Feedback Nava spațială Lunarama

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 25 Sep 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Oct 2018.
  1. Îmi place

59,1%
  2. Îmi este indiferent

3,1%
  3. Nu-mi place

37,8%
  1. .eclipsse.

.eclipsse. Novice forum

Dropul ffff prost,am ramas cu 10 000 plante

malagambafane, donnadmn, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  2. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Pentru prima data dupa f mult timp nu termin un event din cauza dropului de la pomi. As mai avea nevoie de 20 de boxe, dar nu mai am din ce sa le obtin. Mi s-a parut foarte mult cate 300 unitati de drop pentru cate un item. Felicitari celor care au fost mai organizati!

malagambafane, kameliana59, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  3. iulia64

iulia64 Novice forum

sunt la ultima misiune pt vrej ,am ursii darnu-i pot dona ,e adevarat ca nu am anaconde si imi mai lipsesc ceva boxe ,dar totusi de ce nu pot dona ursii si pt vrej -avand plantele ,ms mult

malagambafane, kameliana59, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  4. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Deoarece nu ai explorat careul 5/4.

malagambafane, kameliana59, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  5. adria2

adria2 Maniac forum

Desi am scris ca nu voi face acest eveniment, l-am inceput a 3-a zi... nu puteam ignora o asemenea linie de vrej, evenimentul l-am terminat ieri, felicit pe toti care l-au finalizat, dar mai ales pe mine :D, bineinteles ca voi schimba votul, nu pentru ca am luat linia de vrej ci pentru perioada lunga de timp alocat incat si cei care se razgandesc sa-l poata termina.

pinok86, malagambafane, kiri2270 și alți 7 apreciază asta.