trecut de 400 pizze am pierdut sirul socotelilor! (am numarat de cateva ori, sperand sa ma insel, tot 420 pizze mi-au iesit)
    Pe stanga m-am lamurit, 214 sucuri!
    Acum presupunand ca dropul "suplimentar" este egal distribuit, ne trebuie (420+ 214)/2 reproducand doar testoase + 49 reproduceri de pasari si mamifere, adica in cel mai bun caz 317+49 reproduceri = 366 reproduceri, adica 732 SH, primim inapoi niste maruntis pe care nici nu-l bag in seama, mai ales ca nu e garantat ca vom obtine septelul necesar sau distributia corecta de drop...
    In concluzie, se cere prea mult pentru prea putin, vot negativ!
    Poate l-as face daca ar fi si o zi a reducerilor, dar la raportul premii versus cerinte tot prost iese, in cel mai bun caz as vota indiferent!
    Pana una-alta am dat la facut cele 49 mamifere + pasari, nici nu-mi trece prin cap sa reproduc si reptile, atunci socoteala ar fi si mai tragica!
    Spor cui se incumeta in conditiile astea!

dydyana97, mara62, tcmxxl1975 și alți 17 apreciază asta.
  10. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Cu privire la SH mă tot întreb și desigur, nu mă pot abține să nu remarc faptul că la genul acesta de event, acest produs(SH) este pe cale de dispariție la categoria premii. Am numărat cam 28 de SH la fondul de premiere, puțin, foarte puțin, ... înainte era mai bine, ... ;)

dydyana97, mara62, tcmxxl1975 și alți 15 apreciază asta.
  11. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

Daca nu uit de bb poate ca o sa-mi incerc norocul la adapostul roz. E singurul premiu care prezinta interes in momentul de fata si probabil ca parerea mea nu se va schimba nici daca vrejul primeste un upgrade. Succes tuturor >.<

dydyana97, stef85600, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  12. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Nici mie nu-mi plac recompensele dar din inertie o sa-l duc la capat mai ales ca am pus la reprodus de la ultima zi a reducerilor cuci si struti...

klauss-12, grasu_soxoo, mihai.1998 și alți 22 apreciază asta.
  13. dulcica1970

dulcica1970 Ambasador forum

Vot negativ si din partea mea ! :(Nu mai repet motivele, pentru ca sunt evidentiate mai sus de marea majoritate a colegilor fermieri !
    Spor celor care se incumeta sa faca eventul !

davidsiirina08, dydyana97, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  14. hcnxdz

hcnxdz Novice forum

:wuerg: o binevenita pauza...pas!
    Succes celor ce se incumeta!

davidsiirina08, dydyana97, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  15. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

final de event...vot pozitiv...au fost altele mult mai low , cu mult mai low decat acesta....succes...15:38 la Giurgiu si momentan este pace ....Fereasca Dzeu....numai bine...revin...si cu atat mai bestial eventul , din singura lada de bonusuri pe care a oferit o acest event...!!! aveti rezultatul in imagine....succes

Modificat ultima dată: 17 Mar 2022
  16. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Itemul "visul unui skater" nu este creditat in inventar, desi eventul e finalizat. Nu apare nici dupa refresh, deci nu pot completa linia de vrej. Mai are cineva problema asta ?

panseluta13, -katnik-, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  17. mara031991

mara031991 Maestru forum

da si eu am aceeasi problema. Poate se va rezolva,daca puteti cumva va rog frumos sa imi scrieti si mie cum. Va multumesc mult. Sa avem bafta

panseluta13, -katnik-, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  18. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

ce ati reprodus la reptile?

kameliana59, -katnik-, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  19. mara62

mara62 Supervizor forum

Aceiasi problema o am si eu

kameliana59, -katnik-, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  20. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Cameleoni si anaconde

kameliana59, -katnik-, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.