Feedback Noaptea Vrăjitoarelor

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se par noutățile anunțate în 5 aprilie 2017?

Poll closed Apr 11, 2017.
  1. Îmi plac

77.9%
  2. Îmi este indiferent

10.5%
  3. Nu-mi plac

11.6%
  1. Chronos

Chronos Guest

Deci refresh, refresh, refresh, ficaaaat, ficaaaat, ficaaaat.

2. Tartoru

Tartoru Începător forum

Buna ziua de ce nu imi mai arata timpul la moara si nici nu pot produce nimik?

3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Efectueaza si tu un refresh si eventual o stergere de cache and cookies din browser.

4. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Heloo, oare imi scapa mie ceva, mie pe ferma plantele de event se fac in 6 ore cu apa iar la sotul meu se fac in 4 ore 43 parca tot cu apa:oops:

donnadmn likes this.
  5. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Cuum sa se faca la tine in 6 ore cu apa? Dupa ce ai irigat parcelele, lasa-le timp cateva secunde sa se actualizeze timpul si abia apoi dai click pe ele sa vezi timpul ramas.

EVE.violetta and Otilica69 like this.
  6. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Multumesc Chronos, tura urmatoare verific, zi buna sa ai!

donnadmn likes this.
  7. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. Ce banuiesc eu, este faptul ca imediat cum ai pus apa, ai dat click pe o parcela si arata 6 ore, neavand timp sa se actualizeze timpul. O zi frumoasa!

Otilica69 likes this.
  8. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

nici la mine nu apare nici o grafica nici in oras si nici pe pajistea principala

donnadmn and pisitani like this.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua. Pai si ai citit mai sus solutia?

matusam and EVE.violetta like this.
  10. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

normal ca am citit ,,nu numai ca am citit dar am si aplicat si nimic nu sa intamplat ,,sa nu mai pomenesc de dropul exagerat de slab in terenul clar de luna unde abia primesc 6 drop din planta de 8 ore ,,, ce sa zic , fara grafica si design pot fi ,dar cu dropul e durere

PS>: am rezolvat problema disgnului ...

Last edited by moderator: Oct 29, 2015
  11. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Un F5 inainte de recoltare nu strica, dimpotriva.
    O zi frumoasa!

Chelsea_8888, donnadmn and pisitani like this.
  12. roliana57

roliana57 Legendă vie

F5 la mine nu prea a rezolvat dropul extrem de slab...la garoafe trandafiri si ciuperci luminoase...Poate ar trebui sa renunt la pomisori...cu toate ca la eventul trecut m-au ajutat

13. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Buna! Se pare ca pomii simpli au drop mai bun.

roliana57 and donnadmn like this.
  14. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Buna ziua. La misiunea cu personajul misterios se castiga itemele pe care le avem deja de la celelalte 4 misiuni?

donnadmn likes this.
  15. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

16. OperationBlack

OperationBlack Începător forum

Misiunea de la sconcs:

Buna seara, la sarcina 3 de la sconcs, mi se solicita si 5 percurici - care e adevarul?

17. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Adevărul poate fi că ești de fapt la sarcina a 4-a, nu?

18. KTY

KTY Novice forum

buna seara..am o problema..cu tesaturile..am pus la moara cate 33 din fiecare..si in inventar apar..65 albastre,galbene 34,purpurii 0 si albastre 33..ce pot face..?

19. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ai facut oarecum ca mine si va trebui sa faci tot ca mine. Sa continui cultivarea plantei de event pana strangi numarul necesar pentru a macina si tesaturile unde ai lipsa. Daca ai strans planta de event in plus si ai deja necesarul, atunci va trebui sa mai strangi dropul necesar in caz ca nu ai si plantele necesare pentru tesaturile lipsa.

roliana57 and KTY like this.
  20. KTY

KTY Novice forum

multumesc..dar totusi cred ca e o eroare..in jurul orelor 18..aveam tesaturile in inventar corect..cate 33..apoi..a aparut eroarea..sunt foarte dezamagita..in cazul in care am ramas numai cu 5 plante..cred ca renunt la event..:cry: