Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Sondaj închis pe 11 Apr 2017.
  1. Îmi plac

77,9%
  2. Îmi este indiferent

10,5%
  3. Nu-mi plac

11,6%
  1. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Buna ziua,
    Combina nu functioneaza la parametrii normali pe noul teren. De exemplu dupa ce plantez, iconurile (comenzile), pentru apa si SH apar a fi inactive. Trebuie inchisa fereastra combinei si redeschisa din nou pentru a reactiva aceste iconuri.
    Cu drag.

donnadmn și roliana57 apreciază asta.
  2. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Salcia tentaculara?
    Multumesc

3. Chronos

Chronos Guest

Deci, atata plantele cat si pomii pot fi culesi si de la un eveniment la altul.

roliana57 apreciază asta.
  4. alecs14alecs96

alecs14alecs96 Novice forum

Buna , venind vorba despre acest camp de joc , am o intrebare , sau mai multe ... V-om avea acces la copac doar in timpul evenimentelor lunare , si celor de halloween , pomul ce il primim din event il putem pune pe acest teren , si nu il v-om putea culege pana la urmatorul event lunar ? S-au putem intra pe teritoriu , fara sa avem posibilitatea de a planta plante sinistre , si ne v-om putea culege copacul ? Cum merge pana la urma cu acest nou camp ?
    Multumesc !

5. Veverita02

Veverita02 Rutinat

"În afara acestor evenimente, pe hartă, iconița reprezentativă a acestui teren va prezenta un lacat galben, lucru ce semnifică faptul că terenul nu poate fi accesat."-citat din tutorial. De unde intelegem ca nu vom putea intra pe terenul respectiv sa plantam, sa recoltam sau sa culegem pomi. Asta inteleg eu, cel putin.

6. roliana57

roliana57 Legendă vie

la mine combina functioneaza fara restrictii

alecs14alecs96 apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Desi scrie clar in tutorial si desi ai primit un raspuns partial, o sa mai dau si eu din epiglota si sa iti ofer lamuriri. Deci, terenul Clar de Luna va putea fi accesat si deci ,folosit, doar pe perioada editiilor minievenimentelor Noaptea Vrajitoarelor (Luna plina) si pe durata editiilor anuale ale evenimentului dedicat Halloween-ului. Plantele ramase neculese si pomii ramasi neculesi la finalul unei editii a evenimentelor mai sus mentionate, pot fi culese/și la editia urmatoare a Noptii Vrajitoarelor sau a Halloween-ului. Hai ca aproape am repetat tot tutorialul. :D Sper ca acum ai inteles.

naivreasastii, alecs14alecs96 și georg2503 apreciază asta.
  8. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Întrebare întrebătoare: daaar dacă punem salcia sau plantele în ultimele minute pe teren, le vom găsi "coapte" sau timpul de fapt va îngheța și va curge din nou când redevine activ? Asta-i interesant...:music:

naivreasastii și donnadmn apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Le vei gasi coapte.

naivreasastii, georg2503 și Gyolibera apreciază asta.
  10. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

multumesc frumos pt raspunsuri matusam si chronos. m-a incurcat cronometrul care eu ma asteptam sa fie pe harta in dreptul terenului clar de luna si terenul nedisponibil pana la halloween.

legat de plante o sa ma risc si o sa incerc sa fac cat pot din misiunile de la cooperativa, sunt chiar sanse sa le finalizez pe toate, daca ma chinui putin, doar timp sa am. misiunile vechi erau pe terminate, iar la cele noi am cateva plante pe stoc deja pt sarcinile mai avansate. in 234h cat mai e valabil cronometrul, cred ca pot reusi acest lucru. daca raman si cu ceva plante extra pe stoc nu ma supar. ;)

noapte buna

11. ninja_verde

ninja_verde Novice forum

Dar chutney-ul n-are efect pe terenul asta?

naivreasastii apreciază asta.
  12. Insurgent.

Insurgent. Începător forum

are efect, poti consuma linistit:)

13. Aleksa

Aleksa Pretendent

Vin si eu cu o intrebare, unde gasesc "tentacul de salcie"?

14. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! In Sura, dupa ce culegi pomul.

miaandrei59 și roliana57 apreciază asta.
  15. Aleksa

Aleksa Pretendent

Pai asta-i problema, ca nu am pomul, deci unde il gasesc?

16. Chronos

Chronos Guest

Mi-am dat seama ca de pom vorbesti. Pai, o data, il poti lua de la Magazinul lui Jack, il mai primesti si la trei din misiunile nou implementate, va mai fi si calendarul.

StinckyRedneck apreciază asta.
  17. Aleksa

Aleksa Pretendent

Si de ce nu ai spus asa din prima? :D Multumesc de raspuns, in faq nu scria unde gasim pomul, sau mi-a scapat mie acesta informatie?!

18. Chronos

Chronos Guest

Pentru ca, binenteles, nu am vrut.:D Pentru ca una este pomul, alta sunt tentaculele, iar tu esti jucatoare veche si trebuie sa adresam corect intrebarile.

In cele ce urmeaza, ai raspunsul si la aceasta intrebare.:D Ti-a scapat, noroc ca nu s-a spart.

• În premieră, un arbore sinistru, care poate fi plasat doar în terenul Clar de lună:

Necesar la Jack's Shop:

În cadrul noilor misiuni permanente de la Cooperativă ale căror tutorial poate fi consultat >>AICI<<, veți putea obține upgrade-ul acestui pom:

georg2503 și -ciocollate- apreciază asta.
  19. Aleksa

Aleksa Pretendent

Am o avut o zi foarte grea si am citit faq-ul de mai multe ori si mi-a scapat.
    Multumesc inca o data si ma opresc aici ca am facut destul spam.

Chronos apreciază asta.
  20. mnlia

mnlia Începător forum

buna ziua,mie nu imi apare calendarul horror.,va rog sa ma ajutai