Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Poll closed Apr 11, 2017.
  1. Îmi plac

77.9%
  2. Îmi este indiferent

10.5%
  3. Nu-mi plac

11.6%
  1. mamica0107

mamica0107 Începător forum

Multumesc mult! Am gasit

donnadmn and Chronos like this.
  2. alinatocaci

alinatocaci Începător forum

Buna ziua. Am cules ultimul dovleac care ofera 36ore combina, dar ultimile 2 cutii(+1recolta si salcie tentaculara) nu se deschid. Am sters c&c, am restartat pc-ul, am dat refresh, imi arata in continuare lacat pus pe cutii. Ce pot face?
    Multumesc d-l Cronos. Asa era, neatentia costa...10 mamudele.

Last edited: Nov 1, 2015
    donnadmn and Chronos like this.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Inseamna ca ai un dovleac nedeschis inainte.

4. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Buna ziua !As vrea sa stiu daca dupa incheierea eventului "7 zile de Halloween ",pot trimite sau primi percurici pana la sfarsitul eventului " Costume de groaza" ?

5. Pixel

Pixel Guest

Buna ziua!
    Eventul intitulat "7 zile de Halloween" reprezinta calendarul. Terenul "Clar de luna" va fi activ pana la terminarea eventului "Costume de groaza". Deci poti sa faci rost de percurici si din recoltare plantelor de groaza. De asemenea, dropul de event se poate trimite cadou pana la terminarea eventului "Costume de groaza".

6. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

merci,m-ai scos din ceata !

7. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna,
    Multumesc echipei B.P. care a fost extrem de generoasa cu jucatorii.
    Felicitari !:D

8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Inca o diploma de excelenta pentru acest event care a avut de toate: grafica de exceptie, suspans, o sperietura reusita de la drop, recompense generoase...sanse mari de finalizare.
    Felicitari echipei BP!

9. floryany

floryany Novice forum

Frumos,frumos si iar frumos!!!!!!!!!

10. margareta1995

margareta1995 Începător forum

Foarte frumos event, antrenant cu recompense minunate, pacat ca nu-l pot termina din cauza dropului slab la matasea de paianjen.
    Stiu ca sunt de nivel mic si nu am deblocate multe rune importante de la arborele intelepciunii care m-ar fi ajutat zi de zi si la eventuri dar eu ma straduiesc si sper sa termin cu bine si acest event.
    Ma chinui sa tot mut cupele sa fac tot felul de artificii dar stiu ca ca nu mai am sanse ca in 28 de ore sa culeg cca 200 matase de paianjen.
    Fermierii dispusi sa-mi intinda o mana de ajutor le multumesc anticipat!

11. m1969

m1969 Începător forum

Buna, am si eu o intrebare, dupa terminarea tuturor eventurilor minunate legate de plantele de pe Clar de Luna, daca scot pe Ferma normala salciile tentaculare acestea vor produce in continuare Tentacul de salcie? Mersi :D:):D;):D:):D;)

12. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Pai nu poti. Eu zic sa le lasi pe terenul Clar de Luna.

roliana57 likes this.
  13. m1969

m1969 Începător forum

Buna ziua! Pai nu poti. Eu zic sa le lasi pe terenul Clar de Luna.
    Ok, mersi de raspuns.:)

roliana57 likes this.
  14. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. Le poti si sterge daca vrei si se vor duce in Inventar, dar mai bine le lasi pe teren. Oricum nu le poti amplasa pe nici un alt teren in afara de Clar de Luna.

15. jeni1952

jeni1952 Pretendent

dropul de perciuci de unde se mai obtine,inafara de terenul clar de luna-multumesc

donnadmn likes this.
  16. roliana57

roliana57 Legendă vie

de la vecini sau prieteni...sau poti cumpara cu 2 mm

Last edited: Nov 2, 2015
    H3ra, Ambra., donnadmn and 1 other person like this.
  17. mikido30

mikido30 Novice forum

Intradevar, un event frumos...dar toate sunt frumoase. Te tin antrenat... Asa se pun in valoare toate elementele din ferma..plante, animale, produse..
    Multumim BP

18. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

A fost un event minunat! Am reusit sa fac o gramada de stelute, de puncte, cadouri , pomi cu tentacule, sa avansez la sarcinile de la cooperativa, sa-mi inchei si ultima linie de vrej ,unde imi lipsea un item, sa realizez un adapost de paianjen , unul de cioara si inca patru mausoleuri, avand nevoie de toate acestea :D, in plus calendarul de cadouri a fost deosebit de darnic, iar evemtul de hallowin cu o idee grozava sa aven si pe teren inca un rand de itemuri semnificative si cu o grafica minunata!!!:)
    Multumesc!!! si felicitari echipei!!

19. AngelikaLuminita

AngelikaLuminita Scriitor în devenire

A fost un event excelent cu multe cadou minunate,multumesc echipei si pentru terenul nou dar ar fi si mai bine daca acest teren ar ramane permanent ca sa ne putem termina misiunile de la cooperativa,de-a face adaposturile de ciori ,liliac,paianjen etc . Felitari echipei !

donnadmn and alexsilviu11 like this.
  20. My_sweet_nest

My_sweet_nest Scriitor în devenire

Salcia tentaculara si adaposturile fioroase noi vor putea fi achizitionate de la Magazinul lui Jack si la urmatoarele editii "Noaptea vrajitoarelor"? Sau sunt strict aferente eventului "Costume de groaza"? Multumesc!

donnadmn and alexsilviu11 like this.