Feedback Nopți de Crăciun

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 21 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 29 Dec 2016.
  1. Îmi place

95,5%
  2. Mi-e indiferent

2,6%
  3. Nu-mi place

1,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat ! Craciun fericit tuturor !

iarina56, matusam, pisitani și alți 24 apreciază asta.
  2. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Planta afost(si inca este)pe cat de frumoasa pe atat de generoasa.A fost o placere sa o avem pe ferma(cred eu).Pentru prima data nu s-a mai auzit marea de plangeri<<Vaii..dropul!>>. Zile frumoase tuturor,bucurati-va de sarbatori!

iarina56, matusam, marianz și alți 19 apreciază asta.
  3. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Event finalizat si la mine, asa printre mesele de Craciun;)
    Spor la drop celor ce mai au pana termina si ... Craciun fericit tuturor!!!!!:D

iarina56, matusam, marianz și alți 18 apreciază asta.
  4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

La mine a fost destul de mare diferenta. Din garoafe altoite am luat 200 drop la 12 ore, din planta de event cam 100 la 7 ore. N-am cupele la maxim si am un singur howie pe care l-am lasat linistit pe locul lui. In schimb m-am bucurat de mai mult timp liber. Mai am nevoie de 201 drop pentru finalizare.

cerbul, pisitani, marianz și alți 13 apreciază asta.
  5. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Buna dimineata!
    Gata si la mine eventul! 3 terenuri cultivate, 2 cu animale, dar cu bonusul de recolta de la Calendar. Saru'mana Mosule! :inlove:

iarina56, usordetinutminte, matusam și alți 18 apreciază asta.
  6. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat si la mine

iarina56, usordetinutminte, matusam și alți 13 apreciază asta.
  7. veve47

veve47 Conte forum

Un event foarte placut din toate punctele de vedere, mai ales ca nu a "obstructionat" pregatirile de Craciun, iar cadoul grafic care ni s-a facut este de exceptie. Numai cand deschizi pagina principala te si vezi in atmosfera de iarna, iar unii dintre noi ne bucuram de zapada macar asa ca am vazut prea putin din ea pana acum si apelam la cei care au dat efectiv la zapada sa arunce niste lopeti zdravene si-n curtea noastra ca nu ne suparam, chiar le multumim.:) Ideea de a putea sa ne decoram singuri caruselul este minunata. Felicitari inca o data echipei intregi!

iarina56, usordetinutminte, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  8. dadan

dadan Oracol omniscient

Gata si eu!Sa traiesti Mosule!

9. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat. Bafta celor care mai au !

iarina56, mara62, matusam și alți 14 apreciază asta.
  10. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua event incheiat si la mine spor la care mai au de facut si sarbatori fericite in continuare :)

11. yonadamas1

yonadamas1 Novice forum

terminat și aici
    Mulțumesc celor ce m-au ajutat si SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR

iarina56, usordetinutminte, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  12. dodi.b

dodi.b Scriitor în devenire

Event terminat, nu am primit itemurile! (Scuze, le-am gasit!) :D

Sarbatori fericite!

Modificat ultima dată: 26 Dec 2016
    iarina56, usordetinutminte, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  13. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Scuze ca nu am raspuns ,dar nu am mai fost activa ,pe ferma am plantat dughie,cu SC,iar pe insula chayote . O seara frumoasa !!

roliana57, mara62, matusam și alți 10 apreciază asta.
  14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Ar trebui sa fie in Inventar. Daca esti sigur/a ca nu le-ai amplasat in Parc, pe Insula sau nor de vrej, efectueaza o stergere de cookies si incearca o relogare.
    Craciun fericit!

robert-adila, mara62, matusam și alți 9 apreciază asta.
  15. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eveniment finalizat. Sarbatori fericite si la cat mai multe bucurii![​IMG]

16. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Seara buna,
    Dragilor desi am avut extrem de putin timp la dispozitie mai am nevoie de 145 drop si finalizez si eu event-ul.
    Superb din toate pct de vedere, planta , drop, premii. Felicitari Echipei B.P!!!

Si ptr ca nu am mai avut rabdarexD am cumparat 150 drop. Declar Event terminat.

Modificat ultima dată: 26 Dec 2016
  17. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am incheiat si eu eventul.Unul usor,la care am muncit cu placere.Felicitari BP si "Sarbatori fericite tuturor!"

18. AraxisNtomi

AraxisNtomi Începător forum

Salutari tuturor.
    Eu sunt incepator asa ca nu am cum sa termin acest event...ma intereseaza PE asa ca ma orientez spre sarcinile 4 si 10 din tutorialul eventului si poate si 1, sa vedem. :D.
    Dar imi place eventul.

19. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event terminat..
    Multumesc celor care mi-au sarit in ajutor cu dropul..va doresc tuturor ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari.
    Sarbatorile de iarna sa va aduca pace in suflet, mult noroc in actiuni, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!

20. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Bravo!cred ca toti am inceput odata asa!La inceput am strans si eu itemi inainte sa sa imi permit linii de vrej...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.