Noaptea Vrăjitoarelor - Discuții vechi

Discuție în 'Runda de discuții' creată de thefallingangel13, 4 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ingerash_jeje

ingerash_jeje Începător forum

mare pacat,si bonusul si combina pierdute

mara62 și stefania261274 apreciază asta.
  2. puiu55

puiu55 Scriitor în devenire

nu functioneaza recoltarea cu combina la plantele nocturne(la alte plante functioneaza), le recoltez manual mi le arata pentru donare dar nu se poate , mesaj: nu ai marfa suficienta
    merci de ajutor

mara62 apreciază asta.
  3. Margo15

Margo15 Maestru forum

Am recoltat manual de 2 ori plantele de groaza si dupa ce dau refresh la pagina imi apare necules terenul.

mara62 apreciază asta.
  4. Ali

Ali Începător forum

Buna seara, nici la mine nu merge recoltarea plantelor nocturne nici cu combina, nici manual. Ce se intampla?

mara62 apreciază asta.
  5. rayssalady

rayssalady Scriitor activ

Buna seara! De unde ati achizitionat combina la pret redus?

mara62 apreciază asta.
  6. mariucuta

mariucuta Pretendent

Buna seara din nou ca la mine nu e buna !
    Abia acum am reusit sa ma loghez,s-a activat doar 1 vas funerar dar al 2-lea nu mi-a aparut in camara .
    Sa credem ca buchetele oribile si vasul meu sunt pierdute pentru totdeauna sau vor fi recuperate ?
    Am si pierdut 90 minute de cand trebuia sa culeg plantele si nu e corect !

mara62 apreciază asta.
  7. marafiz

marafiz Junior Expert

La mine nu merge combina, imi tot spune ca este eroare de conexiune si ma da afara din joc!Dar conexiunea este ok.

mara62 apreciază asta.
  8. bogdanalexandru2000

bogdanalexandru2000 De-al casei

buna! reusesc sa recoltez plantele nocturne,dar la plantat nu merge rapid ,merge doar manual una cate una, apoi dupa relogare imi apar campurile anterioare nerecoltate ,probabil se va rezolva curand

mara62 apreciază asta.
  9. mara62

mara62 Supervizor forum

De maine de la ora 11 poti achizitiona combina la ofera

VFreya apreciază asta.
  10. Adelina40

Adelina40 Guest

Bună seara!

Se pare că „Noaptea vrăjitoarelor” a dat peste cap jocul. :( Toate problemele sunt în atenția echipei tehnice și sperăm să fie rapid soluționate.

Ne pare rău pentru situația creată și vom reveni cu detalii imediat ce se va putea.

donnadmn, misu_mama, adinagalatzanu și alți 2 apreciază asta.
  11. adinagalatzanu

adinagalatzanu Cunoscător forum

buna seara !
    la acest ev. buchetul oribil nu are nici un efect plus ca jocul merge foarte greu ,va rog spuneti-mi ce e de facut ?
    va multumesc !

12. mara62

mara62 Supervizor forum

Eu am reusit sa recoltez si sa plantez cu combina si si-a facut efectul si buchetul oribil, acum 2 minute

donnadmn, tudor1966 și VFreya apreciază asta.
  13. VFreya

VFreya Scriitor în devenire

Se pare ca problemele incep sa se rezolve, am recoltat/plantat cu combina si bonusurile de la linia de vrej + buchet oribil au functionat.
    Multumesc !

mara62 și tudor1966 apreciază asta.
  14. rayssalady

rayssalady Scriitor activ

Multumesc pentru raspuns, mara62! O seara placuta, iti doresc!

15. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

tot citesc ca ati cumparat combina la jumatete de pret,cum,de unde caci am verificat si nu exista astazi aceasta oferta

donnadmn apreciază asta.
  16. mara62

mara62 Supervizor forum

Cu multa placere, O seara placuta si tie

Farmerutza și donnadmn apreciază asta.
  17. risti6

risti6 Junior Expert

Buna seara! Deja imi afiseaza timp event 23h, cele 2 buchete consumate nu au fost pierdute,cu aceasta prelungire,multumim B.P.!
    Edit: sunt multumit de prelungire, dar nu am vazut cadoul,am avut 3buchete,consumasem 2, tot unul mai am in sura.

Modificat ultima dată: 4 Noi 2014
  18. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Sunt si eu multumita de prelungire, chiar daca nu voi putea profita decat foarte putin de prelungire ca sunt la lucru si prind doar sfarsitul, dar macar voi mai putea obtine o recolta in plus de plante pentru care altfel ar fi trebuit sa astept pana data viitoare. Oricum pentru mine e ceva obisnuit :wuerg: sa ma nimeresc sa fiu la lucru cand este eventul noaptea vrajitoarelor in desfasurare.

theomanditza, anutssa_a93, rinu100 și alți 2 apreciază asta.
  19. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

As avea si eu o intrebare care sper sa nu supere pe nimeni dar cred ca este ceva util. Nu ar fi bine ca la Jacks Shop denumirea iconitelor la itemi sa poarte aceeasi denumire cu cele de pe liniile de vrej? Eu acum vreau sa termin misiunea si deabia la o alta editie sa incep sa strang plante pentru itemi. Pentru unele ma incurc deja in denumiri si ar insemna sa caut de fiecare data anuntul sa vad daca iau un item corect, ca sa nu pierd plantele pentru ceva care nu ar fi folositor in acel moment.Spor la plante tuturor.

theomanditza apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata Gina! Intrebarea ta nu are de ce sa supere, insa sper ca nici raspunsul sa nu supere :D. Itemii de la Magazinul lui Jack chiar poarta aceleasi denumiri ca cei de la liniile de vrej corespondente. La Magazinul lui Jack, daca tii cursorul pe un item, intr-un "balonas" informativ ti se va spune o poveste despre acel item, insa daca dai click pe acel item, in dreapta-sus va aparea tot un "balonas" informativ cu denumirea stricta a acelui item, denumire identica avuta si la norisorul de la linia de vrej de catre item-ul respectiv. Poti verifica, sa nu "mergi" pe incredere.:D Somnic usor.

roliana57 și mara62 apreciază asta.