Feedback Noua funcție Premium

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare update-ul?

1. Îmi place

2.4%
  2. Mi-e indiferent

26.8%
  3. Nu-mi place

70.7%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la noile caracteristici ale funcției Premium anunțate AICI. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința acestei caracteristici.

Mulțumim!

Agro80 and -ciocollate- like this.
  2. AdrianaStoica

AdrianaStoica Junior Expert

Buna! Se mai poate achizitiona functia premium pe un an de zile ?
    Multumesc!

malagambafane likes this.
  3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

4. AdrianaStoica

AdrianaStoica Junior Expert

Asta am citit , as vrea sa stiu daca se poate cumpara de mai multe ori cate o luna (de 7 ori de ex. )? Poate uit luna urmatoare sa-mi alimentez cardul.

5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

"va exista una singură, la prețul standard de 7.99 euro pentru 30 de zile"
    "subscripția se va reînnoi automat înainte de expirare"
    Daca nu sunt bani pe card, se anuleaza automat subscriptia.

6. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Trebuie sa recunosc ca am studiat cu atentie "imbunatatirile" noului Premium. N-am gasit niciun avantaj care sa ma determine sa dau click pe Comuta.
    Regret, ca dupa trei ani de functie Premium sunt nevoita sa renunt la ea. Cel mai important avantaj care ma determina achizitionarea functiei era recoltarea automata a arborilor, recoltare ce permitea cumularea de fructe si PE-uri pe mai mult timp. Acum ce trebuie sa fac? Sa notez cand pun arborii si cand trebuie sa-i recoltez pentru a nu pierde bonusurile?
    O noua implementare care primeste vot negativ. Pacat!
    Rog echipa sa transmita dezvoltatorilor sa mai reflecteze putin la imbunatatiri inainte de a fi introdusa in joc.
    Cu respect,

7. derby54

derby54 Conte forum

buna ziua.de unde se poate achizitiona functia premium si ce nivel trebuie sa ai.eu nu-l gasesc nicaieri. va multumesc.

malagambafane and tcmxxl1975 like this.
  8. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

9. derby54

derby54 Conte forum

multumesc

10. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna ziua.
    Votul meu este unul negativ pentru aceasta "noua" si mult asteptata cosmetizare a functiei premium.
    Am avut premium 3 ani, pana in ianuarie cand am ramas fara el si asteptam aparitia lui, aparitie care desi se tot anunta cu surle si trambite de 6 luni, tot nu mai apare.
    Sarind peste asteptare, revin la noua functie si la noile "facilitati".
    Ma tot uit si nu vad unde este noutatea. Unde sunt noile si multele beneficii promise?
    Singurul plus pe care il vad este in cresterea movilei de ingrasamant, de la dublu (1100) la 1350 de unitati.
    Care sunt celelalte beneficii? Nu le vad eu?
    Apa din nelimitat a devenit 750 de unitati.
    "Memoria" pomisorilor neculesi a scazut de la nelimitat la 7 zile.
    Bonusul lunar de SH si SC s-a evaporat.
    Posibilitatea de achizitie a pachetelor de aur si diamant s-au evaporat si ele impreuna cu discountul de perioada.
    Pretul: No comment.
    Cu sinceritate va spun ca eu renunt la cest pachet "deosebit" si teama imi este ca succesul acestei lansari va fi de fapt un mare fiasco.
    Cu respect ...

11. blackspace77

blackspace77 Expert forum

subscriu si eu la cele mentionate de matusam,sa speram ca la implementarea functiei vom avea intradevar o surpriza placuta din partea dezvoltatorilor..
    ...Vot Negativ ,Clar!!

12. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Noua functie premium ? este Inca prematur Sa vorbesc sau Sa dau o nota , dar clar nu voi face comutarea pana la sfarsitul luni Septembrie cand imi expira premium diamant activ ,nu este rentabil ptr mine Sa primesc jumatate de timp de premium nou cu dezavantajele lui ,si mai vad pe viitor daca mai cumpar sau nu acest moft ,in ultimii 5- 6 ani am avut cont premium diamant ,,,ar mai fi multe motive de enumerat ,dar momentan astept implementarea in jock !

13. k0

Funcția de restaurare fermă - un Meșter cu memorie.

Rezervorul va avea +200 unități, dar nu se va goli, irigarea va funcționa la fel ca la vechea funcție.

Foarte posibil.

Last edited: Mar 21, 2017
  14. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Parerea mea personala (citind tutorialul noii functii Premium) si citind si parerile de mai sus, este urmatoarea :

Cred ca de aceea au si "introdus" acest topic/aceasta tema/acest chestionar, de dupa afisarea tutorialului, ptr a vedea intr'un fel... ce impact au/ar avea aceste modificari/noutati... si in functie de feedback-ul primit, vor mai ajusta p'aici - p'acolo... sau nu ! :)
    Totusi sa avem rabdare , sa ne vedem in fata faptului implinit... si vom mai vedea atunci ce si cum si mai ales daca da sau daca nu ! :)

Last edited: Apr 30, 2017
  15. k0

Folosim sondaje la temele de discuții de ceva timp. o_O

16. Jettatura

Jettatura Maestru forum

De acord ! Mea culpa ! Insa nu se intampla prea des sa fie doar tema fara eveniment ! (Ma repet, e doar parerea mea personala)...:)

geckofeet666, dadan and malagambafane like this.
  17. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Daca intra noua varianta de premium, clar renunt, indiferent de pret!!!

Last edited: Mar 21, 2017
  18. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

21.03.2017...level 196...3,036 mld PE...desi am investit bani reali destui , mai ales in primii 3 ani de joc , nu am achizitionat niciodata pachete premium,dar nu stiu de ce ? . In februarie 2014 , cred , m-am imprietenit cu un mare strateg al jocului, George39 ,care m-a convins sa particip la top-uri si astfel m-am trezit cu pet-uri de + PE care cereau evident item-e si sa nu mai lungesc, dupa ultimul DC am ajuns la o recolta zilnica de 6,118 mil PE . Am o intrebare : noul pachet premium se afla in afara ariei mele de interes ? care este deal-ul cu el ? daca se adreseaza doar fermelor cu pomi atunci sa faca unul si pentru fermele cu item-e , cu plante , cu animale.....numai bine

Last edited: Mar 22, 2017
  19. k0

De ce? Funcția Premium, mai ales cea ”nouă”, nu înseamnă doar culegerea pomilor după x zile. Am cunoscut jucători care au achiziționat Premium strict pentru a scăpa de acele clickuri necesare umplerii rezervorului de apă. Dacă este o ofertă avantajoasă sau nu, depinde de strategie și buzunar.

malagambafane and Cruella like this.
  20. wing-girl

wing-girl Începător forum

1. pretul noului Premium este 5.99 cum este afisat in joc sau 7.99 ca in tutorial?
    2. functia Premium "veche" va putea fi achizitionata in continuare in paralel cu cea "noua"?

malagambafane and Jettatura like this.