Feedback Nopți Farmaramian

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 31 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 8 Aug 2018.
  1. Îmi place

13,7%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

82,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Am reusit sa iau ambele upgrade-uri cu ajutorul nepretuit al prietenilor si o mica investitie la magazine. Votul ramane negativ, singurul aspect pozitiv al eventului a fost intarirea relatiilor interumane intre fermieri. Multumesc mult tuturor, ati dat adevarata valoare cuvantului "prietenie". Sau sintagmei "a fi om"!

geckofeet666, adria2, malagambafane și alți 16 apreciază asta.
  2. amy46

amy46 Maniac forum

Final de event.....

Papy, geckofeet666, adria2 și alți 14 apreciază asta.
  3. andreea_lupiigalbeni

andreea_lupiigalbeni Novice forum

Sunt dezamăgită pentru că din păcate cred că nu voi reuși să iau nici măcar primul upgrade al fabricii, am donat 23/42 la Djinn și nu văd de unde aș mai avea drop încă 10 lămpi. Felicitări celor care au reușit să termine! Spor celor celor care încă se zbat.

Mulțumesc frumos pentru ajutor sclau8, Panthera33, Micky111, Lorelei333, micky15300, anto1305, și bineînțeles vecinilor mei, fără ajutorul lor nu ajungeam până aici, am reușit să iau primul upgrade de fabrică :D

Modificat ultima dată: 7 Aug 2018
    adria2, malagambafane, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  4. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

In aceeasi situatie sunt si eu. M-am apucat de munca cu speranta ca macar in ultimele ore dropul s-a modificat. Inchei eventul cu o mare dezamagire. Sunt totusi fermieri care au primit lampi in loc de SC, GG sau PE. Ma bucur pentru ei!

adria2, malagambafane, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  5. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Cu mare greutate am ajuns la 18/42. Nu-mi inchipuiam ca nu am sa iau macar un upgrade pentru fabrica. Dropul a fost super slab si nu am inteles dece dezvoltatorul a dorit asa ?! O zi frumoasa !

lollipop11_5, adria2, sclau8 și alți 13 apreciază asta.
  6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Ca să avem și alte variante de strategii de event:

malagambafane, yocoama, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event nefinalizat si urat.
    Vot negativ ..

geckofeet666, donnadmn, adria2 și alți 12 apreciază asta.
  8. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

In speranta ca dropul lampilor de ori unde va fi mai bun am lasat pe final 25 covoare magice ….dar slabe sanse de ,, magie ,, am obtinut doar 12 lampi din 25 incercari . Final 23/42 deci fara upgrandari ...sper sa nu m ai fie prea curand eventuri de acest gen … Vot negativ .

9. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Este adevarat, dar la fel de adevarat este ca unii fermieri au primit lampi magice de la Otterdin, iar altii mai putin, plus ca altora nu le-a fost suficient dropul.
    Ce ne facem in situatia asta cand nici cadourile nu ajung?
    Mecanica eventului a fost interesanta, dar dropul trebuie recalculat si relaxat pe viitor, nu trebuie sa fie o intrecere ci o destindere:)

10. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nici nu am spus că ar fi o variantă ideală. Teoretic, timpul era suficient pentru a depăși și un ghinion fantastic cu schimbarea strategiei dar este clar că, așa cum am mai spus, eventul a fost o provocare neplăcută.

popescudana42, adria2, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  11. theo_fermierul

theo_fermierul Junior Expert

am luat cele doua updaturi de fabrica cu ajutorul unui cos si niste mamudele ....alfel nu puteam sa le obtin ...

donnadmn, kiri2270, adria2 și alți 10 apreciază asta.
  12. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat partial , aleatoriu !
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.159, Bahamarama - lvl.407
    Brutar - lvl.5, Confiturier - lvl.5
    Spa Bahami - lvl.5, Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.5

13. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Linie de vrej luata. Vot negativ!

14. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Cu parere de rau:cry::cry::cry:... nu reusesc sa iau cel de.al doilea upgrade din lipsa lampilor mai am nevoie de 21 de lampi..,Vot nu-mi place.

15. Marika416

Marika416 Novice forum

Nu am luat nici un upgrade. Lămpi foarte, foarte rare! Îmi mai trebuie 7 lămpi pentru primul upgrade. Vot negativ.

Mulțumesc vecinilor pentru ajutor! Cu ajutorul lor voi lua și eu primul upgrade.

Modificat ultima dată: 7 Aug 2018
  16. popik70

popik70 General forum

Am luat vrejul si al 2-lea upgrade. No comm.

davidsiirina08, Papy, geckofeet666 și alți 13 apreciază asta.
  17. pinok86

pinok86 Împărat forum

Si eu am sperat la fel, 1 upgrade, dar nu a fost sa fie. Strategie schimbata, adaposturi, pomi, acelasi drop. Si cum a spus cineva lampile primite de la covoarele magice au fost diferite. Oare care a fost criteriul care a facut diferenta? Cand colectam drop de pe teren, inteleg, depinde de cupa, de broscute, de ce ai teren etc.
    Felicitari celor care au terminat si chiar si noua care ne-am zbatut sa ne atingem scopul!

18. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

N-am finalizat eventul. Am doar 31 lampi. Un moderator m-a asigurat ca se poate finaliza si fara cosuri. Eu n-am reusit!

davidsiirina08, donnadmn, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Vot negativ si din partea mea. Am luat vrejul si un upgrade (am 29/42). Noroc cu vecinii altfel nu ajungeam pana aici. Vrejul l-am luat destul de repede si am donat in continuare la vidra poate primesc lampi... Am primit ce-i drept... la 11 covoare 2 sau 4 lampi... Din 3 terenuri cu animale... 0 lampi... Am pus plante cu timp lung de coacere... 3 lampi din 3 terenuri in cel mai fericit caz... ca am primit si 1 sau 2 lampi la aceeasi cultura...

davidsiirina08, popik70, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  20. camila560

camila560 Novice forum

de ce nu se contorizeaza donatiile oferite vidrei ? frustrant..

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.