Feedback Născut pentru skateboarding

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 16 Mar 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 27 Mar 2022.
  1. Îmi place

9,2%
  2. Mi-e indiferent

4,6%
  3. Nu îmi place

86,2%
  1. Nicu_10

Nicu_10 Novice forum

Activat vrejul, primit si ,,visul unui skate"

maryan_spataru, paulici_01, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  2. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Broaste testoase.

dydyana97, paulici_01, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  3. aida59

aida59 Mare-maestru forum

la deschiderea linie de vrej nu am primit cutia. Voi ati primit_o? Multumesc

paulici_01, mara62, ani.vajai și alți 9 apreciază asta.
  4. rjean777

rjean777 Expert forum

event finalizat.
    spor celor ce mai au.

dydyana97, paulici_01, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  5. oni2012

oni2012 Expert forum

Bună tuturor!
    Am dat un mare vot negativ după terminarea eventului! L-am făcut în virtutea inerției dar acum am constatat că la acest event, pe lângă cele două premii necreditate semnalate până acum - itemul "Visul unui skate " și lăzile de bonusuri, nu au fost creditate nici două adăposturi Tiki Elbe (ar fi trebuit să am patru în inventar dar ...surpriză...sunt doar două). Acum nu mai sunt sigură că am primit toate celelalte premii menționate în tutorial pentru că nu mai am cum să verific !:cry:

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 17 apreciază asta.
  6. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Pe cea de la arbore ai luat-o?

klauss-12, grasu_soxoo, mihai.1998 și alți 16 apreciază asta.
  7. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

final event cu 916 SH consumata,fara item pentru vrej.

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  8. geta57

geta57 Comisar forum

Cameleoni și anaconde.

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna dimineata!
    Nu mai pricep nimic!
    Itemul si cele 2 lazi cu bonusuri inca nu au fost creditate, in schimb cele de la cladirea din dreapta da!
    Adica cele 2 ad-uri Tiki Elbe + lada de bonusuri...
    Uitasem sa verific ieri, ma gandeam acum ca mai am de trecut si altele la "pierderi"!
    In schimb am de pus la "castiguri" o groaza de nervi, am fost faultat la fiecare pas la reproduceri...
    Nu spun ca nu a sarit nimic la BB , ba dimpotriva, am pierdut cateva animale valoroase incercand sa replic combinatiile facute (si postate la diverse) de "deea4u"...
    PS: Da, lipsesc si 2 Tiki Elbe de la cladirea din centru, s-au primit doar cele de la cladirea din dreapta!
    Cam atatea postari pentru eventul asta, n-are sens sa mai amplific ceea ce simtim cu totii!
    M-am oprit sa ma mai gandesc, descoperind ca imi mai trebuie 56 de sucuri, si am deja in plus pizze!
    Mult prea mult "aleator", chiar nu mai are nici un haz, parca as fi tinta unei batai de joc!
    In nici un caz nu ma mai amuza eventul asta, regret ca m-am razgandit si am spus hai sa-l accept ca pe o provocare!
    Faceti cum doriti, eu ma opresc aici, o sa-mi ia cateva luni sa uit batjocura, intre timp trec la aplicat sanctiuni "economice", 3 luni ban la orice cumparatura, chiar si combina...

Modificat ultima dată: 18 Mar 2022
  10. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Vot negativ. Am primit la reproducere pizza inca pentru un event si energizante foarte putine incat nu pot sa iau adapostul roz . Nu am nici cum sa estimez de cate reproduceri as avea nevoie. Am consumat deja 600 SH.

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  11. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Bună,
    Eu pentru energizante am reprodus anaconde și cameleoni. Aceste reproduceri, cel puțin la mine, au oferit mai multe doze de energizant.
    În schimb reproducerea broaștelor țestoase mi-au adus mai multe pizza, ... spor să aveți!
    O zi frumoasă!

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  12. mara031991

mara031991 Maestru forum

s_a primit itemul ? Multumesc! Eu nu am primit nimic pana acum. Cand le primim suntem anuntati cumva ? Multumesc mult

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  13. sosy_frumusica

sosy_frumusica Împărat forum

Nici eu nu l-am primit.

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  14. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Verifica in lada!
    Eu tocmai ce am reintrat in joc si am primit itemul si cele 2 lazi de bonusuri!
    Bineinteles ca au mai uitat cate ceva, si anume cele 2 ad-uri Tiki Elbe, de astea s-a plans (si semnalizat mai putin) pe forum!
    Asteptam un alt script pentru TOATE premiile promise, si iarasi asteptam sa nu mai intalnim asemenea eventuri!
    Ar merita o sapuneala designerul eventului de fata, daca as fi BP i-as taia din salariu pana la revenirea veniturilor la normal!

rjean777, dydyana97, raisa2005 și alți 15 apreciază asta.
  15. oni2012

oni2012 Expert forum

La mine ...nimic-nici script nici itemul, lăzile sau adăposturile lipsă nu sunt în inventar!

rjean777, dydyana97, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  16. marijeana58

marijeana58 Începător forum

Buna ziua ce se intampla am terminat eventu cu testoasele si nu imi apare un item pe vrej
    scrie ca nu al am in iventar si eu am trminat toate misiunile

rjean777, z.zoita, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  17. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Imi vine sa-mi fac statuie ca n-am participat la eventul asta, dupa ce am citit ce s-a scris mai sus. Cu pizza am rezolvat-o, ca mi-a adus livratorul, iar ceva sucuri, energizante, gasesc eu in drum spre casa... :)
    P.S. Nu cred ca am mai vazut event cu atat de putine voturi pozitive sau cu atat de multe negative...

18. derby54

derby54 Conte forum

Citind comentariile voastre chiar ma bucur ca nu m-a luat valul si nu m-am apucat sa fac eventul cred ca si eu ma numaram printre voi cu o gramada de draci am produs in schimb niste testoase si am facut destul de multi gg.Dupa parerea mea nici macar adapostul roz nu merita sacrificiul si nici sh consumata.

19. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Te înțeleg perfect, sunt mândra ca sunt in aceeași situație :D.

E drept, am reprodus țestoase, le țin pentru misiune, am făcut și ceva gg, dar m-am lămurit după prima runda de reproduceri de câte resurse ai nevoie.
    Cei care au facut totusi eventul, iar acum sunt și mai nemultumiti, ar trebui sa aibă posibilitatea sa mai dea încă o data vot negativ :D.
    Poate se mai sesizează cineva după avalanșa de voturi negative ca ceva nu prea mai merge bine in ultimul timp la eventuri :).

20. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Cam atat am consumat si eu. Broastele testoase sunt reptile si nu era nevoie de reprodus cameleoni si anaconde.

tcmxxl1975, MicuNicu, rjean777 și alți 14 apreciază asta.