Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Sondaj închis pe 11 Apr 2017.
  1. Îmi plac

77,9%
  2. Îmi este indiferent

10,5%
  3. Nu-mi plac

11,6%
  1. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Incearca de luni.;)

2. lexus200

lexus200 Novice forum

Ola...Cum pot sa vad calendarul horror?
    De knd a inceput eventul nu mia aparut niciodata...
    Sper ca ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
    O zi buna...Multumesc.

3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua!

Perioada de desfășurare a calendarului:

26 octombrie 2015, ora 00:01, ora serverului, ora 01:01 ora României
    -
    01 noiembrie 2015, ora 23:59, ora serverului, ora 00:59 ora României

4. lexus200

lexus200 Novice forum

Iti multumesc pt sprijinul acordat.
    O zi buna sa ai.;)

Chronos apreciază asta.
  5. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Buna seara,nu gasesc la Jack Shop itemi pt linia de vrej Halloween 2013,
    cum ar fi:punch mazga,ping pong tentacular,bu hu hu.Acestea nu mai sunt disponibile,sau vor aparea la urmatoarele misiuni de noaptea vrajitoarelor?

,

6. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ping pong tentacular poti castiga la misiunea Blestemul mumiei, la Cooperativa. Ceilalti itemi au fost cu siguranta oferiti la acel eveniment sau oferta cand a fost oferita si linia. Adica a fost oferita posibilitatea de a ii achizitiona. Sincer, nu mai stiu daca a fost o oferta de pachet linie + itemi, iar tu ai dat itemii sau a fost eveniment si nu ai castigat itemii. Nu mai stiu exact daca acei itemi au fost disponibili si la Magazinul lui Jack. In acest moment nu sunt disponibili acolo si nici nu stim daca vor mai fi sau daca vor fi, dar eu nu imi aduc aminte sa le fi vazut pe la Magazinul lui Jack.

7. -AdyM-

-AdyM- Novice forum

La misiunea ciupera fluorescenta, sarcina 3/6, se castiga o salcie tenaculara xl.
    Este vorba doar de update fara pomul de baza?
    Asa am primit.

mariolteanu și donnadmn apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Asa primesti, doar upgrade-ul la pomul respectiv. Insa poti lua de la Magazinul lui Jack versiunea simpla, "cata frunza si iarba", cat si la o sarcina de la misiunea Miss Floral- genia, mai primesti o data versiunea simpla.

matusam apreciază asta.
  9. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Multumesc pentru raspuns Chronos.

donnadmn și Chronos apreciază asta.
  10. Janclin

Janclin Novice forum

O intrebare: am inteles bine ca pe terenul clar de luna ca plantele nu se transforma in buruieni indiferent de perioada de timp de la insamantare la recoltare?

11. matusam

matusam Legendă vie

Buna seara!
    Ai inteles corect.
    Le poti recolta si la urmatorul event de Noaptea Vrajitoarelor.
    O seara frumoasa!

donnadmn, lorentonton și pisitani apreciază asta.
  12. Janclin

Janclin Novice forum

Multumesc! De asemeni.

12232nick și matusam apreciază asta.
  13. Claudia

Claudia Duce forum

Poate la urmatoarea editie a Noptii vrajitoarelor o sa apara la Magazinul lui Jack si upgrade-ul XL al Salciei tentaculare, pentru achizitie.

Momentan se pot obtine doar 2 XL in misiuni + 1 cu tot cu pomul de baza la finalul cadourilor de Halloween.
    E mai practic sa fie toti pomii de pe un teren gata de cules in acelasi timp, nu o amestecatura de normali si XL, e preferabil sa fie toti XL.

14. mara031991

mara031991 Maestru forum

cele 4 noi misiuni sunt permanente ? Va multumesc daca ma lamuriti si va doresc o seara placuta

15. mara031991

mara031991 Maestru forum

Multumesc mult !!!! O noapte linistita fara "vrajitoare" !!!

EVE.violetta apreciază asta.
  16. t_ina_e

t_ina_e General forum

Buna seara! Cred ca nu am inteles bine cum este cu pomii XL ( 2 Salcie tentaculară XL ) castigati la misiuni sau...
    Nu ramane upgrade fara pom sau este la pachet?

17. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu ai inteles pentru ca nu ai citit postarile anterioare, unde am specificat faptul ca, Salciile tentaculare XL, de la misiuni cel putin, nu sunt la pachet cu varianta normala ;). Multe variante normale poti achizitiona de la Magazinul lui Jack.

matusam apreciază asta.
  18. viermisorul

viermisorul Novice forum

In FAQ eventuri este specificat ca adaposturile si ateliere sinistre pot fi folosite si dupa terminarea eventului. Sa inteleg ca pot fi amplasate si pe terenurile normale ?

19. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Pai pe care alte terenuri?;)

20. viermisorul

viermisorul Novice forum

Clar de luna.