Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Sondaj închis pe 11 Apr 2017.
  1. Îmi plac

77,9%
  2. Îmi este indiferent

10,5%
  3. Nu-mi plac

11,6%
  1. iolandaioly

iolandaioly Începător forum

la fel am patit si eu

nicoleta_89 apreciază asta.
  2. iolandaioly

iolandaioly Începător forum

dar nu miau fost luate din mamudele

3. ancadoina

ancadoina Avansat

buna dimineata nici eu nu pot deschide dovleacul cu numarul 2 ,adica cel de astazi ,imi cere mamudele

4. m1969

m1969 Începător forum

Buna dimineata, nu inteleg un fapt, ieri am deschis primul cadou de la "7 zile de Halloween"fara nici o problema, insa astazi... cere mamudele. DE CE ? Parca erau cadou...
    Daca am postat gresit, scuze insa nu am gasit nicaieri runda de discutii dedicata celor 7 zile.
    Multumesc.:):):):):)

5. GOTHIC68

GOTHIC68 Junior Expert

Buna dimineata, fermieri!
    Am aceeasi problema pe ambele ferme (sunt un mic mosier avand in administrare si ferma sotiei.... acolo unde, avand mamudele am putut castiga premiul si mamudelele au ramas la locul lor) dar nu disper; cu siguranta lucrurile vor fi asa cum spune Chronos... Sa aveti o zi frumoasa !

-deea89-, roliana57 și nicoleta_89 apreciază asta.
  6. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

nici eu nu pot deschide dovleacul al 2 lea...imi cere mamudele

Ursoaica apreciază asta.
  7. mara2005

mara2005 Novice forum

si eu am aceeasi problema, parca erau gratuite cadourile daca le culegi in ziua care trebuie,

8. oanceanec

oanceanec Junior Expert

Chronos eu am dat doar pe plus am crezut ca nu am dat la timp asa cum s a întâmplat la un eveniment anterior asemănător asa am intra t pe forum am citit am văzut ca este o eroare si atit. Nu am intrat in panica sunt vechi la acest joc si nu intru inpanica de fiecare data când se întâmpla ceva minor. Da intrade-var nu mi scăzut MM din cont.

9. Ursoaica

Ursoaica Mare-maestru forum

Nici la mine nu merge sa deschid dovleacul II... Se va rezolva azi oare, aceasta problema, ca sa nu fim nevoiti sa dam Mamudele, miine...?

10. addyl

addyl Novice forum

Dar daca eu am dat cele 10 mahmudele, le mai primesc inapoi?

11. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Eu am activat cu mamundele ,sincer nu stiu daca mi le-a luat unde se poate verifica?

12. oanceanec

oanceanec Junior Expert

La fel si la mine dar nu au disparut din cont cele 10MM

roliana57 apreciază asta.
  13. paulapaula1001

paulapaula1001 Începător forum

Eu m-am trezit devreme sa pot sa culeg dovlecii, pentru ca pana maine seara nu voi ajunge acasa. Constat ca jocul are niste defectiuni si chiar nu mi se pare corect sa trebuiasca sa pun in joc mahmudele.

14. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Si chiar daca nu s-a rezolva astazi, crezi ca ar fi nevoiti sa plateasca jucatorii 10 mamudele pentru o eroare fara sa fie "despagubiti"?

Buna dimineata! Eroarea pare a fi numai una vizuala! Nu mi-au fost retrase cele 10 mamudele la deschiderea cadoului, in ciuda mesajului primit. Deci, cei care nu vor mai fi acasa pana la noapte, eu zic ca puteti deschide cadoul.

15. Alexya75

Alexya75 Profesionist forum

aseara nu se putea accesa dovleacul II iar acum imi zice sa-l deschid cu MD. Am disponibile 10 MD, dar nu le-as folosi asa. Este sigur ca este numai eroare vizuala?

16. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Lasand la o parte ce am scris eu, ai citit ce au scris inaintea mea ceilalti jucatori?;)

17. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Buna dimineata !Aceeasi problema si la mine. Doar ca eu am acceptat sa "platesc" cele 10MM, am deschis dovleacul si am primit cadoul. Cele 10MM nu mi-au fost retrase din cont.

18. gace25

gace25 Avansat

Si la mine la fel. Imi cere sa deschid cu 10 MM. Eu nu am atatea, dar nici nu imi deschide. E posibil sa se deschida dupa o anumita ora?

19. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Nu iti deschide ca nu ai cele 10 mamudele, dar in acelasi timp, daca ai avea 10 mamudele si ai deschide cadoul, nu ti s-ar retrage cele 10 mamudele. Cu siguranta azi se va rezolva eroarea.

-jenitrandafir- apreciază asta.
  20. eloise1949

eloise1949 Începător forum

buna ziua, nu stiu unde trebuie sa scriu................... dar am o problema,la cadourile de la noaptea vrajitoarelor nu reusesc sa le obtin nici pe cel de ieri si nici pe cel de azi...............citind pe forum am vazut ca de fapt este o defectiune! cand se v-a remedia vom reusi sa luam si cadoul de ieri?