Feedback Nopți Farmaramian

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 31 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 8 Aug 2018.
  1. Îmi place

13,7%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

82,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. amy46

amy46 Maniac forum

In 2 ore termin cu planta de event....am avut noroc de un bonus de 200%....si + 1 la recolta ,multa bafta tuturor si o seara cat mai faina!!

Modificat ultima dată: 1 Aug 2018
    malagambafane, -katnik-, matusam și alți 22 apreciază asta.
  2. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Eu n-a primit nici o lampă, încă....oare e în regulă. Am panda și cămile, dar nu a apărut nimic.

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Contează și cât, nu doar ce. Totuși, este vorba despre un drop foarte rar, care din fericire poate fi trimis/primit cadou, dar este primit și drept premiu secundar la ”ajutarea” vidrelor.

malagambafane, -katnik-, matusam și alți 9 apreciază asta.
  4. deea4u

deea4u Analist forum

Nu ma asteptam ca din primele ore sa avansez atat de mult si mai am multe plante de event, bafta tuturor. :)

malagambafane, -katnik-, matusam și alți 11 apreciază asta.
  5. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

la fel am patit si eu, am terenurile pline cu panda /camile roz ,tucan kaola foci portocalii ,menajerii cu crocodile hipopotani rinoceri, magazii cu covoare,olarii perii , toate hranite cu shrana si la culegere am primit 1 buc lampi ,nu merita sa risipesc sh pe nimic ,,asa ca le am demolat am sa fac plantele si pe urma pun pomi cu howie donut ,vedem ce iese :(

malagambafane, roliana57, -katnik- și alți 18 apreciază asta.
  6. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Din 24 copaci de 20h cu howie....nici o lampa. Poate ar trebui ajustat macar un picut rata dropuilui la lampi, nu zic sa curga, dar nici sa ne stresam, unii dintre noi poate chiar sa si cumpere sau sa consume SH etc, ca apoi dezvoltatorul sa-si dea seama ca nu a fost calculat corect si sa prelungeasca eventul si sa ajusteze rata dropului. ;):)

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 16 apreciază asta.
  7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna dimineata.
    Progresul meu e urmatorul.
    Vidra - Otterdin -20/58
    Ursului- Djinn -5/42
    Mult spor.

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 13 apreciază asta.
  8. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Din 20 covoare donate vidrei am primit 12 lampi.

malagambafane, deea4u, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu este cazul. Prelungirea eventului de groază, chiar dacă nu a fost cea mai bună decizie, este altă poveste iar creșterea ratei de drop la același event nu a fost intenționată.
    În cazul Lămpilor magice nu se va modifica. Dacă nu luăm în calcul upgrade-urile de fabrică, obținerea premiilor principale ale eventului nu este influențată de acest al doilea drop de event, despre care s-a precizat de la început:

malagambafane, deea4u, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  10. Gospodarul08

Gospodarul08 Novice forum

Buna ziua tuturor!
    Dorinta mea de a juca doar pentru upgrade-uri e sortita esecului:(
    Din doua terenuri copaci cu howie....o lampi:(
    Cred ca eventul a fost gandit asa:fara planta de event nu se poate.
    Doar asa pot intelege de ce foarte rar poate fi si....zero:(

rubarbu, malagambafane, deea4u și alți 10 apreciază asta.
  11. Criselt

Criselt Legendă vie

Planta de event nu ofera drop lampi, din pacate. Eventul e gandit doar pentru itemii de baza si linia de vrej, dublurile itemilor si mult-doritele upgrade-uri de fabrica, vor ramane inaccesibile pentru multi dintre noi. Eu am realizat pana acum 22 covoare si doar 24 lampi (4 donatii la ursul-djinn), majoritatea primite de la vecini, desi am un teren cu pomi + o manufactura si o menajerie. Nu doar rata dropului e mica spre inexistenta la lampi, dar se pare ca si aleatoriul de la cadourile primite de la Otterdin e foarte… aleatoriu! De maine cred ca mai renunt la un teren cultivat cu plante de event si-l voi transforma in... Ferma animalelor, poate… cine stie? Multa bafta la lampi tuturor! (si mie)

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 14 apreciază asta.
  12. Gospodarul08

Gospodarul08 Novice forum

Stiu ca nu da drop lampi dar,cu planta de event produci covoare....donezi ...si te rogi la ,,sfanta'' vidra sa-ti dea ceva lampi:)

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 15 apreciază asta.
  13. yocoama

yocoama General forum

Buna,eu pana acum am donat 40 covoare si 6 lampi.:eek:o_O
    Ma axez pe planta de event,in speranta ca atunci cand voi livra covoare voi mai primi si lampixD
    Succes tuturor;)

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  14. -Abramburica-

-Abramburica- Avansat

29/58
    8/42
    Spor tuturor fermierilor !

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  15. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

25 de covoare si 7 seturi de lampi pana acum,dupa un teren cu goji si ficus 2 lampi,noroc ca am vecini superrr altfel .....

malagambafane, deea4u, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
  16. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:inlove: si eu ma bucur de vecini/prieteni super...cam subtire partea cu lampile...o_O

17. yocoama

yocoama General forum

Si eu am vecini super;):)

18. mara62

mara62 Supervizor forum

38/58 si 10/42. Sa avem spor !

19. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Progresul meu este acesta:
    La inceput nu am fost incantata de eveniment, dar un bonus la recolta mi-a schimbat parerea. Am obtinut lampi de la vidre si voi continua sa plantez pentru a face covoare (am 3 menajerii care nu mi-ai oferit lampi). Imi doresc upgrade-urile pentru fabrica si dublurile la itemuri. Sper sa reusesc.
    Bafta tuturor!

rubarbu, malagambafane, Eponge și alți 20 apreciază asta.
  20. Claudia

Claudia Duce forum

Nu imi place eventul actual. Pana acum : 42/58 respectiv 11/42.

Prima parte se realizeaza simplu si rapid, cu un drop facil, dar premiul cel mare e o linie de vrej cu o recompensa fantezista, preponderent inutila. Cadourile sunt meschine in comparatie cu cele primite la alte eventuri.

A doua parte seamana cu Cooperativa "munca in zadar", are mizele foarte interesante, dar astepti 8 - 12 ore sa culegi ceva de care nu ai neaparata nevoie doar in speranta unui drop, care uneori nu e foarte slab ci e de-a dreptul inexistent.
    Probabil se va putea realiza intreg eventul doar cumparand pachete de lampi. Ramane de vazut acest aspect, pana la final, dar eu nu as putea vota pozitiv in aceasta situatie.

Spor tuturor!

pmarian, malagambafane, Eponge și alți 25 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.