Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Sondaj închis pe 11 Apr 2017.
  1. Îmi plac

77,9%
  2. Îmi este indiferent

10,5%
  3. Nu-mi plac

11,6%
  1. Chronos

Chronos Guest

Ia incearca sa amplasezi un adapost pe acel teren.:D

2. viermisorul

viermisorul Novice forum

Nu am posibilitatea si nu stiam daca din cauza ca nu am adaposturi sinistre sau se aplica tuturor adaposturilor.
    Am intrebat ca sa fiu sigur deoarece ma gandeam sa nu fie ca in cazul plantelor sinistre, adica sa poata fi cultivate doar pe terenul dedicat.
    Am cautat prin faq si nu am gasit decat explicatia mentionata mai sus care lasa loc de interpretari

3. Chronos

Chronos Guest

Interpretari? Nici pomeneala, poate doar la Cerbul de Aur. :D Hai sa o luam logic, batraneste, cu atentie. La Magazinul lui Jack apar patru ateliere sinistre noi ce au caracter permanent. Totul este bine pana acum. Prima data se specifica unde pot fi amplasate, insa nicaieri nu este precizat terenul Clar de Luna, care nu este chiar un teren al fermei, ci este un teren mai aparte cu o folosire limitata (30 - 40 zile in an). Nu ar avea nici o logica faptul ca un item care ar oferi 1000-2000 PE sa poata fi amplasat pe terenul Clar de Luna, ca sa il poti culege de cateva ori in an.
    Si nu in ultimul rand, exista un pasaj in tutorialul Clar de Luna, care "taie microfonul" oricarei interpretari.;)

-elenaion49- și matusam apreciază asta.
  4. fyfy32

fyfy32 Locuitor permanent

am o problema , 7 zille de halloween a inceput pe 26 am deschis primul dovleac acum este 27 (in nl ora 00.14) si nu pot accesa dovleacul 2 imi cere 10mm ...deci ce se intampla?

Modificat ultima dată: 26 Oct 2015
    roliana57, SkumpikaNina și melizanda10 apreciază asta.
  5. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Stie cineva de ce nu poate fi "spart" dovleacul cu numarul 2 din calendarul de Halloween?

roliana57, SkumpikaNina și melizanda10 apreciază asta.
  6. melizanda10

melizanda10 Novice forum

Si eu am aceeasi problema...nu pot deschide dovleacul II ... :( Please help!

roliana57 și SkumpikaNina apreciază asta.
  7. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Ha,ha,ha,sunt curioasa din fire si am dat clic sa deblochez dovleacul cu mamudele si...mare surpriza.S-a deblocat si nu mi-a luat mamudelele.Deci este numai o eroare.Incercati!

roliana57 și anca3103 apreciază asta.
  8. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Eu nu incerc ,am rabdare daca e cadou cadou sa fie si daca e bug se repara el pana dimineata :p

9. deea1221

deea1221 Scriitor în devenire

buna dimineata,este ora 01.40 ora Romaniei,deci sigur este ziua 2,dovleacul 2 nu vrea decat cu mamudele.mai asteptam.

roliana57 apreciază asta.
  10. fyfy32

fyfy32 Locuitor permanent

Am incercat si imi cere 10 MM I-am dat ok dupa care imi spune ca nu am suficiente MM...Deci nu se deschide:mad:

11. ***bunirodica01***

***bunirodica01*** Scriitor în devenire

Si eu am aceeasi problema...nu pot deschide dovleacul II, imi cere 10mm

12. luta

luta Scriitor în devenire

.. la fel si la mine .. dar asteptam

13. aida59

aida59 Mare-maestru forum

Al 2-lea dovleac cu 10 mm ? Sper ca se rezolva. Ar fi pacat sa nu putem deschide. Este frumos sa primim zilnic o surpriza . oare cine primeste zilnic o surpriza?

14. anca3103

anca3103 Începător forum

Da , ai avut dreptate . Mi-a trebuit ceva curaj ca sa nu pierd mamudelele dar ce sa vezi sunt la locul lor , deci merge .

roliana57 și coco apreciază asta.
  15. ferig68

ferig68 Novice forum

Nici eu nu pot deschide supriza gratuit! Probabil numai primul este gratuit... NU?

16. coco

coco Începător forum

asa am patit si eu cu al doilea dov cerea mm dar am dat pe plus unde spune cumpara mm si am primit premiu asta da eroare surprinzatore :)

17. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Pentru a evita spamul, va rugam sa cititi ACEST anunt. Va vom anunta imediat ce problema se rezolva. Va multumim!

18. oanceanec

oanceanec Junior Expert

Buna dimineata am pierdut si eu 10MM pt ca nu am intrat pe Forum sa citesc de sunt probleme tehnice cred ca se rezolva in scurt timp chiar si cu restituirea MM. O zi buna.

19. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Esti tu sigura ca ti s-au retras mamudelele?

Buna dimineata! Toate sunt gratuite, daca le deschideti in ziua aferenta. Aceasta este o eroare care se va rezolva. Daca ati citit tutorialul in care se specifica faptul ca pot fi deschise gratuit in ziua corespondenta lor, de ce sa credeti acum ca nu ar mai fi gratis? Este logic faptul ca este o eroare.

nicoleta_89 apreciază asta.
  20. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

incercati treaba cu mamudelele deoarece nu vi le ia si puteti deschide dovleacul.

mariolteanu și nicoleta_89 apreciază asta.