Feedback Nopți Farmaramian

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 31 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 8 Aug 2018.
  1. Îmi place

13,7%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

82,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. t_ina_e

t_ina_e General forum

La mine este dezastru!
    La Vidra Otterdin am 55/58.
    La Ursul Djinn am 12/42.
    Covor magic 0. Lampa magica 1.
    Plante de event am, putere si dorinta nu mai am.
    La recolta busuiocului sfant nu am primit decat 96 de ace.
    Am facut 5 covoare magice si nu am primit nicio lampa magica.
    Stiu ca sfintenia nu are nimic in comun cu magia. xD
    Mai sunt 51 de ore si sunt convinsa ca nu mai am sanse sa iau niciun upgrade.
    Nu ma pot relaxa. Inca mai sper!
    Nu inteleg ce am facut gresit si ce are Ursul Djinn cu mine.
    Nu pot da vina numai pe Djinn, nici cu Otterdin nu mi-e rusine.
    Vidra Otterdin a fost zgarcita si nemiloasa.
    Numai ea putea sa schimbe in bine cate ceva, dar mai are timp sa-si schimbe atitudinea.:p
    Eu am pus animale pe toate terenurile si astept ploaia.
    O ploaie de Lampi magice!
    O duminica placuta va doresc in continuare si succes la cat mai multe Lampi magice!

luciana1949, roliana57, dulcica1970 și alți 25 apreciază asta.
  2. yocoama

yocoama General forum

Stai linistita t_ina_e ca eu am la urs donate doar 10,xD:cry:pana la urma e doar un joc menit sa ne relaxeze;),sau nu:cry:

Spor la drop,dar fara stres;)

luciana1949, roliana57, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  3. mona_lica

mona_lica De-al casei

Linie de vrej activata,stres cat casa ...jocul era de placere...aleatoriu asta ma omoara...

luciana1949, roliana57, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  4. amy46

amy46 Maniac forum

Eu nu ma pot plange de vidre ,pt ca sunt destul de bune si darnice,nu le vorbesc de rau,ca apoi se supara si nu mai primesc nimic...:D asta este progresul meu acum..

nu stiu cum se face dar vidra mea mi-a dat inca 12 lampi la 3 covorase,in ritmul asta sunt sigura ca ajung sa iau si cel de-al 2-lea upgrade la fabricuta...multa bafta tuturor..

Modificat ultima dată: 5 Aug 2018
    roliana57, -katnik-, mara62 și alți 22 apreciază asta.
  5. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

Am donat 23 covoare si am primit 22 lampi (4/4/4/2/2/2/2/2)

leczeg_laura, roliana57, -katnik- și alți 17 apreciază asta.
  6. RodyK

RodyK Novice forum

Donat 15 covoare si primit 22 lampi..(2/2/4/2/2/2/2/2/2/2)

leczeg_laura, roliana57, -katnik- și alți 14 apreciază asta.
  7. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Exact la fel si la mine, la 23 de covoare 22 de lampi (4/4/2/2/2/2/2/2/2):D:D

matusam, leczeg_laura, roliana57 și alți 18 apreciază asta.
  8. Criselt

Criselt Legendă vie

Cu ce ati mituit vidra, ca mie-mi da ce-a ramas dupa ce a impartit lampile intre voi...:p

9. t_ina_e

t_ina_e General forum

Au vidrele dresate!
    Am sa le dau si eu la dresaj.xD
    Le-am dat trei covorase si le-au sfasaiat de au iesit din ele numai PE si GG.
    Pai se poate?

10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Vidra mea este cam saraca...sau zgircita?La ultimele 28 covoare mi-a dat 2 lampi..Nu-i bai,oricum vrejul l-am activat acum 2 zile iar azi m-am oprit cu eventul aici...am reusit la ursul Djinn doar 26/42...Daca ma streseaza ceva la acest joc este factorul "aleatoriu" care,la mine este atit de aleatoriu incit in 99% din cazuri primesc doar PE,PET,GG indiferent ca este la vreun event sau la roata "norocului"...Succes celor care se lupta sa doneze toate lampile,eu chiar nu vreau sa ma stresez...astept urmatorul event...

Modificat ultima dată: 5 Aug 2018
    luciana1949, matusam, roliana57 și alți 19 apreciază asta.
  11. gabone02

gabone02 Avansat

Donat 20 de covoare si am primi 2 lampi. Putin cam generoasa vidra mea.

roliana57, -elenaion49-, -katnik- și alți 20 apreciază asta.
  12. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Finalizat linia de vrej . Cu lampile mai incet spre f incet :(

matusam, roliana57, -elenaion49- și alți 19 apreciază asta.
  13. Razvy78

Razvy78 Maestru forum

primul rind il termin miine dar ce era interesant din event(upgrade-urile) ramine inaccesibil pentru multi playeri

14. amy46

amy46 Maniac forum

15. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Cand un event nu-l fac din vina mea aceept infringerea, dar cand muncesc cinstit si nu vad rezultatul ma alatur celor cu vot negativ(desi grafica merita de fiacre data mai mult decat pozitiv). Am 27/42 si nici nu mai sper mare lucru. Spor celor norocosi!

luciana1949, ddoinatm, sandokanlord și alți 29 apreciază asta.
  16. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ai nu ai dar trebuie sa-i ai ....in mod obligatoriu si nu 1 si nici 7 ci 20 ..... nici nu se discuta eventul acesta....sa nu ai 20 de vecini care sunt dispusi sa iti ofere o lampa.....pe zi....si daca vecinul mai are si 5 MD- uri ratacite sigur iti va oferi si a 21 -a lampa, ca, bineinteles fabrica trebuie sa creasca in level....o tinta psihologica buna gasita de dezvoltatori .... ce sa zic...o dragoste mai mare ca asta intre vecini nu o sa vezi asa usor....numai bine

davidsiirina08, tuca4747, donnadmn și alți 26 apreciază asta.
  17. Criselt

Criselt Legendă vie

Hop si eu, ma alatur celor spuse de fermierulluca. Pentru ca intr-adevar este foarte frustrant sa muncesti intens pentru a obtine ceva ce-ti doresti cu ardoare iar rezultatul sa fie o dezamagire totala. Fie, accept si aleatoriul, uneori da putina picanterie jocului, creeaza acea stare de tensiune care-ti sporeste nivelul de adrenalina in sange, insa… totusi e o diferenta intre un drop cu sanse mai mici de aparitie si unul aproape inexistent. Timp de 2 zile am avut pe toate cele 3 terenuri numai pomi, adaposturi si ateliere upgradate. In cele 2 zile si 2 nopti nu am primit, cred, decat maxim 3 lampi!!! Daca mai adunam in ecuatie si factorul aleatoriu de la vidre… deja atitudinea noastra e mai mult decat justificata! Am realizat 20 donatii in bara ursului Djinn exclusiv prin bunavointa vecinilor. Fara ei, as fi fost pe undeva pe la nivelul 7-8 in conditiile in care m-am dedicat acestui event cu foarte multa determinare. Stiu, exista posibilitatea achizitionarii cosurilor sau a lampilor cu MM, dar… nu vad pentru ce mi-as cumpara recompensa muncii, dupa tot efortul depus. Cumpar, e drept, combina pentru a-mi usura munca, dar a-mi cumpara rezultatul efortului depus mi se pare inutil si ilogic.

18. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Ma alatur si eu celor spuse de Criselt si ceilalti fermieri, aleatoriu joaca un prea mare rol in acest joc, care se pare ca devine un joc de noroc. :(
    N-am noroc de niste vidre darnice, dar am vecini si prieteni minunati :)

davidsiirina08, tuca4747, donnadmn și alți 31 apreciază asta.
  19. pisitani

pisitani Ambasador forum

Buna seara,
    ce speranta???? Doar 13 / 42...si toate numai de la prieteni...vidrele au fost nu sarace ci prea zgarcite....foarte dezamagita :cry::cry::cry:...

Papy, davidsiirina08, donnadmn și alți 28 apreciază asta.
  20. adria2

adria2 Maniac forum

Ce nu e de inteles, aleatorul face parte din tactica dezvoltatorului, dar nu cumpar lampi... banii reali se castiga cu sudoarea fruntii... asta e doar un joc de relaxare, adica asta ar trebui sa fie, de acum am sa-mi aleg evenimentele, nu mai vreau sa ma stresez ca vidrele nu-mi dau lampi ... cu Djinii...nu, doresc un joc de relaxare nu de stres. Am schimbat votul in nu-mi place.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.