Feedback Nopți de Crăciun

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 21 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 29 Dec 2016.
  1. Îmi place

95,5%
  2. Mi-e indiferent

2,6%
  3. Nu-mi place

1,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul „Nopți de Crăciun”. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

matusam, donnadmn, inanina și alți 6 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Cel mai mare numar de drop din ultima vreme. Asta poate insemna ca o sa iasa mai bine din arbori decat din parcele mari (ca si ferma pregatita de azi). Durata de 9 ore, va fi de fapt de 7 ore si cateva minute, deci 3 recoltari pe zi x 3000 pe parcele mici cu chtuney, inseamna 2 zile de recoltare pentru plante apoi inca 3 pentru drop. Sarbatori fericite si SPOR.

3. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Pare a fi frumos.
    Daca in loc de compost se oferea mai multa superhrana,era si mai frumos.(Spun asta gandindu-ma la imaginile oferite de Oracol din care se prevede iar consum mare de superhrana in viitorul apropiat.Si putine posibilitati de a o obtine...)

davidsiirina08, robert-adila, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  4. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Buna ziua! Finalizarea sarcinilor se face in ordinea tabelului, sau dupa preferinte?

davidsiirina08, robert-adila, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

La alegere, ordinea nu este impusă.

6. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Multumesc frumos!

mara62, donnadmn, -elenaion49- și alți 3 apreciază asta.
  7. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Un mic ajutor:
    - planta cu apa 7h12'
    - planta cu apa si ingrasamant 6h29'
    - planta cu SC 3h36'
    - planta cu SC si apa 2h53'
    - planta cu SC, apa si ingrasamant 2h36'
    Spor la treaba!

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Adica pot face doar 5 sarcini ca sa iau linia de vrej?????

9. dadan

dadan Oracol omniscient

Mult drop,multe plante...Mie imi place ca nu trebuie facute sarcinile in ordine,deoarece eu am mereu pb cu dropul pt ca nu se prind de mine howie neam;).Multa bafta sa avem!

10. Razor19910612

Razor19910612 Scriitor în devenire

Pe parcele 1x1 cu bunus +2 produci cam 2800 de pe toate terenurile dupa 7h12'.
    Cam in 4-5 zile ar trebui sa il termini.
    (asta daca ai 4 chutney de morcovi si mere sau bonusul de 200%)

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pentru noi toti, pregatirile pentru marea sarbatoare a Craciunului, ne vor lua timp..In plus, Craciunul este sarbatoarea familiei..
    Speram ca acest event sa fie in consens cu prioritatile timpului la majoritatea dintre noi si sa nu ne fure prea mult timp pretios din sarbatoare ...pentru ca sa ne bucure.

12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Da, adică 5875 Poinsettia și 600 Steluțe festive.

upload_2016-12-21_14-39-50.png

13. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Cu totii am sperat la acelasi lucru si asteptarile ne-au fost chiar intrecute.Planta are timp mare de maturare si va da un drop bun.
    Putem sa alegem sa facem numai sarcinile ca sa castigam linia,daca nu vrem sau nu putem sa finalizam eventul.Super usor,dupa parerea mea,si o grafica fantastica in spiritul Craciunului.Bravo echipei,imi place maxim!!!;)

14. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc frumos de raspuns ! E de mare ajutor ilustratia :).

davidsiirina08, robert-adila, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  15. stefanias95

stefanias95 Începător forum

eventul chiar este un cadou de craciun pentru ca putem sa alegem ce sarcini vom face si sa luam linia de vrej

davidsiirina08, robert-adila, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  16. zuzuviorel

zuzuviorel Novice forum

Frumos event dar daca toti jucatorii cand incepe un event se vor lauda ca au inceput cu 200.250.300 etc drop acum suportam consecintile 1800 drop foarte mult.Bafta multa la drop.

davidsiirina08, robert-adila, mara62 și alți 4 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Dar daca rata dropului va fi foarte buna, vor aparea numere precum 300-400-500 deci punct si de la capat.;)

18. zuzuviorel

zuzuviorel Novice forum

Corect.A fost doar o parere.

robert-adila, mara62, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

Stai linistit, chiar nu a deranjat parerea ta. Chiar par eu genul sa ma supar din orice? Ideea este ca cerinta de drop este corelata cu rata de iesire, timpul de coacere a plantei de event, durata evenimentului, terenurile eligibile pentru eveniment. Nu va sta nimeni de la Bigpoint sa se intereseze in mod special de faptul ca jucatorul X are 60 de Howie si ii "plimba" pe terenuri sau ca jucatorul y are placerea sa termine evenimentul a doua zi si consuma supercompost din greu. Ganditi-va ca sunt jucatori din alte comunitati mai fanatici de atat. Poate ca dezvoltatorii aplica si ei strategia de alungare a monotoniei ca deh, monotonia omoara casnicia.;)

20. StinckyRedneck

StinckyRedneck Junior Expert

Un eveniment care nu va necesita exagerat de multă muncă în perioada asta. Premiile sunt bune. Apreciez.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.