Feedback Neon Stars - Adăposturi neon XII

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 4 Ian 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 13 Ian 2024.
  1. Îmi place

66,2%
  2. Mi-e indiferent

11,3%
  3. Nu-mi place

22,5%
  1. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat , bafta !

victorashi, dinu55, in.the.rain și alți 12 apreciază asta.
  2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Gata!
    Cam scumpișor dpdv al șeptelului, rămân cu mai puțin decât aveam la început...

victorashi, malagambafane, dinu55 și alți 20 apreciază asta.
  3. DW..

DW.. Avansat

Buna,eu am reusit adineori sa fac reproduceri instant!Nu stiu daca e vreo eroare a jocuui care merge groaznic de cateva saptamani sau am linii de vrej care fac asta sau vreun item pe terenuri ...Cert e ca am cules vreo 500 de linii de vrej intai(inclusiv cele cu bonusuri animale),am cules toate itemurile de pe ferma,am activat si un jeleu rozaliu si am avut surpriza sa termin eventul cu neoane in 2 min!.A mai facut cineva reproduceri instant?
    P.S. Am pus la niste adaposturi super hrana dar nu se fac instant,probabil ca e ceva legat de succesul la reproducere sau o eroare

4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu! Eu cel putin...
    Stiu de 2 linii de vrej, Iglurama (10% reproduceri mai rapide) și Arta farselor (20% reproduceri mai rapide), alte linii nu stiu, de itemi nu mai tin minte... Probabil ca ori mai ai si alte linii, ori ceva itemi care mi-au scapat!

Modificat ultima dată: 7 Ian 2024
  5. mara62

mara62 Conte forum

Este prima data si la mine cand s-a intamplat asa ceva, nu stiu nici eu motivul.

6. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

2 min,cu jeleu rozaliu si parfum !

7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Si la mine a fost prima data cand am putut sa fac reproduceri instant, nu stiu nici eu cum s-au aliniat astrele. :) Am salvat astfel o gramada de parfum. Mi-a ramas nefolosit aproximativ 4000 drop, pentru ca am profitat de ocazie si am finalizat la cooperativa misiunea de reproducere la ratoni.

8. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Mai sunt 2 linii de reducere reproduceri - Rand vrej magic "Craciun 2014" ( - 20% reproduceri ) si Corn al abundentei" ( - 15 % reproduceri ).

victorashi, tolicuturicu, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  9. cp58

cp58 Ambasador forum

Mai sunt 2 linii de vrej: Craciun 2014 (20%) si Raza de soare (5%)

10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Se explică! Nu jucam pe atunci, nu am liniile, voi cei mai vechi in joc ati avut surpriza asta!
    Ultima linie adăugată (arta farselor) a produs efectul ăsta la jucătorii "veterani", care au strâns liniuță cu liniuță de-a lungul timpului, muncind la eventuri!
    Felicitările mele!

victorashi, tolicuturicu, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Posibil sa mai fie si altceva, nu stiu ce. Arta farselor (20%) si Craciun 2014 (20%) le am, dar nu am Corn al abundentei si Raza de soare. Am mai folosit Jeleul rozaliu, dar acela are doar 50%. Totalul ar fi 20+20+50, adica 90%. De aceea cred ca a mai fost de undeva un bonus.

victorashi, cp58, -elenaion49- și alți 12 apreciază asta.
  12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai 20%+20% (vrejuri)+50% jeleu rozaliu, mai lipsește 10 %... Vezi dacă ai Iglurama (10%)!

victorashi, cp58, -elenaion49- și alți 12 apreciază asta.
  13. PauL_MC

PauL_MC Avansat

Am făcut partea cu ratonii, și am descoperit că pot să și fac adăpostul (am și un Omul raton - Adica ultimul nivel de raton) Dar pe al 2lea cont nu-mi apare să fac adăpostul. Defapt pe nici unu din conturi nu-mi apare să fac adăpostul (da, upgrade neon) la scorpioni.

Întrebarea mea este, dacă nu fac evenimentul nu o să pot face adăposturile neon? Sau debia după eveniment poate face oricine?

victorashi, MicuNicu, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Bravo! Ala a fost! :)
    Probabil ca da, momentan se poate face doar roz.
    N-are nicio legatura una cu cealalta.

victorashi, cp58, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  15. dinu55

dinu55 Novice forum

Salutareee..... gataaaa......

Și la mine a fost ceva ciudat când am cumpărat ratoni de la piață. Mi-au dispărut instant o parte din gg fără să fi activat vreun bonus.

Modificat ultima dată: 8 Ian 2024
    in.the.rain, paulici_01, victorashi și alți 9 apreciază asta.
  16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu ce linii de vrej am, dar sunt peste 500 si de obicei intre eventuri nu culeg vrejul, parcuri, loc de joaca, nimic... Inainte de event le culeg pe toate si cu jeleu rozaliu si parfumuri erau gata reproducerile in 6 minute si ceva... La eventul asta s-au facut sub 3 minute...

Nu stiu ce bonusuri sunt active ca am uitat cand am cules vrejul (inainte de eventul cu plante sau duminica la reproduceri ca am asteptat reducerile) dar acum as face o reproducere in 18,45 minute doar cu parfumuri, fara nimic s-ar face in 5 ore...

amy46, in.the.rain, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.