Feedback Nebun după animale

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 10 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 17 Oct 2017.
  1. Îmi place

81,9%
  2. Mi-e indiferent

2,8%
  3. Nu-mi place

15,3%
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Eu nu ma apuc de eventul asta fara BB cu toate ca in principiu detin ceea ce-mi trebuie sa-l fac pana la sarcina 7 inclusiv. Daca ma razgandesc, o sa-l fac duminica :). Pana atunci, facem ,,licurici" :D.

2. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Interesant acest event dar nu ma atrage...nici ca premii...deja am atatea adaposturi si ateliere incat nu-mi ajunge spatiul si timpul prea scurt intre eventuri ca sa le amplasez, iar cele care le-as castiga, probabil ar zace deoparte, asteptandu-si randul...spor celor care il joaca!

3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Si probabil la un viitor event, la care vei avea nevoie de Colector solar sau Perie de colti, vei spune ca si in cazul Lumanarilor parfumate :)

GOTHIC68, Agro80, miracol31 și alți 15 apreciază asta.
  4. hosu_sorin

hosu_sorin Începător forum

Credeti ca o sa fie si BB la acest eveniment?

5. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu am terminat cerintele de la reptile, insa am ramas in pana de albine si broscute pentru reproducere. Astept sa se matureze adaposturile. Oricum, timp e suficient. Va fi si BB sigur, dar am profitat de oferta creitarilor.

6. pinok86

pinok86 Împărat forum

Sper sa avem BB, mereu a fost. Eu nu ma apuc de event, astept BB.

-iulia1992-, roliana57, miracol31 și alți 9 apreciază asta.
  7. mimi***

mimi*** Împărat forum

Am luat helesteul de homari ,centrala solara rosie,fabrica de perii de colti si vrejul magic deja l-am activat si bineinteles mi-am facut stoc la creitari am profitat de oferta....acum o sa ma ocup de licurici.....

-iulia1992-, roliana57, miracol31 și alți 9 apreciază asta.
  8. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Gata! Am terminat cu nebunia dupa animale. N-am mai avut rabdare sa astept BB, m-am gandit sa mai agonisesc niscai creitari, ca cine stie ce mai trebuie sa cumpar cu ei ;)
    Si sa montez repede centrala solara, ca vine iarna xD
    Spor in toate, va doresc!

-iulia1992-, roliana57, Agro80 și alți 9 apreciază asta.
  9. cp58

cp58 General forum

Event terminat. Seara buna si spor la licurici!

iarina56, -iulia1992-, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
  10. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Linie de vrej activata ! O seara linistita !

iarina56, -elenaion49-, -iulia1992- și alți 10 apreciază asta.
  11. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Eeeee, iaca, Agathon!...termin si eu ziua cu mult ravnita Fabrica de perie de colti...m-am oprit la 120.000 progres ca e prea mare cerinta si cu cata super hrana mai am, ma indrept spre Centrala solara, sau cine stie, vreun homar...mersi de impuls(stii tu, stersul...ala m-a ambitionat):D

-elenaion49-, Cruella, -iulia1992- și alți 11 apreciază asta.
  12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Pentru mine este event terminat ! Am terminat 7 misiuni din 8 la toate categoriile. Bafta tuturor !

13. lilianapostelnicu

lilianapostelnicu Scriitor în devenire

Imi doresc sa termin aceste 2 eventuri , nu prea am animalute dar le-am bagat la "incubator" ! Pt eventul cu licurici lucrez doar pe 3 terenuri.
    Cu rabdare le termin pana la sf. Bafta celor care muncesc din greu si felicitari celor care au fost gosodari si s-au mai uitat si la Oracol !

amy46, miaandrei59, -elenaion49- și alți 10 apreciază asta.
  14. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

amy46, miaandrei59, -elenaion49- și alți 18 apreciază asta.
  15. craniulalb

craniulalb Scriitor în devenire

sigur vom avea BB de vineri seara pana duminica seara, bafta sa avem la reproduceri

amy46, mimi***, -elenaion49- și alți 10 apreciază asta.
  16. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Event finalizat:D,vot pozitiv ca,de fiecare data ;)mult succes tuturor:D

iarina56, lucapadu1, miaandrei59 și alți 14 apreciază asta.
  17. GOTHIC68

GOTHIC68 Junior Expert

Și ferma mea este lipsită de salamandre sau crocodili, duc lipsa si de bizoni sau fazani ...din adăposturile câștigate la eventurile trecute am avut ,,norocul ,, să primesc in marea majoritate numai cotețe sau adăposturi galbene sau și mai ciudat...foarte multe adăposturi de bufnite de toate felurile, am la bufnite de nu le mai știu numărul -sper sa nu ajung și eu vreo bufnita-:oops: sau poate că din cauza lor la ferma mea nu mai au loc fazanii, dar acest gen de event îmi place chiar daca nu il fac in totalitate, de regula mă opresc după ce câștig principalul adăpost sau atelier asta din lipsa de SH și nu incep eventul daca nu este și BB.... Seara buna!

sandokanlord, dydyana97, misu_mama și alți 12 apreciază asta.
  18. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Se zice ca o sa avem bb de maine seara.
    https://board-ro.farmerama.com/index.php?threads/mini-evenimente-periodice.12222/page-22#post-274957

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Oct 2017
    -iulia1992-, lucapadu1, miracol31 și alți 5 apreciază asta.
  19. amy46

amy46 Maniac forum

Event finalizat..multa bafta tuturor..

iarina56, -iulia1992-, miaandrei59 și alți 10 apreciază asta.
  20. dadan

dadan Oracol omniscient

Inca nu am inceput eventul.Astept anunturile de azi,poate se suprapune cumva BB cu oferta de creitari :p chiar si pentru cateva ore duminica seara...

dulcica1970, Otilica69, gabone02 și alți 16 apreciază asta.