Nebun după animale - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 19 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 26 Sep 2016.
  1. 1

30,9%
  2. 2

3,9%
  3. 3

7,4%
  4. 4

10,6%
  5. 5

47,2%
  1. eZ-Jay

eZ-Jay Novice forum

Nota 5 chiar daca este nevoie mare de SH.O intrebare .Am luat atelierulde totemuri Tiki ,i-l am in inventar dar nu pot sa-l asez la tropice.Ce se intampla.

2. tchupy

tchupy Analist forum

poate fi amplasat doar daca ai deblocat habitat tucan

3. eZ-Jay

eZ-Jay Novice forum

Multumesc pentru raspuns.

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Eu am acordat 5 puncte acestui event. Premii bune.
    In ceea ce priveste consumul mare de SH, e firesc pana la urma cand e vorba de un event unde se solicita septel. Dar avand in vedere ca in 99 % din situatii ni se ofera si minim o zi cu BB, eu consider ca nici un jucator nu are de pierdut. Consum mare de SH, da, dar si avantajele BB unde cu 2 unitati de SH, poti obtine minim 2 animalute, fara sa mai precizez ca daca te-a lovit norocul si ai sansa sa obtii potul cel mare, esti total castigat . Septelul il pastrezi pentru alte eventuri similare, in poti transforma in banuti frumosi la piata sau mergi cu el la expozitie.:p

SH poti face la moara. Moara mea produce non stop SH, celelalte tipuri de hrana la cumpar de la piata, in acest fel, intre doua eventuri am timp destul sa refac stocul de SH si nu sunt obligata sa investesc mamudele, asta fara sa mentionez misiunile de la Cooperativa, roata, Conul Vasile ...etc, care ofera SH.

In alta ordine de idei, legat de postarile pe forum a participantilor la acest joc consider si eu ca sunt binevenite, fie ele critice sau laudative. Pana la urma sunt constructive.

Am doar o mica suparare, si anume, de ce batranul Chronos nu ne-a trimis si noua vreo scrisorica in care sa ne anunte ca avem o Cruella prin preajma, (am tras eu putin cu ochiul prin postari, fara ochelari, dar nu am descoperit nimic in legatura cu speta in cauza)nu de alta dar sa am grija sa-mi ascund cu grija petele negre ... altfel in curand ma transforma in poseta sau mai stiu eu in ce fita a modei actuale.;):p

buffy1989, donnadmn, -mamaleone și alți 6 apreciază asta.
  5. Flaxys

Flaxys Scriitor în devenire

Da Ambra, dar sa nu cumva sa spui ceva legat de o greseala facuta de moderatorii de forum ca imediat iti sterg postarea sau mai rau, te blocheaza pe forum. Am scris mai inainte ceva legat de Chronos care afirma ca este binevenita orice critica sau lauda atata timp cat se respecta regulamentul, am scris in acelasi post si parerea mea despre acest event, dar uite postul nu e postul...a fost sters imediat.

Am uitat sa scriu nota pentru acest event , aceasta fiind 4.
    Multe salutari si ca orice utilizator al acestui forum as dori sa fiu si eu informat cand imi este sters un post la ce punct din regulament am fost incadrat pentru ca ori nu citesc eu acelasi regulament ori nu stiu ce sa mai cred...

donnadmn, -mamaleone, adria2 și alți 3 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu vreau sa fiu off topic, dar sa stii ca moderatorii au rolul lor. Nu le iau apararea, stiu multi jucatori cate "meciuri" am avut cu Chronos si nu numai, cate postari mi-au fost sterse, uneori am fost anuntata, alte ori nu, am luat "ban" si nu o data, asa ca.....pana la urma am inteles ca sat fara caini si o intersectie nesemaforizata conduc de multe ori la haos. Exista un regulament, pe care sincer nici eu nu-l respect intotdeauna,(acum exemplu concret) si atunci postarile sunt sterse.Trebuie sa invatam ca o lege trebuie respectata, si chiar daca nu o facem intotdeauna, macar sa incercam. Pe partea cealalta, noi avem o vorba" Rau cu rau, dar mai rau fara rau" asa ca......citeste, informeaza-te si esti castigat. NU fa ca mine.

7. †Gothic_Beauty†

†Gothic_Beauty† Începător forum

Nu pot amplasa totemul pe insula! De ce?

8. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Ai deblocat tucanul de la Templu?

9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara dalmatiana mica. Pai ia sa vedem: ai disparut brusc din forum, pe principiul "fost-am dus de acasa fara cal fara nevasta...". Ai lipsit nemotivata, sa zici mersi ca nu esti exmatriculata pentru cumul de absente nemotivate. Te astept in cancelarie cu ceva dulce. Considera-te avertizata, ca sa citez pe cineva drag mie. :D

Buna seara flaxys. Cum sa o spun eu mai diplomat, hmmm, esti cam pus pe scandal. Na, ca am zis-o mai pe romaneste. Stau si ma intreb cum as putea sa te anunt eu pe tine, ca iti sterg postarea, inainte de a iti sterge postarea? Ar trebui sa postez ca iti sterg postarea, dupa care sa iti sterg postarea iar dupa ce citesti, sa imi sterg si eu postarea impreuna cu postarea ta? Ar insemna sa ma scarpin in talpa in coltul unui tablou pus pe perete.
    Am spus de atatea ori cum sta treaba cu acest regulament. El poate fi inteles prin citire iar alte neclaritati pot fi intrebate in forum si primiti lamuriri.
    Hai sa luam de exemplu, ultima ta postare stearsa de mine. Ai postat in tema de discutii a unui eveniment, despre postari ale tale sterse cu ceva timp in urma, despre sanctiuni primite de tine in forum, bineinteles nemeritat, despre serviciul suport care ar fi sublim dar lipseste cu desavarsire si despre alte frustrari. Apoi, pe un rand, ca sa nu zicem noi ca nu ai scris nimic despre eveniment, ti-ai dat cu parerea. Stii bine ca intentia ta nu a fost sa scrii despre eveniment, altfel te-ai fi rezumat doar la acest lucru. Ti-am sters postarea si ai primit motivul stergerii la tine in contul de forum la Alerte. Motivul a fost "Off topic".
    Regulamentul se mai si deduce daca nu este inteles din prima. Ma gandesc asa, ca suntem multi trecuti de 18 ani si teoretic avem format un rationament iar creierul nostru este capabil de niste conexiuni. Una din ele ar fi ca, intr-o tema de discutii a unui eveniment trebuie sa se posteze doar in legatura cu acel eveniment: pareri pro si contra, intrebari, sesizari, sfaturi, ponturi. Aceeasi regula se aplica si la celelalte teme de discutii. Daca postezi aici despre cat de rai si inumani sunt k0rdar si Chronos, scuza-ma pe mine dar nu am nevoie de nici un regulament sa imi dau seama ca nu scrii la subiect si nici macar la obiect. Nemultumirile la adresa echipei de moderare se pot scrie la Serviciul suport care are si rolul de a reglemanta activitatea moderatorilor in forum.
    Sunt jucatori care nu inteleg lucruri, capata frustrari neintelegand de ce li se sterge si de ce sunt sanctionati, mai sunt si orgoliosi si in loc sa ceara calm niste lamuriri, scriu in forum frustrarile, nu tocmai calm si cam provocator.
    Cum spunea Ambra, am avut multe discutii, ajunsese sa nu ma sufere iar dupa ce a inteles lucrurile, mai ca ii sunt si drag si mi-ar face si o prajitura si o cafea.
    Acum sper ca esti lamurit si ca nu vom continua aici aceasta discutie in afara temei de discutie.

-elenaion49-, donnadmn, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

eu am o vorba:nu exista eveniment,joc sau orice lucru facut in colectiv unde toata lumea sa fie multumita.sau in alta ordine de idei nu exista sef in cazul nostru moderator care sa fie acceptat de toata lumea la fel.dupa cum spunea un coleg de joc:"sa nu ne otravim singuri ca au altii grija de asta."iar referitor la event eu am dat nota 5 chiar daca nu l-am finalizat.o seara buna

-elenaion49-, jagarella, donnadmn și alți 3 apreciază asta.